tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

arkadaşlar gebelik takvimi gibi hani bebeğin gelişimi ilede yapılmış yada evlilikle ilgili nasıl oluyor yardımcı olsanız banada çıldırmayın sakın tamamm mısorulardan:18:

ben son sayfaya bakıyorum sadece bırde oncekı sayfa ısıne gırersem hayatta cıkamam :)cadı sensın

bende bazen dıyorum ama sonra elındekı fırsatlarıda yok etme dıyıp kendımı avutuyorumm :)

esıme dıyom soyle not fln al bana pc sana kalsınnnn bence sende dene boyle tehtıdı kuzum hehe oda almamk ıcın pc yı verıyo aksamlarıııı

arkadaşlar gebelik takvimi gibi hani bebeğin gelişimi ilede yapılmış yada evlilikle ilgili nasıl oluyor yardımcı olsanız banada çıldırmayın sakın tamamm mısorulardan:18:

papatyammm bak bole oldummmmmm heheh yardımcı oluruz kuzummm ama unututum onu bakım yazarım

sabır kuzum sabır inşaallah hepsini öğrenecem ne yapıyım öğrenemesemde beni böyle sevdiniz siz

aaayyyyy ondanda eksık kal ne olurrr kocama kadınsın ya boyunca cocokların var hahahah
esıme dıyom soyle not fln al bana pc sana kalsınnnn bence sende dene boyle tehtıdı kuzum hehe oda almamk ıcın pc yı verıyo aksamlarıııı
kız onun sısne gelıyo ben oyle tehtıt edınce hadı gıdelım alalım dıyo cunku ıse gıderken onu goturecek :)
heyyy suuuuu yarın istanbuldan kuzenim gelecek bana ne yemek yapsam kiii
aaayyyy sen zahmet etme cannım ya ben yemegınıde yapar gonderrımmm sana zahmet olmasın

haaaaa sneınkıde akıllıymıs kuzum yaaaa ama ısede goturse fırsatı kacırma derımmmm
eksık kalırmı hıccc kıskanaccccccccccc

ben cıkıyom azcık kocısıme verım pc yıııı demı yarında yuzum olsunnn ıyı geceler hepınızeeeeeeeeee optum sızı canlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…