Tup bebek basari hikayeleri

Anneadayi8

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
116
78
13
Merhaba Anne adaylarii !

Kendim tup bebek tedavisi goruyorum ve motivasyion olsun diye, tedavi olanlarin basari hikayalerini veya basariyi artirmak icin bilgilerini paylasarak birbirimize cok destek oluruz diye dusudum. :)

Canm öncelikle stres yapma. Hep olumlu düşün olacak Allahım izniyle de ama bi tarafın da olmayabilir sağlıklı hayırlı evlat ver diye dua et. Bak benim 3. Deneme bu defa oldu dedim oldu sen de inan.
Daha önce ilk deneme den bi yavrum var. Bu 3. Deneme de geldi hep pozitif ol inşallah hemen kavuşursun yavrularına

Canm öncelikle stres yapma. Hep olumlu düşün olacak Allahım izniyle de ama bi tarafın da olmayabilir sağlıklı hayırlı evlat ver diye dua et. Bak benim 3. Deneme bu defa oldu dedim oldu sen de inan.
Daha önce ilk deneme den bi yavrum var. Bu 3. Deneme de geldi hep pozitif ol inşallah hemen kavuşursun yavrularına

Inshallah Allah razi olsun canim

merhaba elimde menopur 75 IU 10 doz var birde 2 kutu ganirelix 0.5 ml ve de Gonal F pen 900 IU var ilgilenen olursa uygun fiyata vermek istiyorum

Slm bende 2. Denememde mutlu sona ulasanlardanim ama maalesef bebegim down sendromlu bu hafta kesin karar verilecek sonra yilmadan devam pozitif olun iyi dusunun

Slm bende 2. Denememde mutlu sona ulasanlardanim ama maalesef bebegim down sendromlu bu hafta kesin karar verilecek sonra yilmadan devam pozitif olun iyi dusunun
Canım genetik test yaptırdınız mı?
Eşin ve sana pgt yaptırmışmıydın

Hayir inan hic aklimiza bile gelmedi ailede de olmadigi icin ama bundan sonra yaptircaz gerci her sey Allahtan bebegi cok saglikli diyip down sendromlu olan tanidigimiz var
Canım eşimde translasyon var
Translasyon kökenliyse ultrason bulgusu ve 2lı-3luler bulgu vermiyor ondan sağlıklı demişlerdir cvs ve aminosentez ile anlaşıyor sen aminosentez yaptırdın mı ?
Tatlım

Canım eşimde translasyon var
Translasyon kökenliyse ultrason bulgusu ve 2lı-3luler bulgu vermiyor ondan sağlıklı demişlerdir cvs ve aminosentez ile anlaşıyor sen aminosentez yaptırdın mı ?
Tatlım
yasim 35 doktorum fetal dna testi onerdi aslinda ultrason bulgularimiz normaldi sadece ense kalinligi sinirda cikti her ihtimale karsi dedik kan testi pahali yurtdisina gonderiliyor bebegin dna'sina bakildi %99 sonuc trizomi 21 cikti 3 gun once amniyo sentez yapildi o da yasal surec icin yoksa sonuc degismesi mucize dedi doktorum :(

yasim 35 doktorum fetal dna testi onerdi aslinda ultrason bulgularimiz normaldi sadece ense kalinligi sinirda cikti her ihtimale karsi dedik kan testi pahali yurtdisina gonderiliyor bebegin dna'sina bakildi %99 sonuc trizomi 21 cikti 3 gun once amniyo sentez yapildi o da yasal surec icin yoksa sonuc degismesi mucize dedi doktorum :KK43:
:dua:Canım dualarım seninle bende ilk bebeğimi 5 aylık kaybettim

:dua:Canım dualarım seninle bende ilk bebeğimi 5 aylık kaybettim
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun Benimde 4 aylik su an :( sanirim suni sanciyla normal dogum olcak doktorum korkma full epidral yapicam bisey hissetmeden bitiricem dedi sonra sanirim kalan parca icin de kurtaj yapilcak dimi :((

Cok tesekkur ederim Allah razi olsun Benimde 4 aylik su an :KK43: sanirim suni sanciyla normal dogum olcak doktorum korkma full epidral yapicam bisey hissetmeden bitiricem dedi sonra sanirim kalan parca icin de kurtaj yapilcak dimi :KK43:(
Bişey hissetmezsin cnm benimde plesanta sarkmıştı hemen aynı benim gibi cnm parça kalmaz pek Doğum olacak ya
Onuda alırlar sıkıntılı olmaz cnm

Bişey hissetmezsin cnm benimde plesanta sarkmıştı hemen aynı benim gibi cnm parça kalmaz pek Doğum olacak ya
Onuda alırlar sıkıntılı olmaz cnm
Gerci fiziksel aci bi yere kadae gecer gider de ruhsal nasi toparlanir insan bilmiorm sanirim yeni bir bebek aciyi biraz olsn azaltir onun icin de zaman

Gerci fiziksel aci bi yere kadae gecer gider de ruhsal nasi toparlanir insan bilmiorm sanirim yeni bir bebek aciyi biraz olsn azaltir onun icin de zaman
Geçiyor cnm insan herşeye alışıyor Allah hayırlı sağlıklı evlad nasip etsin tek amacın bu da olmasın sağlıklıyız huzurlu yuvamız var ya şükür

Merhaba Anne adaylarii !

Kendim tup bebek tedavisi goruyorum ve motivasyion olsun diye, tedavi olanlarin basari hikayalerini veya basariyi artirmak icin bilgilerini paylasarak birbirimize cok destek oluruz diye dusudum. :)

Tüp bebek tedavisinde maalesef garanti bi sonuç yok. En yuksek gebelik oraninda bile olmama ihtimali var. Çok umutsuzluğa kapılmadan devam etmek lazım. Ben öyle yapıyorum. Sen nerde tedavi oluyorsun?

Merhaba Anne adaylarii !

Merhabalar, 12 yıllık evliyim,36 yaşındayım, daha önce 3 başarısız tüp bebek tedavim oldu, çok şükür dördüncüde hamileyim. Şimdilik çok sağlıklı ilerliyor her şey çok şükür. Tavsiyem şu çok çok çoook rahat olmanız. İlk denemelerde zor biliyorum rahat olmak ama gerçekten ben faydasını gördüm. Hem tedavi sırasında hem de hamilelik sırasında relax olabilirse kişi o kadar iyi ilerliyor süreç.

Back
X