tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

çok sükür canım ıyıyım bende bakım dedım senı gordum ve sevındımmm ne olsun zaman gecıyo ıste bı sekılde oyle takılıyom bende

canım yarın görüşürüz kociş:123: beni bekliyo uyumak için iyi geceler by......

sende madem çok bulanıyo zofer alıp dene eğer geçmiyosa yapıcak hiç bişey yok bizim gibi çekeceksin biteceği günü
bağzı yiyeceklerden uzak dur diycem ama madem midem bulanıyo gözün görmüyodur yiyecekde o yüzden söylememe gerek yok Allah yardımcın olsun ama güzel bi haber unutuluyo

melek teyzeee ben anneme eziyet ediyorum midesini buluyom belini ağrıtıyom hemde çok şişko yaptım
bak sen şu yaramaza

hişt bebiş annen duymasın sakın eziyetlere
devam et 9 ay boyunca biraz katlansın artık nazlı annende....
bol bol kilo alsın sayende sonra uğraşsın dursun vericem diye......

herkese günaydınlarr uykusuzsummmm sabah sabah aylardır beklediğim boyacı ne hayet geldi ve bir sürü iş çıktı birazdanda misafirlerim gelicek Allam ne zaman dinlencem ben
dişim bi yandan zonkkk zonkkk :18::18::18:
yavrumla bi baş başa kalamadım kendime doğru düzgün bakamaz oldum en sonunda çığlık atıp gidicem buralardannnnnnnnnnn

bebeğin odası içinmi boyacı geldi :)
bu aralar yanlız kalmaya bak, bebek doğunca hiç yanlız kalamayacaksın. inşallah çok uslu ve bol bol uyuyan bir bebeğin olur

bak sen şu yaramaza

hişt bebiş annen duymasın sakın eziyetlere
devam et 9 ay boyunca biraz katlansın artık nazlı annende....
bol bol kilo alsın sayende sonra uğraşsın dursun vericem diye......

şunlara bak arkamdan iş çeviriyolarr hımmmmmm

görürsün sen melekçim bende senin bebişe dicem bunlarııııııı

şunlara bak arkamdan iş çeviriyolarr hımmmmmm

görürsün sen melekçim bende senin bebişe dicem bunlarııııııı
ben hele bi hamile kalıyım arkadaşım serbestsin herşeyi söylemekte....
bir bebeğim olursa inş.
ısırmak dövmek serbest(ama acıtmamamk şartıyla)heeeeee ona göre önce pazarlık yapalım....
ama önce senin bebiş olacak ya sıkıştırmak serbest mi senin kinide.......

canımmm inşallah

tabi serbest sıkıştır gitsinnnn ısırda

arkadaşım sanada ya varis çeksekya 70000 adet ne dersinn

canımmm inşallah

tabi serbest sıkıştır gitsinnnn ısırda

arkadaşım sanada ya varis çeksekya 70000 adet ne dersinn
canım bi kişimi çekicek sade 7000 nasıl olacak çekelim tabi yer gök dualamış...bide ben dua topiğndeki kızlarlada çekiyorum herhafta.....
sen anlatsana nasıl oluyo bir ben mi çekicem.......

canım bi kişimi çekicek sade 7000 nasıl olacak çekelim tabi yer gök dualamış...bide ben dua topiğndeki kızlarlada çekiyorum herhafta.....
sen anlatsana nasıl oluyo bir ben mi çekicem.......

hayır kız tek deil
niyet edip başlıcan ve herkez eşlşk edebilir çeken herkez sana söler toplarsın sayıyı

bizim grubumuz var facede 8 kişilik orda bana çekti şun başka arkadaşa çekiyoruz sırada 2 kişi daha var söleyim kabul ederlerse 3.sana başlayalım

olur canım çekerlerse niye olmasın...sen bi söylermisin.....

nice yıllara o halde canım bebişinle nice güzel günlere...

kızlar midem çok fena bulanıyor 10 gündür.
doktorum emedur hapını verdi ama korkudan içemiyorum.
hap sonuçta, ilaç ((

bu haptan kullanan varmı. mide bulantılarınıza nasıl çözümler buldunuz

benim 5 ay boyunca çook bulantım oldu sevdiğim şeyleri yedimm yemekten hemen sonra başım yüksekte bazen saatlerce yattım hiç aç kalmadım azda olsa sık sık yedim bol su içtim limonata içtimmve hiç ilaç kullanmadım...

melek teyzeee ben anneme eziyet ediyorum midesini buluyom belini ağrıtıyom hemde çok şişko yaptım

canım hamilesinn çokk sevindim sağlıkla al kucağına

çığlık atıp rahatlamakta fayda varr

okursanız bende melek arkadaşımıza okumak isterim haberimiz olsunn...

sağol canım allah razı olsun okumaya başladık ama şu an bende değil sıra banagelince yazarım ben sana.....
birbirimizi hiç tanımıyoruz ama hepiniz çok iyi insanlarsınız......allah razı olsun hepinizden.......

çok saol cnm aminnn inşallh kavuşurum bebişime...

canım benim başkaları için yapılan dua daha makbul heleki birbirini tanımayanların rabbim kabul etsin inşallahhh

kızlar bende okurum bana da deyın ne zaman baslayacakasanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…