amın canım
hiç bırakmak istemıyorumki
görüşürüz canım
2.kez anne olmk ben bu duyguyu tattım
Rabbım olmayanlara nasip etsin
okadar oldumu ya paşamaşallah
haklıaın canım ..........
iyi tatiller canımm....
haklısın canım ihtiyacın yoksa çalışma ama inşallah rabbim kızına hayırlısından bir kardeş verir.
bizi unuttunda suyu nasıl unuttun artık kurtuluşun yokk ...
suyun diline düşeceğine damdan düş daha iyine kurtulusu kızdaha yeni gözüm acıldı korkutma beni
suyun diline düşeceğine damdan düş daha iyi
Hayatta en zor şey bir şeyi isteyip de elde edememek sanırım. Bir arkadaşımız yazmış, ben de ona aynen katılıyorum; sanırım planlı bir şekilde hamile kalmak en güzeli olsa gerek..
Geçen yıl 8-9 yıllık arkadaşımla büyük bir kavga ettik ve şimdi görüşmüyoruz. Sebebi de onun bebeği.
Allah herkese nasip etsin diyorum ama içten içe de o arkadaşıma verirken benim hiç nedensiz bebek sahibi olamamam beni çok üzüyor.
Çünkü tek gecelik ilişkisinden hamile halan arkadaşım geçen yıl bebeğini hiç acımadan, ikinci kez bile düşünmeden aldırdı. Ben onun için bile o kadar çok ağladım ki. O ise bana, benim bebeğim olmadığı için safça davrandığımı ve olayı çok abarttığımı söyledi. "O zaten henüz yaşamıyor" dedi.
Hala aklıma geldiği zaman gözlerim doluyor.
aminnnnn izmirli güzel sen üzülme hayırlısıyla gelicek meleğin inş.
henüz hiç tüp bebek denemedim 3 kez aşılama ve sonuncusunda gebelik onuda kaybettim minicikken.Hürriyet gazetesinde yeni bir yazı dizisi başladı tedaviyle bebek sahibi olanlarla ilgili.İnsanların yaşadığı süreci falan anlatıp,röportaj yapmıslar.Okuyunca hem mutlu oluyorum hem bir karamsarlık çöküyor.Yılmadan 10 küsür sene deneyenler 9 kez tüp bebek deneyenler.Allahım diyorum benim ne o kadar zamanım nede sabrım var.Vallahi ben bu gidişle tırlatmazsam iyidir.
bılmıyorum canım ozamanlar hıç sormak istemedim neden oluyo diye
perdelenme rahımde fazla yer kaplıyorsa görülüyormuş canım benımkine yanlış hatırlamıyorsam arka tarafta demişti ve az yer kapladığından görülmemiş.
evet canım şart tabi orda herşey çıkıyorrr ...
canımsınn amin inşallah hepimiz tadalım bu duyguyu bu klupte derdine çare arayan çabalayan gece gündüz yazışann okadar çok kadınızkiii hepsi için diliyorum bunu allahım hepsinin yüzüne baksınn inaşllahhh duysun sesimizi rabbimmm yalvarıyorumm tüm kader arkadaşlarım için...
Hayatta en zor şey bir şeyi isteyip de elde edememek sanırım. Bir arkadaşımız yazmış, ben de ona aynen katılıyorum; sanırım planlı bir şekilde hamile kalmak en güzeli olsa gerek..
Geçen yıl 8-9 yıllık arkadaşımla büyük bir kavga ettik ve şimdi görüşmüyoruz. Sebebi de onun bebeği.
Allah herkese nasip etsin diyorum ama içten içe de o arkadaşıma verirken benim hiç nedensiz bebek sahibi olamamam beni çok üzüyor.
Çünkü tek gecelik ilişkisinden hamile halan arkadaşım geçen yıl bebeğini hiç acımadan, ikinci kez bile düşünmeden aldırdı. Ben onun için bile o kadar çok ağladım ki. O ise bana, benim bebeğim olmadığı için safça davrandığımı ve olayı çok abarttığımı söyledi. "O zaten henüz yaşamıyor" dedi.
henüz hiç tüp bebek denemedim 3 kez aşılama ve sonuncusunda gebelik onuda kaybettim minicikken.Hürriyet gazetesinde yeni bir yazı dizisi başladı tedaviyle bebek sahibi olanlarla ilgili.İnsanların yaşadığı süreci falan anlatıp,röportaj yapmıslar.Okuyunca hem mutlu oluyorum hem bir karamsarlık çöküyor.Yılmadan 10 küsür sene deneyenler 9 kez tüp bebek deneyenler.Allahım diyorum benim ne o kadar zamanım nede sabrım var.Vallahi ben bu gidişle tırlatmazsam iyidir.
