Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Yaa tabi kim bilir nasıl özlemiştir babası. İnşallah tamamen geçmiştir negatif cıkar da kavuşursunuz canım benim

Yaa kıyamam size.. Maşallah.. Geçsin gitsin bugünler..
Kavuşsun minnoşlarla

Ben uykulara doyamiyorum ya bu ilaclar uyku yapiyor mu hava karariyor ve ben basimi yastiga koyar koymaz misil misil uykudayim .d sabahta cok erkrn kalkmiyorum ama anlamadim

Ben uykulara doyamiyorum ya bu ilaclar uyku yapiyor mu hava karariyor ve ben basimi yastiga koyar koymaz misil misil uykudayim .d sabahta cok erkrn kalkmiyorum ama anlamadim
Evet canım ilaclar uyku yapar. Uyuyorken uyu bol bol üzerine gebelik gelince daha çok uyursun. Ben o uyuyanlardan değilim ama

Kızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı

Eklentiler

• 85D1617D-45DA-4C65-BFF1-86FE8EC25CB1.webp
    77,1 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı

Eklentiler

• C0F7F4A0-6C3F-47CA-8B7C-D2F246E9CE9D.webp
    77,1 KB · Görüntüleme: 30
Günaydın canlar Progesteron içerikli iğneleri kaçıncı haftaya kadar kullandınız kuzular?8.haftaya giricem ultrasana göre doktor bırak dedi fitili arttırrdı sizin tedavi nasıl şekillendi
Düzenli bi progesteron iğnesi kullanmadım kuzum. Fitil kullanıyodum, bikaç kez lekelenmem olunca o haftalar proluton iğne oldum.

4. Gün çok erken ama sanki çizginin yeri belli olmuş hadi inşallah Hcg içerikli iğne fln kullanmış mıydın?
5. Gün embriyosu transferim yapıldı.12 gün önce tek doz çatlatma iğnesi yapıldı ama onun etkisi gitmiştir bence bir tane sadece yapıldı ve bir günde yüzde elli yarılanıyor

Günaydın canlar Progesteron içerikli iğneleri kaçıncı haftaya kadar kullandınız kuzular?8.haftaya giricem ultrasana göre doktor bırak dedi fitili arttırrdı sizin tedavi nasıl şekillendi
13.Haftada bırakmıştım canım. 10 gün sonrada fitili bırakmıştım.

Hafif bir 2. Çizgi var gibi sen daha iyi görürsün yakından. Ama bence erken 2 gün sonra tekrarla yine testini daha belirgin çıkar
Evet tatlım fotoda çok belli değil ama var ikinci çizgi yakından belli yani takip edeceğim bakalım.12 gün önce tek doz çatlatma iğnesi yapıldı onunda etkisi yoktur artık galiba

Evet tatlım fotoda çok belli değil ama var ikinci çizgi yakından belli yani takip edeceğim bakalım.12 gün önce tek doz çatlatma iğnesi yapıldı onunda etkisi yoktur artık galiba
10 12 gün içinde iğne etkisi geçiyor yani bence gecmistr senin ki de elinde fazla testin varsa eğer yarında yapabilirsn.igne ise silinecektir değilse koyulaşır hayirlsi ile insallahh

5. Gün embriyosu transferim yapıldı.12 gün önce tek doz çatlatma iğnesi yapıldı ama onun etkisi gitmiştir bence bir tane sadece yapıldı ve bir günde yüzde elli yarılanıyor
İğne etkisi değildir, gün gün test yapmaya devam o zaman İnşallah koyulaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…