tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

bulusacagımız zamanda gelıcek kuzum yaaaaaaaaaaaa sen kapa ısıkları kımse gelemsın

balım dr.lar ay hesabı yapmıyor hafta hesabı yapıyor diğer yandan onların hesabında 4hafta 1 ay etmiyor bende analamdım ama öyleymişşş

ılgınc amaa yaaaa anlamdım aman nesyseeee

cokk tesekkur edrım canımmmmmmmmmmmmm
ben cok sevıyom bu sarkıyıııııııııı devamlı soyluyomama senden dınlemek guzeldıııııııııı

Teşekkür ederim erguvan, çok güzel söyledin.

İzmircimm cok tesekkur ederim masallahh bayagda yumurtan olmuss..sonuc ne oldu.ben yeni yazma basladim bu topige iki yili gecti bebek isteme seruvenim

canım bizim sorun erkek infertelitesi ne yazıkki 3 tedavimde negatif oldu ama şimdi kendimi daha bilinçli hissediyorum çünkü en azından spermler için tedavi gördükk inşallah 4.tedavimde başarılı oluppp yavrumuzaaa evimizin neşesine kavuşuruzzzz ...ve inşallah sende ve inşallah isteyen herkesteeee olana kadar durmak yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk :)

çokkkkkkkkkk teşekkür ederim arkadaşım kulaklarımın pası silindi yirim seni:)

Bende yemek yemeye çalışıyorum Ve su telefonla uğraşıyorum her yere giriyo kk da zorlanıyor kırsam yeri

Herzaman istek parçalarınızı calabilirim

35 İzmir çörek otu hakkında yazdıklarımı okudun mü

Son düzenleme:

ay ben aldım 1 ay oldu cam kavanozda duruyor tazeleyimmi şimdi bunu ben ozaman korktummm yenisini alayımm çekilmemiş yiyemem kiiii çok acıııı toz halinde en azından gidiveriyo gırtlaktan teşekkür ederim verdiğin bilgi için hayatımı kurtardınnnnnnnnnnnnn

Canım benim dün yazamadım ancak öglen tatilinde yazıyorum.Devlet hakkını kullanabiliyorsan kullan tabii. devletten almak cok mantıklı bende düşünürüm artık tabi ama bildiğim kadarıyla devletten alabilmek için enaz 3 senelik evli olma sartida var kriterler içinde ?biz daha 3 senelik evli değiliz, daha 2 senelik evliyiz.Gec evlendik ben 30 yaşındaydım ,eşim 37 yaşindaydı evlendiğimizde .. Yaş olunca da ilk günden beri çoçuk istiyoruz tabii.
bende bir ihtimal bidhakine ege de başlayabilirim. 5 subat için Erol tavmergen’in muayanesinden randevu aldım ,muayane ucreti 250 tl imiş...Ege’de de onun ekibi yapıyor zaten sanırım.Direk Ege’ye baslamadan bi Erol Bey ile görüşeyim dedim.Birde aklımda irenbe Aral bey ile konusmak var .Biliyorsundur Karasu ‘nun doktoru ,Karasu81 ben israel bey ‘e baslayacagım zaman aral Bey’ide cok tavsiye etmişti ama ben evime yakın diye israel’e gittim işte.. benim şimdilik görünen rezerv azlıgı ama durup durup bişiler cıkabiliyor işte ilk gittiğimde bunların hicbiri yoktu sadece tek tüp tıkalı diye gittik..asıl diyeceğim şu erkek infertelitesi de rezerv azlıgı gibi mucadele gerektiriyor .Mücadeleci olmamız şart .

hoşgeldın neler yaşamıısn nelerrr rabbım su muberek gunun yuzu suyu hurmetine en yakın zamanda bebegını gondersın canım

Canım benim cok teşekkürederim . ben ilk başladıgımda benle transferi olan 5.transferi olan arkadasa cok şaşirmiştim nasıl dayanıyor diye ..ki onun dondurulmuslarla beşti,yani 2 denemesi vardi.. ama bak neler gördüm geçirdim ,geçen nisan ayından beri...başa gelen çekiliyor .allahım artık güzel haberler verdirsin bize bu hikayelerin sonu güzel olsun zor ama sonunda mukafatı güzel olsun inşallah.Bu sürecte sabırlı olmayı ,biraz daha rahat olmayı ve daha birçok şeyi ögreniyoruz ,yaşamayan bilemez işte oyüzden burda içimizi dökebiliyoruz ancak.

Selam kizlar nerelerdesiniz siz yeni gordum topiginizihayirli olsun ecrin cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayii huzurla buyutmeni nasip etsin insallhh herkese iyi kandiller gorusmek uzere
Karasu canım tebrik ederim tekrar dgm yaptıgın zamanda yazdım ama onlar kaynamiştır arada ,hiç giremiodum ozaman ama sirf seni takip için girmiştimMaşallah bebişine güle oynaya büyüt annesi.Bak ben senin dediğin gibi aral Bey ‘e gitsem belki olurdu ama kısmet işte olmadı nedeni ne Allahım bilir artık.İnşallah bidahakine ..

canım merhaba ,hoşbuldumİlk denemende olsun inşallah güzel haberlerini alalım .ege ‘de olunca maliyet düşüyor mu gercekten ,yoksa siz devlet yoluyla ege de yaptırdıgınız için mi öyle dedin ?biz Kent’de hersey dahil 2500 dolar verdik.Tabi ilaçlar hariç...Birde dikkatimi cekti histereskopi demişsin ,hsg değil histereskopi mi oldun ?erkek infertelitesi ise niye histereskopi yaptılar normalde tedavi öncesi bilinen bi sorun yoksa bişey varmı yokmu diye hsg yapılıyor sadece...bak benim 3 başarisiz sonuc var ,dondurulmusla 4 ,bu sonuncuyu saymıyorum tabii .4 başarısılıga ragmen hsg me bakıp bana histereskopi gerekmez dediler doktorlar hep..hatta enson israel Bey’e yapalım dedim para harcamak istiosan yapalım ama bişey yok sende rezervden oluyor dedi..yukarda da yazıdm bende bi sonraki denem için 5 subatda erol tavmergenden randevu aldım ,ege de yapıcam belki...ama cok beklieniyor mu orda ben çalişiyorumda izin sorun oluyor..

teşekkürederim canım ,aynen dediğin gibi allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ah canım ya yeğenine acil şifalar dilerimartık kime güvenicez bilmiyorum,ama birine güvenmek istiyorum ..
yukarda da yazdım bende bi sonraki denem için 5 subatda erol tavmergenden randevu aldım ,önce muayanesinde görüşeyim ordan ege 2ye geceyim dedim..ege de yapıcam belki...ama cok beklieniyor mu orda ben çalişiyorumda izin sorun oluyor.. bide ege’ye gitmek için cok önceden mi randevu almak gerekiyor sende numarasi var mı canım?

cokk tesekkur edrım canımmmmmmmmmmmmm
ben cok sevıyom bu sarkıyıııııııııı devamlı soyluyomama senden dınlemek guzeldıııııııııı

bende sayenizde şimdi dinledim yine sanki bebeğe hadi beni bul der gibi  Ecrincim buarada seni tebrik ederim kırkbinkere maşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…