allah bağışlasın canım bebişini bizede bu duyguyu tattırsın rabbim.....hamile kaldığımı öğrendiğim gün mutluluktan deli olurum gibi geliyo...haklısın canım nerden bileceksin bende 2.5 yılda 4 kez tüp bebek tedavisi, 1 rahim filmi, 1 histereskopi ve 2 ameliyat geçirdim tabii ameliyatlarımdan biri sezeryan :)) sonuçta iki meleğim var kızlarım erken doğdular hiç umudumu kaybetmedim ama çok zorlu bir süreç geçirdim dün gece itibari ile çok şükür rabbime herşey bitti oyüzden rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı ömürlü evlat versin tabi kolay hamilelik ve vaktinde doğumlar nasip etsin ben yaşadım gördüm ne evlatsızlığı ne erken doğumu düşmanımın bile yaşamasını istemem ..
canım anlıyorum seni bende yakınımdan biri hamile olduğunu duyunca birkaç gün ağlıyorum.....kardeşimin hamile olduğunu duyunca onun için sevindim kendim için çoooooooooook üzülmüştüm....son 1 saattir çok kötüyüm kafam bir dünyaa allahım hayırlısı ile evlat sahibi yapsa bizi çok dua ediyorum herkese ....arkadaşım aradı hamileyim dedi 9 haftalık sorunsuzca hamile kalmak planlayarak nasıl güzel bir duygudur kim bilir içim çok kötü 1 saattir gözümün yaşı dinmedi içim buruk paramparçaaa gözümün yaşı dinmedi bugün allahım inşallah kalplerimize göre versin kimsecikleri evlat hasreti ile sınamasın .....herşey bir yana tüm yaşananlar ama evlat bambaşka bir yana inşallah bu güzel duyguyu tadarız...
ne güzel canım allah bağışlasın allah acısını göstermesin inş...sıra bizede gelsin artıkkkkkkkkkkkkevet canım ilk denemede tuttu 5aylık oglum var darısı sana inş. 5incide meleğini kucagına alırsın inş.
anladım canım, ben artık bir bir yazıcam bunları doktora gidince sorucam ama önce genetik testini beklemem lazım..
ama hep zor şeyler istiyorlar bu doktorlar yaabakınca iç organlarını baştan aşağıya gören bir röntgen icat etseler güzel olmaz mı ki
İşte herkesin bakış açısı ne kadar farklı, insan sonradan üzüleceği sözler etmemeli bence bu hayatta... 9 yıllık arkadaşlık dile kolay.. Kızdım ama arkadaşına bendeanlar inşallah hatasını..
O yazı dizisini bende takip ediyorum, ne kadar çok kişi var bebek için çabalayan bizler gibi... İnşallah bizim kucaklarımızın dolması için o kadar beklemeyiz...
ne yazıkki hep diyoruz ya işte bizi bizden başkası asla anlayamaz güçlü olmak zorundayız....allahın takdiri bu o böle olmasını istiyor galba bizleri çok sevdiği için sınıyor yalvarmaktan başka çaremiz yokkk bir gün olacak ...ben yürekten inanıyorummm allah arkadaşın gibi olan insanların yüreğinede acıkkk vicdan versin ama ondan seni anlamasını bekleme bu çok zor asla anlayamazzz...aramızda hoş geldin..
inşallahh canım benimmmm:)
sabır tevekkül canımmm başka yolu yokk lütfen böle söleme bende 7 sene 6 aylık evliyimmm ama yokkk halenn yorgunmuyum? deli gibi çoookkk yorgunummm ama yapacak hiç biş iyok beklicez hepimiz ol dediğinde yüce rabbim olacak inşallah ....sende hoş geldin aramıza....işte paylaştıkça azalıcak dertlerimiz kah gülüp kah ağlıcaz bunun için burdayız
aynen öle canım günü beklicezz o mucize günü..geçen günde dedim hamile kalayımm bi bağırcam tüm türkiye duycakkk bideee bütün testler genetiklerrr raporlarrrr hepsini toplucam haa kürleri veee ilaçalrıdaa tabiii ateşe vercem sonrada haka dansı yapıcam etrafındaaa :))teşekkürler sağol.Allaha sığınmaktan başke çaremiz yok.Tedaviler,doktorlar,hatta hastane seciminin önemi yok bir sebep olacak ve zamanı gelince olacak inşallah.Yeterki çok bekletmesin ve sağlıklı olsun.
doktorun kimdi canım senın birde genetik için üniversite hastanesinemı gideceksin
bu rahim içi perdelenme neden oluyormuş acaba.. öğrenmek için mutlaka histereskopi mi lazım?
su kım yaaaaaaaaa :18:
aynen öle canım günü beklicezz o mucize günü..geçen günde dedim hamile kalayımm bi bağırcam tüm türkiye duycakkk bideee bütün testler genetiklerrr raporlarrrr hepsini toplucam haa kürleri veee ilaçalrıdaa tabiii ateşe vercem sonrada haka dansı yapıcam etrafındaaa :))
vallahi aynen hatta ortada fol yok yumurta yok hamile kıyafetlerine bakıyorum.Hani bir edep olması gerek derler ya büyükler hamilelik gizlenir diye.Ben göğsümü değil karnımı gere gere dolaşacağım Allah nasip ederse.
