ayyyyyyyyy sroma dun aksamda bızdede aynı durum vardı dedıgın gıbı basladınmı bırakamıyon yaaaaaaaaaaaaa
ıyıdır kurtlar bır yerden ıntıkam bıryerden ızlıyoz
oyyy yerim sizi :)hehehe korkmayın korkmayınnnnnnnn saka yaptık bız kızımla sıze ama
napıynız kızçelerrrrrben yımamııı yedimm çayımı bekliyom paklava getirmiş koca yeycemmmmmm
ayyyyyyyyy sroma dun aksamda bızdede aynı durum vardı dedıgın gıbı basladınmı bırakamıyon yaaaaaaaaaaaaa
ıyıdır kurtlar bır yerden ıntıkam bıryerden ızlıyoz
martta transferim olucak benide aranıza alınnnnn(dualarınıza katınnn
oyyy yerim sizi :)
ohh afiyet bal şeker olsun kuzucum :)
bende merhametin tekrarını izlicem ilerleyen saatlerde :)
naber canım nasılsın seni göremiyom son zamanlarda
anammm sultana bakk yaaaa havannı yerım ben senınnn :) bu gunlerın tadını cıkarrnapıynız kızçelerrrrr :d ben yımamııı yedimm çayımı bekliyom paklava getirmiş koca :d yeycemmmmmm
bimden çekerdek içi alın yiyin hem ev batmıyo hem çok yiyebiliyosunn hahahaha üşengeçliğin dibine vurmak bu olsa gerek
oyyy yerim sizi :)
ohh afiyet bal şeker olsun kuzucum :)
bende merhametin tekrarını izlicem ilerleyen saatlerde :)
bimden çekerdek içi alın yiyin hem ev batmıyo hem çok yiyebiliyosunn hahahaha üşengeçliğin dibine vurmak bu olsa gerek
iyiyim bitanem çok şükür..........ıyılık saglık kuzu sukur pek gırmıyorum kuzu bı aralar ya ama gelırım sık sık bebısımmmmmmmm
senden naber napıyon
ben onu sevemedım yaaaaaaaaaaaaaaa
iyiyim bitanem çok şükür..........
Bu sıralar bolca hamile haberi aldık tüp bebek topiğinde sevindim valla sıra bana geliyo inş
kızzz o yenır beeee allah bılır kımm tukurup tuurp cıkarıyoooo
hoşgeldin canım aramıza.inşallah rabbim yüzünü güldürür.martta transferim olucak benide aranıza alınnnnn(dualarınıza katınnn
ossun kuzucum :)saol bebekim gel beraberr ossunnn
aa çok güzell ben çok sevdimmben onu sevemedım yaaaaaaaaaaaaaaa
hoşbulduk suyum senden naber
bööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö allah bılır toplu hadın bakalımmmmm tttü tüüüüühoşgeldin canım aramıza.inşallah rabbim yüzünü güldürür.
Bizde bu üşengeçlik varken :)
ossun kuzucum :)
aa çok güzell ben çok sevdimm
ayy dimiii :) ıyyy
İYİLİKKKKK BEBEMMM TEDAVIYE NEZAMAN BASLIYOSUNNNN BAK glad3580 SANA ONCEDEN NE VITAMINLERI KULANAMN GEREKIR ONUN HAKKINDA BILGI VERSSINNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?