Gitmez tatlım gitmez.olumlu düşünmek zorundayız.birbirimize destek olarak bugünlerimizde geride kalıcak evvelALLAH.bende 3 aşılama,6 tüp bebek denedim.1 kimyasal 2 kürtajım var.şimdi ise dinlenmedeyim.saraçoğlunun gönderdiği kürleri kullanıyorum.
Canimmm insallah kur ise yariak ve kavusacaksin bebegine :)
iyi yaptın tatlım.izleyicilerden başka bişey yok.malum hafta sonu herkesin işi gücü,geleni gideni oluyor...Misafirlerimi uğurladım saat nasıl gecti hiç anlamadım.yatmadan bakiim dedim kim var kim yok
iyi yaptın tatlım.izleyicilerden başka bişey yok.malum hafta sonu herkesin işi gücü,geleni gideni oluyor...
Evet hafta sonları herkesin bı ısı oluo..Hafta ici toplasiriz.benimde uykum geldi artık az sonra Cup yatak
kım kalır o saatttee sen gezmelere gıt bızde senımı bekleyelımm aaaaaa sımdıde sabah kalkmazzzz :)herkess gitmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Gunaydddınnnnnnn guzel bır pazar olsunn bız kahvaltı yapıyoruzzzz
Günaydın.Biz daha yapamadık kahvaltımızı kocayı bekliyorum a.v şe gitti.Evet hava güzel gibi duruyor ama soğuk.Hepimize güzel bir pazar günü olsun inşallah :)
Günaydın.Biz daha yapamadık kahvaltımızı kocayı bekliyorum a.v şe gitti.Evet hava güzel gibi duruyor ama soğuk.Hepimize güzel bir pazar günü olsun inşallah :)
günaydın canlarımm nasılsınız bakalım bugün ?
inşallah. benim kocada uyuyo hala uyanmasını bekliyorum çok acıktımm
kaldırsana kızım yaaa acım ulen kalk de
beyimiz sabaha kadar film izledi sabah gec saatte yatmış biraz daha uyusun kaldırcam zati acıkınca çok sinirli oluyom bilir uyanır zati :))))) basına gelecekleri kaldıramaz çünkü :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?