Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Sen nasilsin iyimusin nasil gidiyor gebelik ☺
Şükür canım iyiyim. İyi gidiyor şimdilik tabi arada bel ağrısı kursak yanmasi falan oluyor 24.haftama geldim sağlıkla sonuna kadar giderim insallahh sizlere de nasip olsun bugünleri görmek

Şükür canım iyiyim. İyi gidiyor şimdilik tabi arada bel ağrısı kursak yanmasi falan oluyor 24.haftama geldim sağlıkla sonuna kadar giderim insallahh sizlere de nasip olsun bugünleri görmek
Amin canim insallah bu yanmalar icin ilac veriyor mu dr. Bari azda olsa iyi gelir rahatlatir belkide seni
Cinsiyet belli oldumu

Amin canim insallah bu yanmalar icin ilac veriyor mu dr. Bari azda olsa iyi gelir rahatlatir belkide seni
Cinsiyet belli oldumu
Normalde midem kötü olunca gaviscon kullanıyordum ama buna bir şey fayda etmedi malesef evet canım cinsiyeti belli kızımız olacak Allahın izni ile

Normalde midem kötü olunca gaviscon kullanıyordum ama buna bir şey fayda etmedi malesef evet canım cinsiyeti belli kızımız olacak Allahın izni ile
Ooo kizlar toplaniyor baloncuk kizi olcak diye hatirliyorum
Eşimde bana diyor ki bizim kesin kizimiz olur diyor kendi kiskanc bir adam oldugu icin erkek istiyor
Yani olursa diye konusmalarimiz boyle hayaller hayatlar

Kizlar nasılsınız
İyiyiz cnm sen nasılsın

Kızzz bende ilk msjı okuyınca ne oldu acaba dedim
Bişey olmaz bundan

Aslimuu93 cnm nasılsın iyimisin
Enişte nasıl oldu?
İyiyiz çok şükür canım bizde birşey olmadan atlattık eşim de iyi çarşamba bitiyor karantinası ama haftasonunu bekleyip test verecek, hafif geçirdi sadece koku ve tat alamadı ama bebişleri çok özledi orası ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…