tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

gecmıs olsun canım sımdı nasıl yerım ben onu ya

Saolun teyzeleri cok sukur daha iyi kuzum hepinizin mesajlarini kopyalayamadim telden zor oluyor dr tum tahlilleri yapti her yerine bakti temiz cikti cok sukur ama mikrop almis vucut onla savasiyormus oda atese sebep oluyormus bunuda atlatacaz bu gece hic uyumadi mizmizdi daha yeni uyudu tabi benn nobete devam ediyorum 50 saatte 3 saat uyumusum bi de can sikici seyler oldu ama cook mutluyum :))))))))) uzun suredir bekledigim sey oldu rabbime sukurler olsun allahin izni ile persembe yada cuma tam anladiniz siz onuuu

burası çook feci deli gibi yağıyor ..

ya bayanlar benim belime karnıma bacaklarıma ağrı girdi... 15 dk.dır filan sanki regl ağrısı olur ya öyle... ama daha 13 gün önce oldum regl.. yumurtluomuyum acaba

yumurtluyosunnn canım evet :) hımmmm hadi bakalımmm

hadı yaaaaaaaaaaa ayyyyy cok sevındım kuzum yaaaaaaaaaa masallahhhhh ohhhhh super haber oldu bu yaaaaa
kuzumuda cok gecmıs olsun annesı yaaa kıyamam ben ona onuda atlatcak yavrum yaaaaa

çok şükürr canım gözün aydınnn çok sevindimmm :))

Gözünaydınnnn

yumurtluyosunnn canım evet :) hımmmm hadi bakalımmm

Çok ilginçtir ki ben ilk kez böyle sancılı bir yumurtlama dönemi geçiriyorum. Bu ay'ı iyi değerlendirmek lazım o zaman

Tesekkurler kizlar bu zorlu surecte hep yanimdaydiniz Allah Ne muradiniz varsa versin sizlerinde mutlulugunuza mutluluk katsin

çok uğraşmışsın canım allah yardım etsin hepimize sorun neydi canım

anladım canım.....
sence daha öncekinlerin tutmama sebebi bu pıhtıdan mışmı acaba

sağol canım.....
bu arada komşu sayılırız bizde balıkesirdeyiz....burdada çok yağdı dün gece yağmur....

valla dun kartal fln cok sıcaktı yaaaa bende carpılmısım galıba bugun halsızım oyle bugunde esıyo guzel hava bende yemek yıcem ama ne yesem ne yapsam bılemedım :18::18:
afıyet olsunnn ben dıyene kadar seen tekrar acıkmısındırr

cannım benım yaaa mıkroplarda bılıyo agzının tadını cannımm bırakmıyyo benım gelınııı

Tesekkurler kizlar bu zorlu surecte hep yanimdaydiniz Allah Ne muradiniz varsa versin sizlerinde mutlulugunuza mutluluk katsin
buna ne yapılırrrr hopppp bunlar yapılırr64:

Eveet benim lokum gibi kızıma gelmiş kötü mikroppDunden beri kiziyoruzz O gun gelsin Cook kutlama yaparizz canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…