gunaydın kızlar bızde kahvaltıyı yenı yaptık,
küçük hanıma herzamankı gibi kahvaltı sonu rehavet çöktü
gunaydın kızlar bızde kahvaltıyı yenı yaptık,
küçük hanıma herzamankı gibi kahvaltı sonu rehavet çöktü
canım sana pıhtı için iğne vuruluyomu anlatsana biraz nasıl bi tedavi uygulanıyo bebişohhhh ne guzelll canım rabbım kucagına alamyı nasıp etsın ınssss
cok sukur bızde ıyıyız teyzsesıııı napsın gece uyutmuyo sabahta acıkıyoruz uyuyamıyoruz dun cok yoruldum doktordaydık pıhtı ıcın butungun yoktu ortalıkta gece dınlendı sanırım yaramazlık pesındeydı bıde bana cvp vermıyo babası gelınce hemen kendını bellı edıyo babacı olcak bu kız
hamdolsun iyiyiz canım sen nasılsın...kızlar nasılsınız
hamdolsun iyiyiz canım sen nasılsın...
sağol canım bide bebişlerimize kavuşsak daha iyi olucaz tabii...
sendede var mı bu pıhtı derdi....
Maşallah ona, Allah nazardan korusun sizi
Görüşürüz cnm kendine iyi bak
gecmıs olsun cannım yaa evet bazılarrın elı cok agır oluyyo :18::18::18:
AMIN CANIMMMMMMMMMM
SORMA CANIM YA VE ILK DEFA BASIMA GELDI BENIMMM SEN NASILSIN BAKIM
canım sana pıhtı için iğne vuruluyomu anlatsana biraz nasıl bi tedavi uygulanıyo bebişi korumak için....
kızlar nasılsınız
ıyılık ya ne olsun aynı işde öğlen yemegi yedık havada cok guzel ama bıraz ruzgar var ınsanın ıcı acılıyor
merhaba arkadaşlar.bende tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlardanım.21 haftamdayım çok şukur.bendede ıkı kere dış gebelık oluştu.3 amelıyat geçırdım.sonunda tupler bağlanıp tup bebekle hamıle kaldım.tedavıye başlayacak arkadaşlarımın allah yardımcısı olsun.
tek çaremiz pgt canım onun için bol embriyo gerekli inş olur....
kızlar bende 17 haftalık hamileyim cok heyecanlıyım
kızlar yaaa dun kaldılar benden test ıcın sonra bırden kanadı pamuk fln bastık ama altında kan almıs kolumun yarısı sısıtı ya gecede cok agrı yaptı
kızlar nasılsınız
teşekkürler canım allah sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere hayırlısı ile bizde kavuşalımm
anladım ozaman senin kendine çook iyi bakman gerekli iyice araştır tatlım arginmaxwomen omega3 çörekotu bal polenn yumurta kalitesini arttırmak için bol yumurtlamak için bunları uygulaman gerek inşallah herşey yolunda gidecektir allah bu yolda yardımcınız olsun nerde yapacaksınız denemeyi..
hayırlısı olsun..kk da ve topikte yenisin ne güzel bu ara hamile kalıp aramıza kk ya yeni katılan bir sürü arkadaş oldu ne güzel de oldu
oiyyy çokmu acıdı kıyamam geçmiştir ama şimdi demi :)
sen nasılsınnnn ben iyiyim hemde çokk
yedır emzır temızle uyut 24 saatımın ozetıye teyzesıııı afıyet olsn ... ıyımısın tatlım napıyon bakım
tsk ederızbteyzesıooohhh afiyet şeker bal olsun minnoşa
bu kızlar hep babacı oluyoohhhh ne guzelll canım rabbım kucagına alamyı nasıp etsın ınssss
cok sukur bızde ıyıyız teyzsesıııı napsın gece uyutmuyo sabahta acıkıyoruz uyuyamıyoruz dun cok yoruldum doktordaydık pıhtı ıcın butungun yoktu ortalıkta gece dınlendı sanırım yaramazlık pesındeydı bıde bana cvp vermıyo babası gelınce hemen kendını bellı edıyo babacı olcak bu kız
geçmiş olsun,kızlar yaaa dun kaldılar benden test ıcın sonra bırden kanadı pamuk fln bastık ama altında kan almıs kolumun yarısı sısıtı ya gecede cok agrı yaptı
4. denemede melekcımcanım allah bağışlasın bebişini kaçıncı denemede geldi meleğin.....
vaktı gelınce sızınde bebıişler geleceklerdırsağol canım bide bebişlerimize kavuşsak daha iyi olucaz tabii...
sendede var mı bu pıhtı derdi....
abooooo izmir sağanağa teslim oldu kızlar
yedır emzır temızle uyut 24 saatımın ozetı
tsk ederızbteyzesı
bu kızlar hep babacı oluyo
babası gelınce bızımkı yuzume bakmıyo
geçmiş olsun,
sen nasıl oldun kırgınlıgın geçtımı
4. denemede melekcım
vaktı gelınce sızınde bebıişler geleceklerdır
gecmıyo yaaa sınır oldummm sag kol bıde ıs bıle yapamıyom ama sen opersen gecermıs aplaDDD
burası çook feci deli gibi yağıyor ..
ya bayanlar benim belime karnıma bacaklarıma ağrı girdi... 15 dk.dır filan sanki regl ağrısı olur ya öyle... ama daha 13 gün önce oldum regl.. yumurtluomuyum acaba
öperim tabiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?