Sagol canım cevabın içinZararı olmaz bence canım tam bilmiyorjm ama sadece faydası azalır belki
8 9 kilo aldım
İnsan evini özler tabi ama şuanda da annen anneannen bir arada rahat ediyosundur bebişlerle, kendi evinde de ordaki gibi olmaz. Azcık daha büyüsün minnoşlarGünaydın kızlarhala evime geçemedim dertleniyorum biraz ama ikize tek bakmak imkansız nereye kadar böyle olacak bilemiyorum Anneannem de geldi anneme 3 kişi anca bakıyoruz düşünün
Bana doktordan verdiler 50 mg çilekli gazoz gibiydiGünaydın kızlar
+5 kilodayım şuan boşverin istediğimiz kadar yiyelim hiç dikkat etmiyorum benemzirirken veririz inşallah hem başka hiçbir zaman böyle kilo alma hakkımız olmucak
bu arada şeker yüklemeye gerek yok dedi doktor ama ben kendim yaptırmak istiyorum içim rahat değil. Kaç mg alıp gittiniz glukoz
Kapaklı kaba ters çevir köy yani kestigin kısım cama değsin bı hafta duruyo kararma yapmadanGünaydın kızlar ben avakado yiyorum günlük bir tane kesiyrm yarım saat sonra rengi siyahlasıyor skıntı olur mu öyle
Ben burda yaşadığım ilçede gideyim diyorum canım diğeri önermediği için alıp giderim o zaman, yapar heralde devlet hastanesindeki doktorBana doktordan verdiler 50 mg çilekli gazoz gibiydi
Beni geçmiş olma ihtimalin hiç yok bence cnm
NeeyyyGunaydinnn 10-12 kilo arası normalmiş almanız zaten plesanta ağırlığı bebek ağırlığı kese sivisiyla birlikte ağırlığı gayet normalmiş çok takmayın
+5dediğin nedir ya
Günaydın aslımmmmmmGünaydın kızlarhala evime geçemedim dertleniyorum biraz ama ikize tek bakmak imkansız nereye kadar böyle olacak bilemiyorum Anneannem de geldi anneme 3 kişi anca bakıyoruz düşünün
Ben direk kesince tüketiyorum valla cnm o yüzden bilemedimGünaydın kızlar ben avakado yiyorum günlük bir tane kesiyrm yarım saat sonra rengi siyahlasıyor skıntı olur mu öyle
Cnm 5kilo nedir yaGünaydın kızlar
+5 kilodayım şuan boşverin istediğimiz kadar yiyelim hiç dikkat etmiyorum benemzirirken veririz inşallah hem başka hiçbir zaman böyle kilo alma hakkımız olmucak
bu arada şeker yüklemeye gerek yok dedi doktor ama ben kendim yaptırmak istiyorum içim rahat değil. Kaç mg alıp gittiniz glukoz
Arkadaşım 22 kilo aldı hepsini verdi, boşveeerBeni geçmiş olma ihtimalin hiç yok bence cnm
Neeyyy
Yandım yandım hadi kayboluyorum
+5dediğin nedir ya
İtiraf edemem
Günaydın aslımmmmmm
Kıyamam sana, elbetteki insanın evi gibi olmaz ama neyseki annenle yakınsın öyle düşün, ama en zor zamanları atlatmana az kaldı
Rahatlayacaksın inşallah
Eşin nasıl oldu
Ben direk kesince tüketiyorum valla cnm o yüzden bilemedim
Cnm 5kilo nedir ya
Ben kendim almadm hastaneden 75lik elmalı verdiler cnm bana
Böyle avutaym kendimiArkadaşım 22 kilo aldı hepsini verdi, boşveeerkaçıncı haftandasın
Bana da geçen ay başla dedi ama ben güvenemedim ay basını beklıyorum genede bakalımAy ne güzel yabize de dün doktor 5 dolunca başlarız dedi ben de heyecanlanıyorum
Öyle olacak artık fulyam şimdiden planı yaptık. 6.30 gibi uyanıyorlar eşim 8 gibi gidiyor o işe giderken anneme bitanesini bırakcakCanım evine geçsende yine annen sana gelicek her gün. Allahtan yakınsiniz. Biraz daha kal. Havalar düzelince geçersin git gel yaparsınız yine tek çok zor olur. Allah yardım etsin kuzum
Tabi kuzum şu an iyi oldu dönüşümlü uyuyabiliyoruz bariİnsan evini özler tabi ama şuanda da annen anneannen bir arada rahat ediyosundur bebişlerle, kendi evinde de ordaki gibi olmaz. Azcık daha büyüsün minnoşlar
Eşim iyi kuzum çok şükür koku yok sadece hafif atlatıyorBeni geçmiş olma ihtimalin hiç yok bence cnm
Neeyyy
Yandım yandım hadi kayboluyorum
+5dediğin nedir ya
İtiraf edemem
Günaydın aslımmmmmm
Kıyamam sana, elbetteki insanın evi gibi olmaz ama neyseki annenle yakınsın öyle düşün, ama en zor zamanları atlatmana az kaldı
Rahatlayacaksın inşallah
Eşin nasıl oldu
Ben direk kesince tüketiyorum valla cnm o yüzden bilemedim
Cnm 5kilo nedir ya
Ben kendim almadm hastaneden 75lik elmalı verdiler cnm bana
Yok canım 4 erken bence de iyi yapmışsın. Bana da normalde sadece mamayla beslense 4de başlatıyorum dedi ama ben 35+3de doğurduğum için 1 ay sonra başlarız dedi o da tadım olacak heraldeBana da geçen ay başla dedi ama ben güvenemedim ay basını beklıyorum genede bakalım
Sagol canım cevabın için öyle yapayım birdaKapaklı kaba ters çevir köy yani kestigin kısım cama değsin bı hafta duruyo kararma yapmadan
Az kaldı inşallah aslımÖyle olacak artık fulyam şimdiden planı yaptık. 6.30 gibi uyanıyorlar eşim 8 gibi gidiyor o işe giderken anneme bitanesini bırakcakÇünkü babamı tek bırakamıyor annem kalp hastası diye o da mübarek 11den aşağı evden çıkmıyor Babam gidince de ya ben giderim ya annem gelir öyle büyüyecekler
Tabi kuzum şu an iyi oldu dönüşümlü uyuyabiliyoruz bari
Eşim iyi kuzum çok şükür koku yok sadece hafif atlatıyor6 aylık olduklarında daha rahatlarım inşallah
Hadi hayırlısıMerhaba kızlar simdi doktor kontrolünden cıktım haftaya cuma hayırlısıyla yumurtalarımı toplanacak aşagı yukarı 12 tane felan toplarız dedi doktorum. Yumurtalarım eşit büyümüyormuş bazısı büyümüş bazısı büyümekte o şeklde. Simdiki ilaclarım gonalf 450 merional 150 birde cetrotide
Hayırlısıyla bizlerde o güzel haberi alalımHadi hayırlısı
İnşallah benim daha cmtsi kontrolüm bakalım bugün üçüncü gün iğne deHayırlısıyla bizlerde o güzel haberi alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?