seni biliyorum balım 35izmiride biliyorum gerısı muamma :)
hadi ya sevindim bak hamişmi yoksa....................
canım iinsallah annesinin testleride cok güzel çıkacak ,artık bebişlesin moralin yerinde hicbişeyin olmaz olmasın inşallah maşallah sizebebegımle ılgılı testler guzel de annesının testerı daha bıtmedı kuzum var bı kactane daha beklıyoz bakalımmm ıns onlarda guzel cıkacakkkk
sagol canımmmmmm benım
hosgeldınn canım nasılsınnnnnn
ozel ve guzel ınsanlarız sende ozelsın kı aramzıdasınnnnnnnnnn
onun ikizleri var canım allah bağaşlasın bir yerden haber bekliyodu onu aldı tatlım bizde onun adına çok mutlu olduk allah gölüne göre verdi...
canım ben doğum yaptımm bebeğimle ilgili bir konu pozitif sonuçlandıı ve ben çook uzun süre bekledim kritik bir bekleyişti gel gitlerle dolu onun kutlaması ve mutluluğu
beni bilmiyormusun küstümm doğan ikizlerin annesi :))))))))))))))
allahım çok güzell maşallah allah hepimize ve isteyen herkese versin bu güzellikleriii
cokkkk cokkkk tatlı bu yaaaaaaaaaaa
canım ben doğum yaptımm bebeğimle ilgili bir konu pozitif sonuçlandıı ve ben çook uzun süre bekledim kritik bir bekleyişti gel gitlerle dolu onun kutlaması ve mutluluğu
beni bilmiyormusun küstümm doğan ikizlerin annesi :))))))))))))))
allahım çok güzell maşallah allah hepimize ve isteyen herkese versin bu güzellikleriii
iyi hadi sevindim....bende sazan :104::104:gibi atladım hemen öğrenicem inş kimin bebişivar bilmiyorum daha.....
allah bağışlasın canım bebişlerini....
bilmiyodum öğrendim şimdi.....
:18::18::18::18:
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhaklısın canım nerden bileceksin bende 2.5 yılda 4 kez tüp bebek tedavisi, 1 rahim filmi, 1 histereskopi ve 2 ameliyat geçirdim tabii ameliyatlarımdan biri sezeryan :)) sonuçta iki meleğim var kızlarım erken doğdular hiç umudumu kaybetmedim ama çok zorlu bir süreç geçirdim dün gece itibari ile çok şükür rabbime herşey bitti oyüzden rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı ömürlü evlat versin tabi kolay hamilelik ve vaktinde doğumlar nasip etsin ben yaşadım gördüm ne evlatsızlığı ne erken doğumu düşmanımın bile yaşamasını istemem ..
kızlar ben kactım herkeze iyi tatiler dilerim ,öptüm cook
QUOTE=immortalwoman;28485636]öyle öyle tabi canımcım da çok stres oluyorum ya olmasa ne yaparım düşüncesi çok kafamda.allahımdan hep hayırlısını diliyorum ama benim psikolojim çabuk bozulmaya müsait birde acayip tez canlı bir gadınımdır :):
iyi hadi sevindim....bende sazan :104::104:gibi atladım hemen öğrenicem inş kimin bebişivar bilmiyorum daha.....
seninkide böyle tatlı olacak, hatta daha tatlı olacak
Amiiin, ne olursa olsun bence herkes anneliği yaşamayı hakediyor... İnşallah Allah herkesin gönlüne kalbine göre verir.
haklısın canım nerden bileceksin bende 2.5 yılda 4 kez tüp bebek tedavisi, 1 rahim filmi, 1 histereskopi ve 2 ameliyat geçirdim tabii ameliyatlarımdan biri sezeryan :)) sonuçta iki meleğim var kızlarım erken doğdular hiç umudumu kaybetmedim ama çok zorlu bir süreç geçirdim dün gece itibari ile çok şükür rabbime herşey bitti oyüzden rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı ömürlü evlat versin tabi kolay hamilelik ve vaktinde doğumlar nasip etsin ben yaşadım gördüm ne evlatsızlığı ne erken doğumu düşmanımın bile yaşamasını istemem ..
kızlar ben kactım herkeze iyi tatiler dilerim ,öptüm cook
son 1 saattir çok kötüyüm kafam bir dünyaa allahım hayırlısı ile evlat sahibi yapsa bizi çok dua ediyorum herkese ....arkadaşım aradı hamileyim dedi 9 haftalık sorunsuzca hamile kalmak planlayarak nasıl güzel bir duygudur kim bilir içim çok kötü 1 saattir gözümün yaşı dinmedi içim buruk paramparçaaa gözümün yaşı dinmedi bugün allahım inşallah kalplerimize göre versin kimsecikleri evlat hasreti ile sınamasın .....herşey bir yana tüm yaşananlar ama evlat bambaşka bir yana inşallah bu güzel duyguyu tadarız...
son 1 saattir çok kötüyüm kafam bir dünyaa allahım hayırlısı ile evlat sahibi yapsa bizi çok dua ediyorum herkese ....arkadaşım aradı hamileyim dedi 9 haftalık sorunsuzca hamile kalmak planlayarak nasıl güzel bir duygudur kim bilir içim çok kötü 1 saattir gözümün yaşı dinmedi içim buruk paramparçaaa gözümün yaşı dinmedi bugün allahım inşallah kalplerimize göre versin kimsecikleri evlat hasreti ile sınamasın .....herşey bir yana tüm yaşananlar ama evlat bambaşka bir yana inşallah bu güzel duyguyu tadarız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?