son 1 saattir çok kötüyüm kafam bir dünyaa allahım hayırlısı ile evlat sahibi yapsa bizi çok dua ediyorum herkese ....arkadaşım aradı hamileyim dedi 9 haftalık sorunsuzca hamile kalmak planlayarak nasıl güzel bir duygudur kim bilir içim çok kötü 1 saattir gözümün yaşı dinmedi içim buruk paramparçaaa gözümün yaşı dinmedi bugün allahım inşallah kalplerimize göre versin kimsecikleri evlat hasreti ile sınamasın .....herşey bir yana tüm yaşananlar ama evlat bambaşka bir yana inşallah bu güzel duyguyu tadarız...
baya kaynatmışsınız
hava guzeldı bugun hem bana bıraz yuruyus hemde bebişe hava aldırmak için dışarı çıktım.
çıkmışken eski işyerime uğradım bana iş teklif ettiler
bebeğe bakacak kimse yok eğer olsa gelirdim geri dedim.
ama hiçde bırakıp çalışmak istemiyorum
belki bir daha çocuk sahıbı olamam onun için
herşeyini yaşamak ve ilklerine ben şahit olmak istiyorum.
baya kaynatmışsınız
hava guzeldı bugun hem bana bıraz yuruyus hemde bebişe hava aldırmak için dışarı çıktım.
Âmin canim benim isteyen herkese bu hasretle yanıp tutuşan tüm arkadaslarımıza nasip etsin...dünyada ki hiç birşeyin eksikliğine benzemiyor evlat eksikliği...hamilelerin duası kabul olurmuş..kimseyi ayırmadan tüm kalbimle dua ediyorum isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin issallah...
kızlar bızımkıler gelmıs ben ınıyom asagııııııııı by optum sızı fırsat buldukca gelırımmmm
bende kendimi tanıtayım canım sana.....
ben 4 kez tüpbebek denedim hepsi negatif grubunuza yeni katıldım....
sende varmı bebiş.....
Ataşehır cannım benı tayımusnnn tatıtıyımı kendımı
Canım saol ,bende istiyorum nikez aral bey ede gideyim..Ege mi irenbe mi öyle karar vereyim diyorum.bakalım suabtın ilk haftası ondanda randevu alayım bari.Buarada sen kaç yıllık evliydin devlete başvurm prosedurunu kısca yazar mısın bana musaıt olunca canım ,bide nerde çalişiosun ? istersen özeldende yazabilirisin.cok teşekkürederim
Canım canımmm cok teşekkürederim ,Ali bebek sahlıklı huzurla gelsin size bereket bolluk getirsin inşallah maşallah
Canım benim tüpümün niye tıkalı oldugu belli değil ,hsg de sıvı birikimi yok gözüküyor ,şimdiye kadar hiçbir doktorda bundan şüphelenmedi ama doktorlar bende hiç hiçbişeyden süphelenmio bi rezerv az diolar.
Enson israel beye demiştim histereskopi yapalım mı 3 basarısız denemem var diye ..para vermek istiosan yapayım ama gerek yok dedmişti...ancak abazen belki günaha bile giriyorum ama sunu bile düşünüyorum,histereskopi meşakatli otomotiğe alinmiş değil tüp bebek gibi onunla ugrasacağina deneyeim geceyim ya tutarsa bile demiş olabilir ama tabi günahini almak istemiyorum..senin sorunun neydi canım ?
canım inşallah inşallah  bende diyorumki önceden randevu alsam mı sonra 1 ay sonraya falan verebiliyorlarmiş diye duydum bide hazırlık dönemi var ya...