İlk hamileliğim planlı ve isteyerek oldu.ama bebeklerimi kaybettim.aonra 5 tup bebek denemesi demekti bende hayya bunu yasicakmisim.hayat iste Rabbim bana bunu uygun gördü.ama cocuklarının ve hamileliklerinin kıymetini bilmeyenleri anlayamıyorum.Hayatta en zor şey bir şeyi isteyip de elde edememek sanırım. Bir arkadaşımız yazmış, ben de ona aynen katılıyorum; sanırım planlı bir şekilde hamile kalmak en güzeli olsa gerek..
15 ayda 5 tup denemesi yapan biri olarak gercekten olmadıkça insan hep denemek istio.ama sabır cok önemli Rabbim Sabri'ni şımarmasın en kısa zamanda nasip etsin issallah..henüz hiç tüp bebek denemedim 3 kez aşılama ve sonuncusunda gebelik onuda kaybettim minicikken.Hürriyet gazetesinde yeni bir yazı dizisi başladı tedaviyle bebek sahibi olanlarla ilgili.İnsanların yaşadığı süreci falan anlatıp,röportaj yapmıslar.Okuyunca hem mutlu oluyorum hem bir karamsarlık çöküyor.Yılmadan 10 küsür sene deneyenler 9 kez tüp bebek deneyenler.Allahım diyorum benim ne o kadar zamanım nede sabrım var.Vallahi ben bu gidişle tırlatmazsam iyidir.
ahh canımm inşallah bende öle gere gere dolaşıcammmm :) allahım daha fazla aratmasın hiçbirimize
canım "Rahim veya vajenin anne karnında iken olan kusurlu gelişiminden kaynaklanır. Nedeni belli değildir. En sık görülenler rahim ve vajenin gelişimine iki parça halinde başlayıp orta hatta birleşememesi sonucu oluşan anormalliklerdir. Bunlara füzyon (birleşme) hataları denir.
Birleşme hataları içinde en sık görüleni septumdur. Septum (çatal rahim; rahim içi perde) rahmin bir duvar veya perde ile yukarıdan aşağıya doğru ikiye bölünmüş olmasına verilen isimdir. Derinliğine göre yani rahmin alt bölmesine ne kadar indiğine göre şiddeti (hafif, orta, derin) değişir. " vajinal ultrason veya rahim filminde görülebilir ama histereskopi ile kesinleşir .
bizm için ne kadar kıymetli oysa bebek bende bebeği olup aldıranlar sokağa atanlar yada öldürenleri görünce çook üzülüyorum bizler bebek için neler yaptık aramızdan bazılarının hala mücadelesi sürerken daha da acıtıyor .. rabbim sana da evladını tez zamanda versinnn ....
canım gebe kalamamk ne kadar kötüyse kalıpta kaybetmek daha kötü olsa gerek rabbim sabrını versin ama bak ne güzel hamile kalabiliyorsun bebeğini kaybetme sebeplerini araştırıp yeni bir tedavi planlayabilirsin. insan kendi başına geldiğinde tek onda var zannedeiyor ama bu tür platformlar sayesinde yalnız olmadığımızı görüyoruz ayrıca merkezler ve tedaviler hakkında bilgi ediniyoruz. hürriyet gazetesinin yazı dizisi de çok güzel bu yolda mücadele verenlere umut oluyor ama sakın büyük konuşma rabbim ne dilerse onu yaşıyoruz tabi ki kimseyi evlat hasreti ile sınamasın erkenden versin kuzuları....
ayy gerçekten unutmuşşş sen yandın esmer istanbullu olan tatlı cadımız hatırla yoksa sonun kötü olacakkk
ilk hamileliğim planlı ve isteyerek oldu.ama bebeklerimi kaybettim.aonra 5 tup bebek denemesi demekti bende hayya bunu yasicakmisim.hayat iste rabbim bana bunu uygun gördü.ama cocuklarının ve hamileliklerinin kıymetini bilmeyenleri anlayamıyorum.
15 ayda 5 tup denemesi yapan biri olarak gercekten olmadıkça insan hep denemek istio.ama sabır cok önemli rabbim sabri'ni şımarmasın en kısa zamanda nasip etsin issallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?