tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

canım sana pıhtı için iğne vuruluyomu anlatsana biraz nasıl bi tedavi uygulanıyo bebişi korumak için....

sağol canım bide bebişlerimize kavuşsak daha iyi olucaz tabii...
sendede var mı bu pıhtı derdi....

inşallah canım inşallah rabbim tez zamanda bitirsin hasretimizi.bende yok canım pıhtı sorunu.çapa da bütün tahlillerimi yaptırdım.benimde 6 tüp denemem var.2 kürtajım,1 kimyasalım,3 tanede negatifim var.tabi bundan öncede 3 negatif aşılamam.9 yıldır uğraşıyoruz tatlım.ALLAH ım hepimizin yardımcısı olsun...

canım sana pıhtı için iğne vuruluyomu anlatsana biraz nasıl bi tedavi uygulanıyo bebişi korumak için....

kızlar nasılsınız

ıyıyız canım sen nasılsınnnnnn
canım ben uc deneme yaptım ıkı denemede pıhtıyı bılmıyorduk sonra genetık yaptık ve ogrendık tıp doktoruma soyledım ve opudan sonra clexane 0.6 vurulmaya basladık tup doktorum 10 haftada bırakmamı soyledı ama ben 9 haftada bırakmak zorunda kaldım kanamam oldu sımdı 18 haftalık olduk pers kontrolumuz vardı ve kadın dogumcum tekrar ıgneye ama 0,4 olarak baslayalımm dedı ama tup doktorum hemetolaga muayene olmadan baslama bı dedı dun onun ıcın hastaneye gıtım ve tahlıl verdık trombosıl fln 5,6 test var ıste sırayla cıkacak hepsı bende bu arada ıkıgunde bır clexane o,4 vurulcam sonuclar cıkınca ne yapacagımıza karar verıcez ama ben trombosıllı genetık var ve homozegotum yanı gebelıgımın 36. haftasına kadar vurulmam gerekıyor tabı 9 hafta vurulmadım bu zamandada b vıtamını tukettık su ıcmezdım cok su ıcmeye basladım lıflı gıdalar yedım yesıllık cok severım ve daha cok yemeye basladım canımmm... et yemezdım et yedım yanı aklıma geldıkce yazarım nette b vıtamını yaz cıkıyo lıste yap buzdolabına yapıstır ben oyle yaptım hep gozumun onunde lıste

Son düzenleme:
ıyılık ya ne olsun aynı işde öğlen yemegi yedık havada cok guzel ama bıraz ruzgar var ınsanın ıcı acılıyor

valla dun kartal fln cok sıcaktı yaaaa bende carpılmısım galıba bugun halsızım oyle bugunde esıyo guzel hava bende yemek yıcem ama ne yesem ne yapsam bılemedım :18::18:

teşekkürler canım allah sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere hayırlısı ile bizde kavuşalımm
tek çaremiz pgt canım onun için bol embriyo gerekli inş olur....

anladım ozaman senin kendine çook iyi bakman gerekli iyice araştır tatlım arginmaxwomen omega3 çörekotu bal polenn yumurta kalitesini arttırmak için bol yumurtlamak için bunları uygulaman gerek inşallah herşey yolunda gidecektir allah bu yolda yardımcınız olsun nerde yapacaksınız denemeyi..

kızlar bende 17 haftalık hamileyim cok heyecanlıyım

hayırlısı olsun..kk da ve topikte yenisin ne güzel bu ara hamile kalıp aramıza kk ya yeni katılan bir sürü arkadaş oldu ne güzel de oldu

kızlar yaaa dun kaldılar benden test ıcın sonra bırden kanadı pamuk fln bastık ama altında kan almıs kolumun yarısı sısıtı ya gecede cok agrı yaptı

oiyyy çokmu acıdı kıyamam geçmiştir ama şimdi demi :)

kızlar nasılsınız

sen nasılsınnnn ben iyiyim hemde çokk

gecmıyo yaaa sınır oldummm sag kol bıde ıs bıle yapamıyom ama sen opersen gecermıs apla DDD

ye teyzesıııı afıyet olsn ... ıyımısın tatlım napıyon bakım
yedır emzır temızle uyut 24 saatımın ozetı
ooohhh afiyet şeker bal olsun minnoşa
tsk ederızbteyzesı
bu kızlar hep babacı oluyo
babası gelınce bızımkı yuzume bakmıyo
kızlar yaaa dun kaldılar benden test ıcın sonra bırden kanadı pamuk fln bastık ama altında kan almıs kolumun yarısı sısıtı ya gecede cok agrı yaptı
geçmiş olsun,
sen nasıl oldun kırgınlıgın geçtımı
canım allah bağışlasın bebişini kaçıncı denemede geldi meleğin.....
4. denemede melekcım

sağol canım bide bebişlerimize kavuşsak daha iyi olucaz tabii...
sendede var mı bu pıhtı derdi....
vaktı gelınce sızınde bebıişler geleceklerdır

yok canım gecmedı az once yattım ama uyuyamadım sımdıde yemek yapıyom hatta ıse gıdecektım bugun de yarın gıderım artık dıye dınlenıyomm
kız babacı erkek annecı derler kuzummm ... gunun ozetını cok begendımmmmmmmmmm
abooooo izmir sağanağa teslim oldu kızlar

burası cok guzel yaaaa bu hafta masallahı varrrr aman dıkkat et dısarı cıkarsan

abooooo izmir sağanağa teslim oldu kızlar

burası çook feci deli gibi yağıyor ..

ya bayanlar benim belime karnıma bacaklarıma ağrı girdi... 15 dk.dır filan sanki regl ağrısı olur ya öyle... ama daha 13 gün önce oldum regl.. yumurtluomuyum acaba

burası çook feci deli gibi yağıyor ..

ya bayanlar benim belime karnıma bacaklarıma ağrı girdi... 15 dk.dır filan sanki regl ağrısı olur ya öyle... ama daha 13 gün önce oldum regl.. yumurtluomuyum acaba

canım olabılır yumurtlama zamanıdır belkı o yuzden bu sekılde agrın vardır balımmmm

canımsınnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…