tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

canım sen nerde oldun tedavileri....

biz erkek faktörlüyüz eşimde sperm sayısında ve hareketinde sorun vardı ilk 3 tedavimiz bu şekilde oldu ama negatif sonuç aldık sonra kk sayesinde geçen sene kaan aydosu tanıdık onunla tedaviye başladık şubatta tam 1 sene olacak şükür şimdilik güzel ilerlememiz var allahın izni ile mart nisan gibi 4.tedavi olacakkk inşallah bu sefer nasip olur ....çok yorulduk artık ilaçlar tedaviler raporlar testlerrr otlarrr kürlerr bilgilerrr doğdurduğum gün yakıp etradında haka dansı yapıcam :)

bizim desorun aynı canım....
yazdıklarının aynını yaşadık hiç eksiksiz
ah canımm hani sağır duymaz yakıştırırda ben kör görmezzz takıştırır olmuşum ben neden anladımmm :))
nerde olduk

izmir smyrna
izmir irenbe

istanbul anadolu sağlık merkezi -john hopkins
ben ilk iki tedaviyi irenbe 3. ege üniversitesi
sonuncuda istanbul tüp bebekte oldum canım...
size sperm dna testi oldumu....
kaç yılında oldu tedavin irenbede

hadı ben kacar mesaı bıttııı evde gorusuruzzz byyyy

canımmm görüşürüz cepten katılmaya çalışıcam kaynanamlardayımda akşam önemli konularımz varr efenim danışmanlık yapacağım :))):44::44:

canım sperm dna testi yaptırdık 2012 şubatta % 1,2 gibi sağlıklı sperm % 6 gibi de ağır hasarlı sperm vardı kalanlar normal orta vs gibi dağılmıştı....clomen ve proxed plus tedavisi aldık şükür çok güzel sonuç verdi inşallah tedavidede öle olur yeni tedavimi bende egede düşünüyorum ....2010 nisan smyrna da 2011 eylülde irenbede yaptırdım canım 2011 aralık ta istanbulda dna için kaan hocaya ankaraya gittim ...

çok uğraşmışsın canım allah yardım etsin hepimize sorun neydi canım

anladım canım.....
sence daha öncekinlerin tutmama sebebi bu pıhtıdan mışmı acaba

kısmet canım rabbımın elınde ol dedı oldu sukur belkı ondandır baglamak olmaz belkı hersey yolunda gıttı dıyelımmm

saolasın canım çok teşekku ederım.ınşallah sende sağ salım alırsın kucağına
amın canım ınssss yakınız bırbırımızeeeee

aynen kızım bo yazdın gıtıtın senın ustun emeyve yedıkkkk yaaaaaa

Canim kolun icin gecmis olsun ilik sabunlu Suyla ovala alkollu yada kolonyali yada sekerlivetuzlu Suyla islattigin pamugu sarip bekletirsen gecer

tamam canım aklımda bulunsun aksama yaparım sagolasın morarmaya basladı zaten

canım 2008 yılında yaptırdım irenbede o zaman prof. Nurettin Demir vardı...bide hemşire nahide hanım....

hoşgeldin canım.....

gozun aydın canım
okul çocuğu olan arkadaşalrınıza pek misafrirliğe gitmeyın
ben gitmiyorum
Gözünaydınnnn

Çok ilginçtir ki ben ilk kez böyle sancılı bir yumurtlama dönemi geçiriyorum. Bu ay'ı iyi değerlendirmek lazım o zaman

gelsin artık Bahar'ımız

çok uğraşmışsın canım allah yardım etsin hepimize sorun neydi canım

anladım canım.....
sence daha öncekinlerin tutmama sebebi bu pıhtıdan mışmı acaba

pıhtılaşma ile ilgili testlerim yapıldı sorun çıkmadı canım.bir sebep ne yazıkki bulunamıyor...

angel_78, erguvan02 nassılsınızz kızlarrrrr

iyiyim canım.biraz yorgunum bugün dışardaydık ikiz annesiyle birlikte :) ablası ben üçümüz gezdik biraz.onları bıraktım daha dolaşıcaklardı.sen nasılsın kuzum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…