iyiym canım uyumadan önce bi bakıyım dedim ne var ne yok kk dasen nasılsın.....
çok sükür canım ıyıyım bende bakım dedım senı gordum ve sevındımmm ne olsun zaman gecıyo ıste bı sekılde oyle takılıyom bende
canım yarın görüşürüz kociş:123: beni bekliyo uyumak için iyi geceler by......
canım yarın görüşürüz kociş:123: beni bekliyo uyumak için iyi geceler by......
ne yapmak gerekiyor peki
umarım benim bulantılarım uzun sürmez. oturduğum yerden ayağa kalktığımda bile midem bulanıyor
tuzlu şeyler yemek istiyorum. ama tuzlu şeylerde zararlı diye yemiyorum açıkçası herkes bana tuzlu şeyler yeme dedi
bak sen şu yaramazamelek teyzeee ben anneme eziyet ediyorum midesini buluyom belini ağrıtıyom hemde çok şişko yaptım
herkese günaydınlarr uykusuzsummmm sabah sabah aylardır beklediğim boyacı ne hayet geldi ve bir sürü iş çıktıbirazdanda misafirlerim gelicek Allam ne zaman dinlencem ben
dişim bi yandan zonkkk zonkkk :18::18::18:
yavrumla bi baş başa kalamadım kendime doğru düzgün bakamaz oldum en sonunda çığlık atıp gidicem buralardannnnnnnnnnn
bak sen şu yaramaza
hişt bebişannen duymasın sakın eziyetlere
devam et 9 ay boyunca biraz katlansın artık nazlı annende....
bol bol kilo alsın sayende sonra uğraşsın dursun vericem diye......
ben hele bi hamile kalıyım arkadaşım serbestsin herşeyi söylemekte....şunlara bak arkamdan iş çeviriyolarr hımmmmmm
görürsün sen melekçim bende senin bebişe dicem bunlarııııııı
ben hele bi hamile kalıyım arkadaşım serbestsin herşeyi söylemekte....
bir bebeğimolursa inş.
ısırmak dövmek serbest(ama acıtmamamk şartıyla)heeeeee ona göre önce pazarlık yapalım....
ama önce senin bebişolacak ya sıkıştırmak serbest mi senin kinide.......
canım bi kişimi çekicek sade 7000 nasıl olacak çekelim tabi yer gök dualamış...bide ben dua topiğndeki kızlarlada çekiyorum herhafta.....canımmm inşallah
tabi serbest sıkıştır gitsinnnn ısırda
arkadaşım sanada ya varis çeksekya 70000 adet ne dersinn
canım bi kişimi çekicek sade 7000 nasıl olacak çekelim tabi yer gök dualamış...bide ben dua topiğndeki kızlarlada çekiyorum herhafta.....
sen anlatsana nasıl oluyo bir ben mi çekicem.......
olur canım çekerlerse niye olmasın...sen bi söylermisin.....hayır kız tek deil
niyet edip başlıcan ve herkez eşlşk edebilir çeken herkez sana söler toplarsın sayıyı
bizim grubumuz var facede 8 kişilik orda bana çekti şun başka arkadaşa çekiyoruz sırada 2 kişi daha var söleyim kabul ederlerse 3.sana başlayalım
nice yıllara o halde canım bebişinle nice güzel günlere...
kızlar midem çok fena bulanıyor 10 gündür.
doktorum emedur hapını verdi ama korkudan içemiyorum.
hap sonuçta, ilaç((
bu haptan kullanan varmı. mide bulantılarınıza nasıl çözümler buldunuz
melek teyzeee ben anneme eziyet ediyorum midesini buluyom belini ağrıtıyom hemde çok şişko yaptım
herkese günaydınlarr uykusuzsummmm sabah sabah aylardır beklediğim boyacı ne hayet geldi ve bir sürü iş çıktıbirazdanda misafirlerim gelicek Allam ne zaman dinlencem ben
dişim bi yandan zonkkk zonkkk :18::18::18:
yavrumla bi baş başa kalamadım kendime doğru düzgün bakamaz oldum en sonunda çığlık atıp gidicem buralardannnnnnnnnnn
hayır kız tek deil
niyet edip başlıcan ve herkez eşlşk edebilir çeken herkez sana söler toplarsın sayıyı
bizim grubumuz var facede 8 kişilik orda bana çekti şun başka arkadaşa çekiyoruz sırada 2 kişi daha var söleyim kabul ederlerse 3.sana başlayalım
benim 5 ay boyunca çook bulantım oldu sevdiğim şeyleri yedimm yemekten hemen sonra başım yüksekte bazen saatlerce yattım hiç aç kalmadım azda olsa sık sık yedim bol su içtim limonata içtimmve hiç ilaç kullanmadım...
canım hamilesinn çokk sevindim sağlıkla al kucağına
çığlık atıp rahatlamakta fayda varr
okursanız bende melek arkadaşımıza okumak isterim haberimiz olsunn...
benim 5 ay boyunca çook bulantım oldu sevdiğim şeyleri yedimm yemekten hemen sonra başım yüksekte bazen saatlerce yattım hiç aç kalmadım azda olsa sık sık yedim bol su içtim limonata içtimmve hiç ilaç kullanmadım...
canım hamilesinn çokk sevindim sağlıkla al kucağına
çığlık atıp rahatlamakta fayda varr
okursanız bende melek arkadaşımıza okumak isterim haberimiz olsunn...
sağol canım allah razı olsun okumaya başladık ama şu an bende değil sıra banagelince yazarım ben sana.....
birbirimizi hiç tanımıyoruz ama hepiniz çok iyi insanlarsınız......allah razı olsun hepinizden.......
hayır kız tek deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?