tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

QUOTE=immortalwoman;28485636]öyle öyle tabi canımcım da çok stres oluyorum ya olmasa ne yaparım düşüncesi çok kafamda.allahımdan hep hayırlısını diliyorum ama benim psikolojim çabuk bozulmaya müsait birde acayip tez canlı bir gadınımdır :):[/QUOTE]

Canım bak sakın böyle yapma stresin hiçbişeye faydası yok.sürekli kendini telkinet ben yaptım aynı yanlişi aynen bende sabırısz ,tezcanlı bi insanımdır genelde ama busüreçte sabretmeyi ögrendim.
Sana öyle olacak diye birşey yok inşallah hemencik gelsin senin bebğin tum kalbimizle istiyoruz burda hepimiz çünkü herkez aynı şeyleri yaşiyor burda.
Senden rica lütfen rahat ol ,ne olacaksa olacak bebeğim stres yapsanda yapmasanda ,korkunun ecele faydası da yok .oyuzden stres yapmadan ,korkmadan ilerlemeye calış olucak bak göreceksin.
Ben 2.denememde sonradam uzulmeyim diye umutlanmayım diye kastım hep kendimi mesela ne gerek var öyle olunca sonra negatif olunca daha az üzülmüosun inan.
Ama herşey insanlar için ve bişekilde toparlanıp devam ediyorsun .bu süreci iyilik yapıp denize atmak gibi düşün pozitif ol hep ,kanıtlanmiş bişy bu stres bu işte cok önemli yapma kendine söz mü?

canım iinsallah annesinin testleride cok güzel çıkacak ,artık bebişlesin moralin yerinde hicbişeyin olmaz olmasın inşallah maşallah size
bende bazen diyorum bukadar seyden sonra hamile kalıncada ayrı stres ozamanda baska seyerli düşüncez diye ama aslında bunu b sürec olarak düşünmek lazım sters yapmayım huzurla gecirmek şlazım nolcaksa olcak .
inşallah engüzel sekilde olacak öptüm hamişi bana da bulaşsin gerci buara zor biliosun ortada fol yok yumurta yok 

hadi ya sevindim bak hamişmi yoksa....................

canım ben doğum yaptımm bebeğimle ilgili bir konu pozitif sonuçlandıı ve ben çook uzun süre bekledim kritik bir bekleyişti gel gitlerle dolu onun kutlaması ve mutluluğu

seni biliyorum balım 35izmiride biliyorum gerısı muamma :)

beni bilmiyormusun küstümm doğan ikizlerin annesi :))))))))))))))

allahım çok güzell maşallah allah hepimize ve isteyen herkese versin bu güzellikleriii

onun ikizleri var canım allah bağaşlasın bir yerden haber bekliyodu onu aldı tatlım bizde onun adına çok mutlu olduk allah gölüne göre verdi...

iyi hadi sevindim....bende sazan :104::104:gibi atladım hemen öğrenicem inş kimin bebişi var bilmiyorum daha.....

allah bağışlasın canım bebişlerini....
bilmiyodum öğrendim şimdi.....
:18::18::18::18:

cokkkk cokkkk tatlı bu yaaaaaaaaaaa

seninkide böyle tatlı olacak, hatta daha tatlı olacak

Amiiin, ne olursa olsun bence herkes anneliği yaşamayı hakediyor... İnşallah Allah herkesin gönlüne kalbine göre verir.

iyi hadi sevindim....bende sazan :104::104:gibi atladım hemen öğrenicem inş kimin bebişi var bilmiyorum daha.....

allah bağışlasın canım bebişlerini....
bilmiyodum öğrendim şimdi.....
:18::18::18::18:

haklısın canım nerden bileceksin bende 2.5 yılda 4 kez tüp bebek tedavisi, 1 rahim filmi, 1 histereskopi ve 2 ameliyat geçirdim tabii ameliyatlarımdan biri sezeryan :)) sonuçta iki meleğim var kızlarım erken doğdular hiç umudumu kaybetmedim ama çok zorlu bir süreç geçirdim dün gece itibari ile çok şükür rabbime herşey bitti oyüzden rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı ömürlü evlat versin tabi kolay hamilelik ve vaktinde doğumlar nasip etsin ben yaşadım gördüm ne evlatsızlığı ne erken doğumu düşmanımın bile yaşamasını istemem ..

