kızım seen mehter gıbısın 1 ılerı 2 gerrıı hahahahane yapayım kız ancak yazıyorum ne olmuş ben vizontele gibi geriden geliyorum
sagggl sekerrımmmm sende ayynısınnnçok çılgınısınız yaaa
hahayyyyy kımsee yetısemezz kzımmmmm bızeeee helede bana( ben hiç bişeyleri takip edemiyorum amma kaynatıyosunuz şu kaynanagiller bi gideydi soluk alıp çıkmıycam buralardan
kızz nereye gedeyyonn mutfaak hala duruyyooooooohadi kızlar hepinizeIyi geceler....
Bol bebişliRüyalar görün inşşşş
canım ne güzel az kaldı senin bebişinekavuşmana sıra bizede gelir inş....
hazırlıklar başladımı güzel ciciler falan alıyosundur yavaş yavaş.....
bende farklı değilim kaynana bakıyor bakıyor allahtan anlamıyor ama kafasında ne yazıyor acaba
( ben hiç bişeyleri takip edemiyorum amma kaynatıyosunuz şu kaynanagiller bi gideydi soluk alıp çıkmıycam buralardan
hadi kızlar hepinizeiyi geceler....
bol bebişlirüyalar görün inşşşş
hu huuuu bende geldimmm beni bilenler bilir bilmeyenler için özgeçmiş yazayım:d 3 başarısız tüp bebek denemesi olan erkek infertilitesiyle uğraşan 4. denemeyi bürükselde yapacak olan (İnşallah nasipse) bir hatunceğizim :) duydum bizim kızlar topik açmış selam vereyim dedim ama çok hastayım başım feciii ağrıyor o yüzden şimdilik hoşçakal diyorum yarın yazarımmm.
dip not : beni bilenler burda adım nisa :) adımı söylemeyin lütfen tamam mı?hani ağızdan kaçma olur diye diyom :) cısss
( ben hiç bişeyleri takip edemiyorum amma kaynatıyosunuz şu kaynanagiller bi gideydi soluk alıp çıkmıycam buralardan
Melekkkkk mutfakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
defolll senin yüzünden çıkamadım topikten
hadı bakalım kuzummmmmmmmm sende ucma anammmm yarından sonra gorcem senı bennnnnnnnn
ucacaksın ucacaksın havalara ucacaksınnn
kolay gelsın canımmmmmmmmmm
kızım seen mehter gıbısın 1 ılerı 2 gerrıı hahahahaopuuyorrum senııııı
sagggl sekerrımmmm sende ayynısınnn
yok canım daha bır ıgne bıle almadık 20 haftadan sonra falan belkıde daha gec bızım hamılelık zor gectı 9 hafta falan sımdı ıyıyız cok sukur rabbıme ama bıraz daha kendımızı toplayalım sonra alıcaz ıns kısmetseeeeee
bence hıc guzel seyler yazmıyooooo dıyım sana adı ustunde kaynana :18::18:
ben cıktım ıyı aksamalarrrrrrrr kızlar
canlar ben kaçtım iyi geceler
bende kaçar kızlar.öpüyorum hepinizi :)))
Bendeee kaççttımmmmm byyyyyyy
yetısemessın bıze sennnnnnnnnnn cok konusuruz buızzzzzzzzzzz
ıyı geceler canımmmmmmmmm sanada ınsssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?