Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Günaydın kızlar hala evime geçemedim dertleniyorum biraz ama ikize tek bakmak imkansız nereye kadar böyle olacak bilemiyorum Anneannem de geldi anneme 3 kişi anca bakıyoruz düşünün
İnsan evini özler tabi ama şuanda da annen anneannen bir arada rahat ediyosundur bebişlerle, kendi evinde de ordaki gibi olmaz. Azcık daha büyüsün minnoşlar

Günaydın kızlar
+5 kilodayım şuan boşverin istediğimiz kadar yiyelim hiç dikkat etmiyorum ben emzirirken veririz inşallah hem başka hiçbir zaman böyle kilo alma hakkımız olmucak
bu arada şeker yüklemeye gerek yok dedi doktor ama ben kendim yaptırmak istiyorum içim rahat değil. Kaç mg alıp gittiniz glukoz

Bana doktordan verdiler 50 mg çilekli gazoz gibiydi

Günaydın kızlar
Bal0ncuk ben de hiç fena değilim kilo alma konusunda
Beni geçmiş olma ihtimalin hiç yok bence cnm
Gunaydinnn 10-12 kilo arası normalmiş almanız zaten plesanta ağırlığı bebek ağırlığı kese sivisiyla birlikte ağırlığı gayet normalmiş çok takmayın
Neeyyy
Yandım yandım hadi kayboluyorum

Günaydın kızlar
Bende +5 ile yoluma devam ediyorum
Bal0ncuk Kriel itiraf edin kaç kilo aldıniz
+5dediğin nedir ya
İtiraf edemem

Günaydın kızlar hala evime geçemedim dertleniyorum biraz ama ikize tek bakmak imkansız nereye kadar böyle olacak bilemiyorum Anneannem de geldi anneme 3 kişi anca bakıyoruz düşünün
Günaydın aslımmmmmm
Kıyamam sana, elbetteki insanın evi gibi olmaz ama neyseki annenle yakınsın öyle düşün, ama en zor zamanları atlatmana az kaldı
Rahatlayacaksın inşallah
Eşin nasıl oldu

Günaydın kızlar ben avakado yiyorum günlük bir tane kesiyrm yarım saat sonra rengi siyahlasıyor skıntı olur mu öyle
Ben direk kesince tüketiyorum valla cnm o yüzden bilemedim
Cnm 5kilo nedir ya
Ben kendim almadm hastaneden 75lik elmalı verdiler cnm bana

Arkadaşım 22 kilo aldı hepsini verdi, boşveeer kaçıncı haftandasın

Canım evine geçsende yine annen sana gelicek her gün. Allahtan yakınsiniz. Biraz daha kal. Havalar düzelince geçersin git gel yaparsınız yine tek çok zor olur. Allah yardım etsin kuzum
Öyle olacak artık fulyam şimdiden planı yaptık. 6.30 gibi uyanıyorlar eşim 8 gibi gidiyor o işe giderken anneme bitanesini bırakcak Çünkü babamı tek bırakamıyor annem kalp hastası diye o da mübarek 11den aşağı evden çıkmıyor Babam gidince de ya ben giderim ya annem gelir öyle büyüyecekler
İnsan evini özler tabi ama şuanda da annen anneannen bir arada rahat ediyosundur bebişlerle, kendi evinde de ordaki gibi olmaz. Azcık daha büyüsün minnoşlar
Tabi kuzum şu an iyi oldu dönüşümlü uyuyabiliyoruz bari
Eşim iyi kuzum çok şükür koku yok sadece hafif atlatıyor 6 aylık olduklarında daha rahatlarım inşallah

Bana da geçen ay başla dedi ama ben güvenemedim ay basını beklıyorum genede bakalım
Yok canım 4 erken bence de iyi yapmışsın. Bana da normalde sadece mamayla beslense 4de başlatıyorum dedi ama ben 35+3de doğurduğum için 1 ay sonra başlarız dedi o da tadım olacak heralde

Az kaldı inşallah aslım

Slm kızlar benim seker de sınır da cıktı
Diyetisyene yönlendirdi dr malesef
Yeniler kendinize dikkat edin, hormonlar la alakalıymıs 3 ay takip alındım umarım hersey düzelir

Merhaba kızlar simdi doktor kontrolünden cıktım haftaya cuma hayırlısıyla yumurtalarımı toplanacak aşagı yukarı 12 tane felan toplarız dedi doktorum. Yumurtalarım eşit büyümüyormuş bazısı büyümüş bazısı büyümekte o şeklde. Simdiki ilaclarım gonalf 450 merional 150 birde cetrotide

Hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…