Geç olsun ama güç olmasın cnmEki Görüntüle 2835237 Kızlar günaydın. Embriyolarım hazır bekliyor ocakta opu olmuştum. Martta transfer olacakken polip var dedi iptal etti doktor ve histeroskopi oldum. Yine dinlendim yine başladım bu ay yine hazırlanıyorum ki dün gittiğimde sıvı olmuş belki yine polip vardır dedi yine histeroskopi yapacakmış. Ben yapacağımı şaşırdım. Daha transfer aşamasına bile gelemedim. Anlayan birisi varsa yorumlayabilir mi nedir buogrtmn33 kuzucum ne yazık ki bende durumlar yine olumsuz
İğneler hormonları etkiliyebiliyor cnmKızlar merhaba günaydın. Dün kontrolüm vardı hersey yolunda idi iki gün daha iğne yazdı doktorum bi kac tane büyümeyen varmış cuma inşallah hayırlısıyla opu olacagım. Cok duygusalım sürekli aglıyorum sanırım iğnelerden dolayı
Ahhh bu hormonlrKızlar merhaba günaydın. Dün kontrolüm vardı hersey yolunda idi iki gün daha iğne yazdı doktorum bi kac tane büyümeyen varmış cuma inşallah hayırlısıyla opu olacagım. Cok duygusalım sürekli aglıyorum sanırım iğnelerden dolayı
Sagol canım dualarınızı eksik etmyin bizdenİğneler hormonları etkiliyebiliyor cnm
Nurzfr de öyle oldu :) oda perşembe opu olacak
İnşallah ikinizinde tatliş tatliş yumartalarınız olur
Sagol canım benim inşallahhhAhhh bu hormonlrhayırlısi ile atlat insallahh canım
Dualarımız sizinleSagol canım dualarınızı eksik etmyin bizden
Degil canim normalKizlar bişi sorabilir miyim... Yarın gece çatlatma ignesini vurcam artık iğnelerin sonuna geldim ama bugün akıntım çok farklı geldi normalde hep seffafdi ama bugün bembeyaz geldi (afedersiniz) garip bı durum değildir dimi
İnşallah yetişicez sizeDualarımız sizinle
Hadi yetişin bize
Kuzumm embriyolarını al klinik değiştir cidden yani bu dallandı budaklandı kaç aydır mahvoldun yaEki Görüntüle 2835237 Kızlar günaydın. Embriyolarım hazır bekliyor ocakta opu olmuştum. Martta transfer olacakken polip var dedi iptal etti doktor ve histeroskopi oldum. Yine dinlendim yine başladım bu ay yine hazırlanıyorum ki dün gittiğimde sıvı olmuş belki yine polip vardır dedi yine histeroskopi yapacakmış. Ben yapacağımı şaşırdım. Daha transfer aşamasına bile gelemedim. Anlayan birisi varsa yorumlayabilir mi nedir buogrtmn33 kuzucum ne yazık ki bende durumlar yine olumsuz
Dualarımız sizinle canımSagol canım dualarınızı eksik etmyin bizden
Allah razı olsunDualarımız sizinle canım
Gerçekten artık bende bunaldım. Asileşmek istemiyorum ama daha başlamadan yıldım. Ne yazık ki bulunduğum yerde başka hiç yapan yer yok. Olsa 1 dk durmayacağım. Şehir dışına çıksam yasaklar gidiş geliş kafam allak bullak dünden beri mahvoldumKuzumm embriyolarını al klinik değiştir cidden yani bu dallandı budaklandı kaç aydır mahvoldun yaneredesin bilmiyorum ama belki de gerçekten kaliteli bir hastanedir ama yani değiştir başka bir dr gözüyle muayene ol
Benim bugün artık kaldı üç ignem onlarda çatlatma iğnesi gece 1 de vuruncam ama benim hareketlerim çok kisitlandi bacağımı uzatsam kramp giriyo donsem kramp giriyo ayağa kalksam kramp giriyo çok fenayım a dostlarİğneler hormonları etkiliyebiliyor cnm
Nurzfr de öyle oldu :) oda perşembe opu olacak
İnşallah ikinizinde tatliş tatliş yumartalarınız olur
Çok komik şeylere bile aglayabiliyoruz malesef geçen akşam belgesel izliom panda doğum yaptı ona bile ağladımKızlar merhaba günaydın. Dün kontrolüm vardı hersey yolunda idi iki gün daha iğne yazdı doktorum bi kac tane büyümeyen varmış cuma inşallah hayırlısıyla opu olacagım. Cok duygusalım sürekli aglıyorum sanırım iğnelerden dolayı
Canım çok şükür iyiyim. Sen nasılsın son durumlr nedirKizlar nasılsınız
Canım bende durumlar cok şükür iyi bu ay 15 gün gecikmeli regl oldumCanım çok şükür iyiyim. Sen nasılsın son durumlr nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?