Gunayydınnnnnnnn
günaydıııın yavru kuşlaaarrr
okula gitmeden slm verip gideyim dedim, mutlu huzurlu bir gün olsuuunn
günaydınnnnnnnnnnnn kocamannnn hemde...........ben bugün fenalardayım kırmızılar nanik yaptı bana
canlarım hep netin azizliğine uğruyorum geçte olsa geliyorum okuyorum cevaplıyorum topiğin her yerini kontrol edip ışıkları kapatıp çıkyorum
güzel bir güne uyanalım inşallah
bide ziyaretçi arakadaşlar öyle gizliden gözleyeceğinize açığa çıkın allahın selamını esirgemeyiz
balım dr.lar ay hesabı yapmıyor hafta hesabı yapıyor diğer yandan onların hesabında 4hafta 1 ay etmiyor bende analamdım ama öyleymişşş
Geç kaldım hesapsızca kendi hayatımdan çaldım
Seni buldum ben bu işten memnun kaldım
Olur mu olmaz mı bizi biraz zorlamaz mı
Düşünmedim bende senden farksız kaldım
Hadi beni duy, bu ne biçim huy
Gel de yerine başkasını koy
Yaşlanınca hasta olunur
Yan yanaysak hep çare bulunur
Herşey güzel olacak senle olunca
Söyleme bana aşka doyunca
Yalnız benim ol ömrüm boyunca
Her şeyin farklı
Her şeyin farklı
Hadi beni duy, bu ne biçim huy
Gel de yerine başkasını koy
Yaşlanınca hasta olunur
Yan yanaysak hep çare bulunur
Her şeyin farklı
Her şeyin farklı Her şeyin farklı
Her şeyin farklı ooo
kızlarrrrrrrrrr nabersınızzzzzz
kopup duruyorum ben yahuu :)
ii sen napıyon bende bakıyorum gelen giden yok meğer kopmuşşummm :) netten
yaaa bende kopuyom devamlı ıkı dakka bırakmaya gelmıyooooooooo :)
ıııı napım mutfaga gıdecem bırazdan sıze bakım dedımmmmmmmmm
bende yemek yicemmm şimdiii acıktım
geç olsada çalıyorum canım herkese gelsin
Yetti bu vicdan muhasebesi
Oldu olmadı muhakemesi
Geçtik iyisinden vasatından
Aa düpedüz mahalle baskısı
Bitmedi gitti it dalaşı
Sıyırttık aklımızın çeperinden
Büyüdü çocuk döndü devran
İlla diyosan hodri meydan
Ben hazırım yok korkum senden
Paşam artık kork benden
Napıyomuşuz bi daha yapmıyomuşuz
Sağ gösterip sol vurmuyomuşuz
O şutu çekip golü atamıyorsak
Öyle oturduğumuz yerden konuşmuyomuşuz
Sıska mı kalsın hayallerimiz
Ne münasebet tabi yapabiliriz
Tutma beni kolumdan yolumdan
Eskiden olsa farklı düşünürdüm
Derdime eklerdim üzülürdüm
Oh be günaydın hadi marş marş
Büyüdü çocuk döndü devran
İlla diyosan hodri meydan
Ben hazırım yok korkum senden
Koçum artık kork benden
Napıyomuşuz bi daha yapmıyomuşuz
Sağ gösterip sol vurmuyomuşuz
O şutu çekip golü atamıyorsak
Öyle oturduğumuz yerden konuşmuyomuşuz
Karnı tokken sızlanandan,
Zevk sürerken sıkılandan,
El içinde ağlayandan, uzak tutun beni, uzak
Uzak tutun bana uzak, uzak
Dost lafından gocunandan,
Kuşkusuyla buz tutandan,
Düşmanına dost durandan, uzak tutun beni, uzak
Sevabını anlatandan,
Günahına kulp takandan,
Düşmanına dost durandan, uzak tutun beni, uzak
Suretiyle kandırandan,
Şeytanıyla yarışandan,
Aynalardan kovulandan, uzak tutun beni, uzak
Uzak tutun bana, uzak
İzmircimm cok tesekkur ederim masallahh bayagda yumurtan olmuss..sonuc ne oldu.ben yeni yazma basladim bu topige iki yili gecti bebek isteme seruvenim
tabi kii
Tarlaya ektim soğan
Bitmedi yedi doğan
Hep mi güzel oluyor
Senin anandan doğan
Oy? Oy niye? Kızım, niye, niye?
Oldun yar yar, diye diye
Boynunda iki lira
Ver birini, ver hediye
Derdim senden bulur
Ananı sorar durur
Oy? Oy niye? Kızım, niye, niye?