Aaaaa cok geçmiş olsun ya ciddi bişey yoktur umarım 
amın canımÂmin canim benim isteyen herkese bu hasretle yanıp tutuşan tüm arkadaslarımıza nasip etsin...dünyada ki hiç birşeyin eksikliğine benzemiyor evlat eksikliği...hamilelerin duası kabul olurmuş..kimseyi ayırmadan tüm kalbimle dua ediyorum isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin issallah...
hiç bırakmak istemıyorumkihosgeldın canımmmm
haklısın bende ne yalan dıyım aynı seyı dusunuıyom kaynanam bakarım dıyo ama ben 2 yasına kadar fln bırakmak ıstemıyorum bence sende bırakma bence bı sure daha
görüşürüz canımkızlar bızımkıler gelmıs ben ınıyom asagııııııııı by optum sızı fırsat buldukca gelırımmmm
2.kez anne olmk ben bu duyguyu tattımcanım nasıl istersen ihtiyaç yoksa çalışma tabiii ama neden olmasın 2.kez anne tabiki olacaksın inşallahhh ama çalışmakta güzelll zor bir durum :) senin için en iyisi hangisi ise o olsun
amin canım inşallahhh....
güle güleee canım dikat et kendine
evet canım ilk denemede tuttu 5aylık oglum var darısı sana inş. 5incide meleğini kucagına alırsın inş.
son 1 saattir çok kötüyüm kafam bir dünyaa allahım hayırlısı ile evlat sahibi yapsa bizi çok dua ediyorum herkese ....arkadaşım aradı hamileyim dedi 9 haftalık sorunsuzca hamile kalmak planlayarak nasıl güzel bir duygudur kim bilir içim çok kötü 1 saattir gözümün yaşı dinmedi içim buruk paramparçaaa gözümün yaşı dinmedi bugün allahım inşallah kalplerimize göre versin kimsecikleri evlat hasreti ile sınamasın .....herşey bir yana tüm yaşananlar ama evlat bambaşka bir yana inşallah bu güzel duyguyu tadarız...
baya kaynatmışsınız
seninkide böyle tatlı olacak, hatta daha tatlı olacak
Amiiin, ne olursa olsun bence herkes anneliği yaşamayı hakediyor... İnşallah Allah herkesin gönlüne kalbine göre verir.
kızlar ben kactım herkeze iyi tatiler dilerim ,öptüm cook
baya kaynatmışsınız
tanımıyorum rumuzu anımsıyorum ama
bu rahim içi perdelenme neden oluyormuş acaba.. öğrenmek için mutlaka histereskopi mi lazım?
bu rahim içi perdelenme neden oluyormuş acaba.. öğrenmek için mutlaka histereskopi mi lazım?
canım kıyamam sana sorunsuzca hamile kalmak çook güzel bir duygudur ama bizlere göre biz insanlar birşeyi kaybetmeden değerini bilmiyoruz o yüzden biz gebe kalıncada doğum yapıncada normal den bunları yaşayanlara göre çoook seviniyoruzzz.. bu aşamalar bizim sınavımız er yada geç rabbim evlatt sevgisini tattıracak. bak ben kızları görmeye gittiğimde kaç defa şahit oldum yeni doğum yapmışlar gece rahat uyumak için bebeklerini hemşirelere veriyorlar yada yorgunlarmış emzirmekle uğraşmak istemiyorlar mama verin diyorlar bunları hiçbir tüp bebek annesi yapmaz kıyamaz kuzusuna. bu arada hepinizle gurur duydum harikasınız insanlığınızla iyi niyetinizle sanaldan böyle gerçek dostlar kazandığım için çook şanslı ve mutluyu mmm
Hayatta en zor şey bir şeyi isteyip de elde edememek sanırım. Bir arkadaşımız yazmış, ben de ona aynen katılıyorum; sanırım planlı bir şekilde hamile kalmak en güzeli olsa gerek..
Geçen yıl 8-9 yıllık arkadaşımla büyük bir kavga ettik ve şimdi görüşmüyoruz. Sebebi de onun bebeği.
Allah herkese nasip etsin diyorum ama içten içe de o arkadaşıma verirken benim hiç nedensiz bebek sahibi olamamam beni çok üzüyor.
Çünkü tek gecelik ilişkisinden hamile halan arkadaşım geçen yıl bebeğini hiç acımadan, ikinci kez bile düşünmeden aldırdı. Ben onun için bile o kadar çok ağladım ki. O ise bana, benim bebeğim olmadığı için safça davrandığımı ve olayı çok abarttığımı söyledi. "O zaten henüz yaşamıyor" dedi.
Hala aklıma geldiği zaman gözlerim doluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?