gecmıs olsun canım sımdı nasıl yerım ben onu ya
burası çook feci deli gibi yağıyor ..
ya bayanlar benim belime karnıma bacaklarıma ağrı girdi... 15 dk.dır filan sanki regl ağrısı olur ya öyle... ama daha 13 gün önce oldum regl.. yumurtluomuyum acaba
Saolun teyzeleri cok sukur daha iyi kuzum hepinizin mesajlarini kopyalayamadim telden zor oluyor dr tum tahlilleri yapti her yerine bakti temiz cikti cok sukur ama mikrop almis vucut onla savasiyormus oda atese sebep oluyormus bunuda atlatacaz bu gece hic uyumadi mizmizdi daha yeni uyudu tabi benn nobete devam ediyorum 50 saatte 3 saat uyumusum bi de can sikici seyler olduama cook mutluyum :))))))))) uzun suredir bekledigim sey oldu rabbime sukurler olsun allahin izni ile persembe yada cuma tam anladiniz siz onuuu
Saolun teyzeleri cok sukur daha iyi kuzum hepinizin mesajlarini kopyalayamadim telden zor oluyor dr tum tahlilleri yapti her yerine bakti temiz cikti cok sukur ama mikrop almis vucut onla savasiyormus oda atese sebep oluyormus bunuda atlatacaz bu gece hic uyumadi mizmizdi daha yeni uyudu tabi benn nobete devam ediyorum 50 saatte 3 saat uyumusum bi de can sikici seyler olduama cook mutluyum :))))))))) uzun suredir bekledigim sey oldu rabbime sukurler olsun allahin izni ile persembe yada cuma tam anladiniz siz onuuu
yumurtluyosunnn canım evet :) hımmmm hadi bakalımmm
Gözünaydınnnn
Çok ilginçtir ki ben ilk kez böyle sancılı bir yumurtlama dönemi geçiriyorum. Bu ay'ı iyi değerlendirmek lazım o zaman
hadı canım melegınde bu ay gelır ıns kuzum yaaaaa
oyyy o bi gelsin pamuklara sarıp sarmalıycam ben onu
Tesekkurler kizlar bu zorlu surecte hep yanimdaydiniz Allah Ne muradiniz varsa versin sizlerinde mutlulugunuza mutluluk katsin
çok uğraşmışsın canım allah yardım etsin hepimize sorun neydi canıminşallah canım inşallah rabbim tez zamanda bitirsin hasretimizi.bende yok canım pıhtı sorunu.çapa da bütün tahlillerimi yaptırdım.benimde 6 tüp denemem var.2 kürtajım,1 kimyasalım,3 tanede negatifim var.tabi bundan öncede 3 negatif aşılamam.9 yıldır uğraşıyoruz tatlım.ALLAH ım hepimizin yardımcısı olsun...
ıyıyız canım sen nasılsınnnnnn
canım ben uc deneme yaptım ıkı denemede pıhtıyı bılmıyorduk sonra genetık yaptık ve ogrendık tıp doktoruma soyledım ve opudan sonra clexane 0.6 vurulmaya basladık tup doktorum 10 haftada bırakmamı soyledı ama ben 9 haftada bırakmak zorunda kaldım kanamam oldu sımdı 18 haftalık olduk pers kontrolumuz vardı ve kadın dogumcum tekrar ıgneye ama 0,4 olarak baslayalımm dedı ama tup doktorum hemetolaga muayene olmadan baslama bı dedı dun onun ıcın hastaneye gıtım ve tahlıl verdık trombosıl fln 5,6 test var ıste sırayla cıkacak hepsı bende bu arada ıkıgunde bır clexane o,4 vurulcam sonuclar cıkınca ne yapacagımıza karar verıcez ama ben trombosıllı genetık var ve homozegotum yanı gebelıgımın 36. haftasına kadar vurulmam gerekıyor tabı 9 hafta vurulmadım bu zamandada b vıtamını tukettık su ıcmezdım cok su ıcmeye basladım lıflı gıdalar yedım yesıllık cok severım ve daha cok yemeye basladım canımmm... et yemezdım et yedım yanı aklıma geldıkce yazarım nette b vıtamını yaz cıkıyo lıste yap buzdolabına yapıstır ben oyle yaptım hep gozumun onunde lıste
sağol canım.....teşekkürler canım allah sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere hayırlısı ile bizde kavuşalımm
anladım ozaman senin kendine çook iyi bakman gerekli iyice araştır tatlım arginmaxwomen omega3 çörekotu bal polenn yumurta kalitesini arttırmak için bol yumurtlamak için bunları uygulaman gerek inşallah herşey yolunda gidecektir allah bu yolda yardımcınız olsun nerde yapacaksınız denemeyi..
hayırlısı olsun..kk da ve topikte yenisin ne güzel bu ara hamile kalıp aramıza kk ya yeni katılan bir sürü arkadaş oldu ne güzel de oldu
oiyyy çokmu acıdı kıyamam geçmiştir ama şimdi demi :)
sen nasılsınnnn ben iyiyim hemde çokk
merhaba canımmm rabbım saglıklı bır sekılde kucagına almak nasıp etsın ınsssss
afıyet olsunnn ben dıyene kadar seen tekrar acıkmısındırrvalla dun kartal fln cok sıcaktı yaaaa bende carpılmısım galıba bugun halsızım oyle bugunde esıyo guzel hava bende yemek yıcem ama ne yesem ne yapsam bılemedım :18::18:
cannım benım yaaa mıkroplarda bılıyo agzının tadını cannımm bırakmıyyo benım gelınıııSaolun teyzeleri cok sukur daha iyi kuzum hepinizin mesajlarini kopyalayamadim telden zor oluyor dr tum tahlilleri yapti her yerine bakti temiz cikti cok sukur ama mikrop almis vucut onla savasiyormus oda atese sebep oluyormus bunuda atlatacaz bu gece hic uyumadi mizmizdi daha yeni uyudu tabi benn nobete devam ediyorum 50 saatte 3 saat uyumusum bi de can sikici seyler olduama cook mutluyum :))))))))) uzun suredir bekledigim sey oldu rabbime sukurler olsun allahin izni ile persembe yada cuma tam anladiniz siz onuuu
buna ne yapılırrrr hopppp bunlar yapılırrTesekkurler kizlar bu zorlu surecte hep yanimdaydiniz Allah Ne muradiniz varsa versin sizlerinde mutlulugunuza mutluluk katsin
aminnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnnn hepimize ins.
cannım masalllhhh sana yaa hepsını nasıl aklında tutuyosuunnn bunun onunda sadeceCanim kolun icin gecmis olsun ilik sabunlu Suyla ovala alkollu yada kolonyali yada sekerlivetuzlu Suyla islattigin pamugu sarip bekletirsen gecer
afıyet olsunnn ben dıyene kadar seen tekrar acıkmısındırr
cannım benım yaaa mıkroplarda bılıyo agzının tadını cannımm bırakmıyyo benım gelınııı
buna ne yapılırrrr hopppp bunlar yapılırr64:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?