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canım bak sakın böyle yapma stresin hiçbişeye faydası yok.sürekli kendini telkinet ben yaptım aynı yanlişi aynen bende sabırısz ,tezcanlı bi insanımdır genelde ama busüreçte sabretmeyi ögrendim.
Sana öyle olacak diye birşey yok inşallah hemencik gelsin senin bebğin tum kalbimizle istiyoruz burda hepimiz çünkü herkez aynı şeyleri yaşiyor burda.
Senden rica lütfen rahat ol ,ne olacaksa olacak bebeğim stres yapsanda yapmasanda ,korkunun ecele faydası da yok .oyuzden stres yapmadan ,korkmadan ilerlemeye calış olucak bak göreceksin.
Ben 2.denememde sonradam uzulmeyim diye umutlanmayım diye kastım hep kendimi mesela ne gerek var öyle olunca sonra negatif olunca daha az üzülmüosun inan.
Ama herşey insanlar için ve bişekilde toparlanıp devam ediyorsun .bu süreci iyilik yapıp denize atmak gibi düşün pozitif ol hep ,kanıtlanmiş bişy bu stres bu işte cok önemli yapma kendine söz mü?

canım iinsallah annesinin testleride cok güzel çıkacak ,artık bebişlesin moralin yerinde hicbişeyin olmaz olmasın inşallah maşallah size
bende bazen diyorum bukadar seyden sonra hamile kalıncada ayrı stres ozamanda baska seyerli düşüncez diye ama aslında bunu b sürec olarak düşünmek lazım sters yapmayım huzurla gecirmek şlazım nolcaksa olcak .
inşallah engüzel sekilde olacak öptüm hamişi bana da bulaşsin gerci buara zor biliosun ortada fol yok yumurta yok [/QUOTE]

bulassın canım bulassın evlat hasretı ceken herkese bulassın kımse cekmesın bu acıyıııı

alısırsın canım daha durrrr aaaaa
seninkide böyle tatlı olacak, hatta daha tatlı olacak

Amiiin, ne olursa olsun bence herkes anneliği yaşamayı hakediyor... İnşallah Allah herkesin gönlüne kalbine göre verir.

ıns teyzesııııııı ınssss

son 1 saattir çok kötüyüm kafam bir dünyaa allahım hayırlısı ile evlat sahibi yapsa bizi çok dua ediyorum herkese ....arkadaşım aradı hamileyim dedi 9 haftalık sorunsuzca hamile kalmak planlayarak nasıl güzel bir duygudur kim bilir içim çok kötü 1 saattir gözümün yaşı dinmedi içim buruk paramparçaaa gözümün yaşı dinmedi bugün allahım inşallah kalplerimize göre versin kimsecikleri evlat hasreti ile sınamasın .....herşey bir yana tüm yaşananlar ama evlat bambaşka bir yana inşallah bu güzel duyguyu tadarız...

amın canımmmmmmmmmm amınnnnnnn

kızlar ben kactım herkeze iyi tatiler dilerim ,öptüm cook

gorusuruz canımmmmmmmmmmmm

amınnnnnnnnnnnnn kuzummmmmm

inş. canım sen ve iseyipte bebek sahıbı olamayan herkes inş. birgun bu duyguyu tadar.
Rabbım bu mubarek gunde kalbıne gönlünden ne geçiyorsa versin canım

baya kaynatmışsınız
hava guzeldı bugun hem bana bıraz yuruyus hemde bebişe hava aldırmak için dışarı çıktım.
çıkmışken eski işyerime uğradım bana iş teklif ettiler
bebeğe bakacak kimse yok eğer olsa gelirdim geri dedim.
ama hiçde bırakıp çalışmak istemiyorum
belki bir daha çocuk sahıbı olamam onun için
herşeyini yaşamak ve ilklerine ben şahit olmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…