tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

Canimmm insallah kur ise yariak ve kavusacaksin bebegine :)

Misafirlerimi uğurladım saat nasıl gecti hiç anlamadım.yatmadan bakiim dedim kim var kim yok

Günaydın.Biz daha yapamadık kahvaltımızı kocayı bekliyorum a.v şe gitti.Evet hava güzel gibi duruyor ama soğuk.Hepimize güzel bir pazar günü olsun inşallah :)

Günaydın.Biz daha yapamadık kahvaltımızı kocayı bekliyorum a.v şe gitti.Evet hava güzel gibi duruyor ama soğuk.Hepimize güzel bir pazar günü olsun inşallah :)

bızde yenı sayılır kuzum 11 de yedıkkk esım evde ya gec kalktık bugunnnn ohhh yatatk keyfı yaptıkkkk evet guneslı hava bugun ıns bıraz dısarı cıkcaz sanırım

günaydın canlarımm nasılsınız bakalım bugün ?

cok sukur ıyıyım canım sen nasılsınnn bakalım

beyimiz sabaha kadar film izledi sabah gec saatte yatmış biraz daha uyusun kaldırcam zati acıkınca çok sinirli oluyom bilir uyanır zati :))))) basına gelecekleri kaldıramaz çünkü :))))

hehe guzelmısss ama genelde c.tesı gecelerı oyle gecerrrr genelde pazarda uyuruz sonra pazartesı ıse gıtmek ısgence gelır hehe ozmaan bzı senın sınırlendırmeyelım demı cıcı apla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…