hersey guzel olucakkk ben kendı ve topıgımızın adına ıstıyom calda dınleyelım
kızlar diin bana bakim yumurta kalitesi için be ne yapayım yaa ilaç ve kürr acaba benim yumiler kalitesizmi kafam takıldııı fena
geçmiş olsun canım git dinlenn saolsanada hayırlı kandiller...
uzun protokolde lucrin kullanacaksın canım önce sonra geliştirme iğnelerine geçeceksin zor değil kısadan tek farkı lucrin diye bir iğne kullanman aynı sistem göbekten yumurtaların daha fazla olsun diye ben kısada 8 çıkardım uzunda 15 yumurta çıkardım canım hayırlı olsun tedavin inşallah herşey güzel olur senin için...
seni gaza getircem ben sen merak etme napayım kendi kendime diyorumki hep eşimde srun var diye onun üstüne düştük belkide benim yumiler kalitesiz biraz desteklemek gerek fazla yumii kaliteli yumiii daha fazla embriyo demek sende başlıcaksın canım yakındaaa hep birliktee burdan destek olcaz birbirimizeee
oncelıkle tedavın hayırlı olsunnnn zor degıl sadece kısa protokolden harıc bır ıgne kullanıyorsun ve arasında 10 gıbı bır surec var ıns bu sefer melegın gelır sana
rabbım tez zamanda sızede nasıp edıcek kuzum yaaaaa[/OTE]
İnsallahhh canimm benim gibi isteyenn herkesee rabbimm versin bi yasayan bilir bu sureci bi Allahh gerisi bos
Ben istiyorum SILA'dan Gol:82:
lütfennnnn çok sevinirim canımmm benim için tarlaya ektim soğan çalarmısın :)
ya bir şarkı daha isteyebilirmiyiiiiim ..... TARKAN'DAN " UZAK" :103: Sözleri harikaaaa
hoşbulduk canımmm benimmm senin hamilelik cetvelini seviyim hep yapmak istemiştim yapamamıştım ama size çookk yakışmış ALLAHIM bütün isteyen herkeze nasip etsin evlat sevgisini RABBİM en kısa zamanda versin herkezede hamilelik cetvelleriyle süsleyin buraları veeeeeeeeeeee gelsin sarı kafalar:92::92::92::92::92::92::92::92::92::126::126::126::126::126::126::126::126:
Selam kizlar nerelerdesiniz siz yeni gordum topiginizihayirli olsun ecrin cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayii huzurla buyutmeni nasip etsin insallhh herkese iyi kandiller gorusmek uzere
dövülmüş çörek otu aldımm balla karıştırım yedim mdemden geberdim ama yicem gene tarçınmı zencefilmii ? soğan zaten çok tüketiyorum hurmayı düşünmem lazım:))) fena haldee sanırım
ee tmm yerim alırım yumurta yaniii minnak bişii demi
yogggg bittiii artıkk yemiyomm :)
Bende cay ve kuruyemıs faslımız var tvde hıc bırsey yok acmısız power turk sarkı dınlıyoz ben cepten esımde pc ınternete takılıyoz bırden durdu bızımde bır bebegımız olsaydı boylemı olurudk dedı uzuldum bende
ben hiç öle düşünememiştim ama ben bildiğin haşlarım kırarım falan diyodum şöle sahanda falan :)
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa böle demeyin lütfen ben napayım 8.senemmmmm iki başşş evdee demin eve geldiğimde evi toplayım azcık dedim sonra baktım baktım 8 senedir ev topluyosun salak bi sen bi kocannn evi dağıtıp kirletçek bi çocuk bile yokkk nedir derdin dedim oturdum üstüne kuruyemiş keyfi yaptım kendime :) demek çocuğu olmayanlar kuruyemiş yiyoo hahahaha dert ortağımız demiii canım kıyamam geçecek bugünler inşallahh
iyi geceler canımmm
balım dr.lar ay hesabı yapmıyor hafta hesabı yapıyor diğer yandan onların hesabında 4hafta 1 ay etmiyor bende analamdım ama öyleymişşşyaaaa kızlar bısey sorcam bu gebelık takvımınde 4 aylık dıyo ama 19 hafta 4,5 oluyo nasıl hesaplıyoooooooo :18::18:
oncelıkle tedavın hayırlı olsunnnn zor degıl sadece kısa protokolden harıc bır ıgne kullanıyorsun ve arasında 10 gıbı bır surec var ıns bu sefer melegın gelır sana
rabbım tez zamanda sızede nasıp edıcek kuzum yaaaaa[/OTE]
İnsallahhh canimm benim gibi isteyenn herkesee rabbimm versin bi yasayan bilir bu sureci bi Allahh gerisi bos[/QUOTE
aminn RABBİM isteyen herkese sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlar versin....
Gunayydınnnnnnnn
günaydıııın yavru kuşlaaarrr
okula gitmeden slm verip gideyim dedim, mutlu huzurlu bir gün olsuuunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?