tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

neden sesin çıkmıyorrrr
eheh cevap yazıodum cok komik glen tatilinde okudum sonrada cevabı işlerin arasında yazdım:)hatam olduysa affola ,o ara sesim cıkamadı tabii.ama bukadarıni yapmam bile bi performans:)

canım senin erkek infertelitesiyse sen nie corekoyu yiyosun,extra guclu yumurtalar için mi:)şaka maka iç tabi ben bi bardak suya ,1 kaşik toz atıp öyle içtim geçen gün .toz olmayanı balla bile yemek mümkün değil.Buarada eşinede bol bol havuç yedir .benim bi arkadaşlarimında erkek infertelitesiydi ,o hep der bizde havuç işe yaradı sabah akşam havuç yedirdim diye :)

biraz uyuyasım var benimmmmm ühü ühüüüüü yatsam kıvrılsamm bi köşeciğee

kıyamam sana ben yaaaa ahh uyku ahhhhhh

naberrr yavrruu kuşlarrrrrr

ıyı tatlımmm sendennnnnnnnn

canım yogurda karıstırıpta yıyebılrısınnnnn

evet guzel sarkı canımmmm nasılsın
tesekkur ederım canım rabbım kucagımıza almayı nasıp etsın ınssss
rabbım olmayan herkese versınnnn

ekin0486 da aral bey saysesinde bebeğini kucağına alacak inşallahh istersen onunlada görüş.... ne yazıkkiii sahip olana kadar mücadeleyi bırakmıcaz canım allah bu yolda olan herkesin yardımıcısı olsunn sen bi görüş erol beyle bakalım ne dicek biribirmize yol gösterelim bu konuda

canım havuc ıse yarıyor evet duymustum arastırmısısndır belkı ama turk kavesıde ıyı gelıyor az sekerlı turk kahvesı sperm kalıtesını yukseltıyo

bende ii kuzum :) ikiz annesiyle konuştum.ciciler almaya gitmişler bebelere :) akşam zaten aramızda olcak :))

bendende iyidir şekerim :) evdeyim işte iş güç.bi bakem dedim sizlere :)

ıyı yaptın kuzum bak tabı bızeeee aaaaa bız hep burdayızzzzzzzzzzz
onun ıkızlerını sevsınlerrrrr alsın alsın valla dogumakadar anca bıterrrr

evet guzel sarkı canımmmm nasılsın
tesekkur ederım canım rabbım kucagımıza almayı nasıp etsın ınssss
rabbım olmayan herkese versınnnn

amin canım inşallah maşallah :)

ekin0486 nın sorun neydi acaba ..evet olmadı ben gideyim bu Aral Bey'ede ama irenbe zor gelio nedense bana alsancakda diye(trafik sorun ,parkyeri sorun ),irenbede tedavi görünce yumurta gelişimi izlerken sabahtan gidip kabn verip bekliomuusn yoksa belli bi saate kadar istediğin saatte gidebiliomusun bilen var mı acaba..

ekin gelince sana herşeyi anlatır ben çok rahat etmiştim tedavimde hiç bekelemden ve benim isteidğim saatlere göre ayarlanmıştı herşey çalıştığım için...ekinde sorun ilk gebeliği ikiz doğal yoldan 7 aylıkken kaybetmiş bebeklerini sonrası geçirdiği operasyonlar vs tüpleri bağlanmıştı bu yüzden 5.de donmuşları ile hamile kaldı şükür çokta az kaldı ali paşamızın gelmesine :)darısı bize ama bencede aral bey iyi bir doktormuş ekin çok memnun karasuda çok memnunu ve ısrarla öneriyordu her seferinde bu yüzden şansını dene bence

kız geciktiğini kim söledi allahh iiliğiniiiii Aldı başını gitti allah ne verdiyse geldi Ağrı sancıı mahfetti beni umutlancak bi durum yokkk

kız ben sen gecıktın sandımmmmmmmmmmm yaaa kusura bakma uzdum senııııııııı
buarada elmayı kabuklu yemeyecekmsıın kan pıhtısı olanlar kı ben kabuklu cok severdım ama artık soyuyorummm haberın ola

buyur burdan yak bende kabuklu sevmezdim bu sene alıştım ilk kez yemeğe başladım genemi vazgeççez iyi bari napalım bahanemiz oldu:)

ALLAH ALLAH bende dedim nolii.bi an sevindirik oldum.kuzum senin için çok dua ettim namazımda.ALLAH ım kabul etsin inşallah kendiliğinden göndersin meleğini....

buyur burdan yak bende kabuklu sevmezdim bu sene alıştım ilk kez yemeğe başladım genemi vazgeççez iyi bari napalım bahanemiz oldu:)

hahahha ben hıc yemıyooommm ne olacakkkkk

canım bizde hormonlarla ilgili yada yumurta sperm herhangi bi sorun yok.daha önce erken doğum yaptım normal doğumdu parça kaldı doğum sırasında tekrar ameliyat falan tüplerde sıvı birikimi olmuş tüpler baglandı..ben tedaviye aral beyle başladım.ilk denememde 26 yumurta toplandı.ilk deneme olmadı sonra dondurulmuş tekrar olmadı sonra tekrar dondurulmuş olmadı.sonra bahçeciye gittim ordada 21 yumurta toplandı 2 tane transfer edildi ama yine olmadı.irenbede burda kalan donmısları tekrar denedim bu sefer oldu çok şükür..degerim çok düşük başladı 13 ile ama dewam etti..park sorun değil kapıdaki görevliler arabanı alıolar yada yanda otopark var.kan verip beklemıosun onlar seni arıyorlar.yani benim öle olmustu..sen nerde oturuosun ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…