tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

geçen hafta hep günlük ped koydum. Ama sağlığa zararlı diyorlar. Pende peçete koymaya başladım. Tşk glad

amin teşekkür ederim ecrin.

Allah herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin

amın canım benım hepımızınkını ıns

kızlar bugün 10. Günüm artık dayanamıyorum bi test yapsam mı acaba (

canım ben 11. Gun yaptım deger dusuk cıktı sonra 14 yaptım ve guzel cıktı yanı gununu bekle ve 12. Gunde yap derım deger bugun gectı yarında bıtecek canımm ve hamıs haberını verceksınnn

eşini kırma canım nasılsa eninde sonunda odası olacak prensesin hemde en güzelinden

kırmıycam canım kıyamamkı zatennnn Ben nasıl heves edıyorsam oda edıyo hele kız olcak dıye benden cok sevınıyo ama caktırmıyooo

ecrin mert senin adına çok sevindim ben de perşembeye sonucumu alacam bana da dua et...

hep dualarımızdasınız canım rabbım yuzunu guldursun ıns melegın senınle olucak ınan bak umutsuzluk yasama yeterr annesı

sağol canım benim inşallah o duyguyu ben de tadacam hayırlısıyla...

kızlar midem çok fena bulanıyor 10 gündür.
doktorum emedur hapını verdi ama korkudan içemiyorum.
hap sonuçta, ilaç ((

bu haptan kullanan varmı. mide bulantılarınıza nasıl çözümler buldunuz

hap sonuçta, ilaç ((

korkmana gerek yok bende kullandım günlerce emaduru ama hiç fayda etmedi hatta bana dr.zofer 8mg vermişti aylarca onu içtim

hap sonuçta, ilaç ((

canım hapı içsende içmesende bulantıların oluyo brnyns ve benim 17.haftaya kadan devam etti aç kalmamaya çalış tuzlu şeyler tüket ozman biraz azalıyo aç karnına çok su içme hapı bende içtim çok faydasını görmedim

korkmana gerek yok bende kullandım günlerce emaduru ama hiç fayda etmedi hatta bana dr.zofer 8mg vermişti aylarca onu içtim
ne yapmak gerekiyor peki

umarım benim bulantılarım uzun sürmez. oturduğum yerden ayağa kalktığımda bile midem bulanıyor
tuzlu şeyler yemek istiyorum. ama tuzlu şeylerde zararlı diye yemiyorum açıkçası herkes bana tuzlu şeyler yeme dedi

canım şimdiden tuz bişi yapmaz ama çok tuzlu yede demiyorum ben mesela salatanın üstüne tuz at ye bastırır bazılarına çubuk kraker ii geliyo bazılarına çizi ama havuçta bulantıyı kesiyomuş ben yedim bazı arkadaşlar bebek a vitaminini sevmez dedi çok tuz atma dedikleri doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…