Oldun yar yar, diye diye
naberrr yavrruu kuşlarrrrrr
Herzaman istek parçalarınızı calabilirim
tamam arada bunu yapalım ozama
:)
35 İzmir çörek otu hakkında yazdıklarımı okudun mü
canım çörek otunu çekilmiş alma çörekotu çok faydalı olmasına karşın eğer çekilmiş olarak kullanılacaksa kullanılmadan önce çekilip hemen tüketilmelidir bekletildiğinde zehir etkisi bile gösterebilirmiş.bu kulaktan dolma değil bizzat dr tarafından söylenmiş bir bilgi
canım ya bende izmirdeyim ben smyranda denemiştim ilkini sonra irenbende 3.istanbulda oldu.... ne yazıkki yaşanan hüsranlar olumsuzluklar bizleri mahfediyor ama sabırlı ve güçlü olmak zorundayız bende senin o dedin yere çok yakınım kent burnumun dibiii bazen içim gidiyor bi koşu gidip konuşsam başlasam hemen diye izmirin en iyisi israil bey sonuçta bence doktoruna güven ve değiştirme tatlım ben en büyük hatayı orda yaptım doktorun senin durumunu biliyor artık onun kontrolundesin vucunu ve senin neye cevap vereceğini biliyor bence çok düşünme en azından bir daha dene amaaaa denemeden önceee hemen kendine güzel bir kür yapp ben pek kendime kür yapmadım erkek faktötrlü olduğumuz için ama arkadşlarım sana bişr çok şey önericektir bu konuda mesela arginmax women omega3 çörekotu bal vsvs bunları dene hayıt otu suyu bir sürü şey var deneyip olumlu sonuçlar alann kesinlikel olumsuzluğada düşmee sadece zaman bizim birazdaha zamana ihtiyacımız var diye düşün.....ben egede deneme yapıcam busefer çünkü 3 tedavi yıprattı devlet hakkımı kullanmakta istiyorum bilgi istersen bunuda konuşuruz...ama lütfen stres yapma hepimiz aynı durumdayız yaniii sadece sebebler farklı :) ve bunları paylaşmak stresi azaltmak içinde burdayız işte
hoşgeldın neler yaşamıısn nelerrr rabbım su muberek gunun yuzu suyu hurmetine en yakın zamanda bebegını gondersın canım
Karasu canım tebrik ederim tekrar dgm yaptıgın zamanda yazdım ama onlar kaynamiştır arada ,hiç giremiodum ozaman ama sirf seni takip için girmiştimMaşallah bebişine güle oynaya büyüt annesi.Bak ben senin dediğin gibi aral Bey e gitsem belki olurdu ama kısmet işte olmadı nedeni ne Allahım bilir artık.İnşallah bidahakine ..Selam kizlar nerelerdesiniz siz yeni gordum topiginizihayirli olsun ecrin cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayii huzurla buyutmeni nasip etsin insallhh herkese iyi kandiller gorusmek uzere
canım merhaba ,hoşbuldumİlk denemende olsun inşallah güzel haberlerini alalım .ege de olunca maliyet düşüyor mu gercekten ,yoksa siz devlet yoluyla ege de yaptırdıgınız için mi öyle dedin ?biz Kentde hersey dahil 2500 dolar verdik.Tabi ilaçlar hariç...Birde dikkatimi cekti histereskopi demişsin ,hsg değil histereskopi mi oldun ?erkek infertelitesi ise niye histereskopi yaptılar normalde tedavi öncesi bilinen bi sorun yoksa bişey varmı yokmu diye hsg yapılıyor sadece...bak benim 3 başarisiz sonuc var ,dondurulmusla 4 ,bu sonuncuyu saymıyorum tabii .4 başarısılıga ragmen hsg me bakıp bana histereskopi gerekmez dediler doktorlar hep..hatta enson israel Beye yapalım dedim para harcamak istiosan yapalım ama bişey yok sende rezervden oluyor dedi..yukarda da yazıdm bende bi sonraki denem için 5 subatda erol tavmergenden randevu aldım ,ege de yapıcam belki...ama cok beklieniyor mu orda ben çalişiyorumda izin sorun oluyor..cnm hoşgeldin.bende izmirdeyim.ben ilk kez deneyeceğim ve ege ünv. olacak denemem.hem maliyeti düşürmek için hemde ilk tüp bebek merkezi olmasından yana orayı tercih ettim.evet prosedürler çok ama o kadar çok inceliyorlar ki anlatamam.erkek infertilitesi bizim bende herhangi bir sorun yok ama gecen hafta histeroskopi yapıldı yani tam detaylı inceleme yapılıyor.
teşekkürederim canım ,aynen dediğin gibi allah hepimizin yardımcısı olsun.ah canım ya geçmiş olsun.rabbim birdaha yaşatmasın inşallah.yeni denemende umarım başarılı olunur.başka doktora gitmekte fayda var tabi.en azından görüşlerini alabilirsin.ALLAH ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun....
Ah canım ya yeğenine acil şifalar dilerimartık kime güvenicez bilmiyorum,ama birine güvenmek istiyorum ..merhaba cnm aynı yoldayız Allah daha fazla aratmadan nasip etsin inşallah tüm isteyenlere, ben ege üniv. tedavi görüyorum özel gibi olmasada ilgileniyolar işte 1 aşılama ve 1 tüp bebek negatifim var. senin içinde şunu diyebilirim İSRAEL ERUH BENİM ŞU ANDA 10 YAŞINDA OLAN YEĞENİMİN ANOMALİLİ DOĞMASININ SORUMLUSU OLAN DOKTORDUR, günahım kadar güvenmiyorum. onun yüzünden kaç tane ameliyat geçirdi benim kuzum ve hala geçirmekte, Allah bildiği gibi yapsın onu ...
cokk tesekkur edrım canımmmmmmmmmmmmm
ben cok sevıyom bu sarkıyıııııııııı devamlı soyluyomama senden dınlemek guzeldıııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?