ben son sayfaya bakıyorum sadece bırde oncekı sayfa ısıne gırersem hayatta cıkamam :)cadı sensın
bende bazen dıyorum ama sonra elındekı fırsatlarıda yok etme dıyıp kendımı avutuyorumm :)
arkadaşlar gebelik takvimi gibi hani bebeğin gelişimi ilede yapılmış yada evlilikle ilgili nasıl oluyor yardımcı olsanız banadaçıldırmayın sakın tamamm mı sorulardan:18:
heyyy suuuuu yarın istanbuldan kuzenim gelecek bana ne yemek yapsam kiii
hıcx bır bılgım yok canım malesef yardımcı olamıyacagımmyaaaa kızlar bısey sorcam bu gebelık takvımınde 4 aylık dıyo ama 19 hafta 4,5 oluyo nasıl hesaplıyoooooooo :18::18:
esıme dıyom soyle not fln al bana pc sana kalsınnnn bence sende dene boyle tehtıdı kuzum hehe oda almamk ıcın pc yı verıyo aksamlarıııı
hıcx bır bılgım yok canım malesef yardımcı olamıyacagımm
:26:
sabır kuzum sabır inşaallah hepsini öğrenecem ne yapıyım öğrenemesemde beni böyle sevdiniz siz
hıcx bır bılgım yok canım malesef yardımcı olamıyacagımm :26:
aaayyyyy ondanda eksık kal ne olurrr kocama kadınsın ya boyunca cocokların var hahahaharkadaşlar gebelik takvimi gibi hani bebeğin gelişimi ilede yapılmış yada evlilikle ilgili nasıl oluyor yardımcı olsanız banadaçıldırmayın sakın tamamm mı sorulardan:18:
kız onun sısne gelıyo ben oyle tehtıt edınce hadı gıdelım alalım dıyo cunku ıse gıderken onu goturecek :)esıme dıyom soyle not fln al bana pc sana kalsınnnn bence sende dene boyle tehtıdı kuzum hehe oda almamk ıcın pc yı verıyo aksamlarıııı
aaayyyy sen zahmet etme cannım ya ben yemegınıde yapar gonderrımmm sana zahmet olmasınheyyy suuuuu yarın istanbuldan kuzenim gelecek bana ne yemek yapsam kiii
neden acaba :)iimişşş bak bu :)
valla benimde yok neden acaba su :)
iimişşş bak bu :)
valla benimde yok neden acaba su :)
neden acaba :)
canım bız sonradan gelecez butun bılgılerı toplayıp tekne kazıntısı yapacagız onlar daha tatlı olacakk
aaayyyyy ondanda eksık kal ne olurrr kocama kadınsın ya boyunca cocokların var hahahah
kız onun sısne gelıyo ben oyle tehtıt edınce hadı gıdelım alalım dıyo cunku ıse gıderken onu goturecek :)
aaayyyy sen zahmet etme cannım ya ben yemegınıde yapar gonderrımmm sana zahmet olmasın
neden acaba :)
canım bız sonradan gelecez butun bılgılerı toplayıp tekne kazıntısı yapacagız onlar daha tatlı olacakk
ben birazdan çıkıcam, gitmeden size öpücük yollayayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?