tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

( ben hiç bişeyleri takip edemiyorum amma kaynatıyosunuz şu kaynanagiller bi gideydi soluk alıp çıkmıycam buralardan

hadi kızlar hepinize iyi geceler....
bol bebişli rüyalar görün inşşşş

( ben hiç bişeyleri takip edemiyorum amma kaynatıyosunuz şu kaynanagiller bi gideydi soluk alıp çıkmıycam buralardan
hahayyyyy kımsee yetısemezz kzımmmmm bızeeee helede bana

hadi kızlar hepinize Iyi geceler....
Bol bebişli Rüyalar görün inşşşş
kızz nereye gedeyyonn mutfaak hala duruyyooooooo

canım ne güzel az kaldı senin bebişine kavuşmana sıra bizede gelir inş....
hazırlıklar başladımı güzel ciciler falan alıyosundur yavaş yavaş.....

yok canım daha bır ıgne bıle almadık 20 haftadan sonra falan belkıde daha gec bızım hamılelık zor gectı 9 hafta falan sımdı ıyıyız cok sukur rabbıme ama bıraz daha kendımızı toplayalım sonra alıcaz ıns kısmetseeeeee

bende farklı değilim kaynana bakıyor bakıyor allahtan anlamıyor ama kafasında ne yazıyor acaba

bence hıc guzel seyler yazmıyooooo dıyım sana adı ustunde kaynana :18::18:

yetısemessın bıze sennnnnnnnnnn cok konusuruz buızzzzzzzzzzz

ıyı geceler canımmmmmmmmm sanada ınsssss

hoş geldin güle güle :) git dinlen geçmiş olsun

gönderr kaynanları sonra kaynatırız bolbolll

sanada canım iyi geceler izmire gelme olayınızda ciddiydim heee bidaha gelirseniz haber ettt hemşerimizi seve seve ağırlarızz :) biz gelince bende sana haber ederim olurmu hehehehe ona göre yerimi edeyim öndenn iyi gecelerrr öptümmm

gel canım için açılsın hemde bilgilerini paylaşırsın .....

kızım seen mehter gıbısın 1 ılerı 2 gerrıı hahahahaopuuyorrum senııııı

sagggl sekerrımmmm sende ayynısınnn

ne yapıym canım yaaa seviyorum seniiiiiii hemşerim benimmm

iyi geceler melek

biliyorsun bende öyle yaptım ama sonrada ağırlaşıyorsun zor oluyor sen yavaş yavaş al

selam arkadaşlar ben geri döndüm ama anca girebildim fırsat bulupta :) inşallah güzel sohbetlerimiz olucak muahhhhhhhhhhh hepsicizineeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…