tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

1 kaç aya kadar başlıcam nasipse iyi olur valla
glad3580 arkadaşım desene neler kullanmalıyım tedaviden önce

canım benim hayırlısı olsun öncelikle

ilk baş sağlıklı besinler tüketmeye bak sen etini sütünü ihmal etme eşine pek et yedirme ama

1-arginmax women biraz pahalı ama çok faydasını gördüm günde 2 tane ondan iç
2-eşinde problem varmı bilmiyorum ama benim eşimde yoktu genede onada arginmax men aldım oda günde 2 tane içti
3-eşine evicap başla
4-omega-3 hem sen hem eşin günde 1 tane için
5-folikasid takviyesi al kuzu ister folikasid ister elevit ister folbiol

biz eşimle 3.tedaviye başlamadan en erken 3 ay önce arginmaxlara başladık ben folbiol içtim coraspin içtim eşim evicap içti uzun protokol başlandı ilk görüşmeye gittiğimdede omega-3 başladım inşallah anlatabilmişimdir

canım yumoşların için arginmax kullanabilirsin vitamin olarak.soğan kürünüde yap bence içinde ne var ne yok temizlesin.ek olarak yine bal,tarçın,çörekotu,ketentohumu,karanfil (un halinde olcak ) karışımı kullanabilirsin.bol bol kuruincirde ye

hoss geldıın cannım ınsalllhhhhh

sağolun kızlar her duyduğumu yapıyorum bunlarıda yapıcam inş ama o bayan için olan arginmaxı doktor tavsiyesiz kullanmamada sakınca yokmu

iyiyim bitanem çok şükür..........
bu sıralar bolca hamile haberi aldık tüp bebek topiğinde sevindim valla sıra bana geliyo inş

ıns kuzum rabbım sana hamıs olmayan herkese nasıp etsın kuzummmm

denedınmmıııı ıyyyyyyyy

azcık ucundannnnnnnnn

hoşbulduk suyum senden naber

suyum geldı der gıbı oldu

hoşgeldin canım aramıza.inşallah rabbim yüzünü güldürür.

bizde bu üşengeçlik varken :)

ossun kuzucum :)

aa çok güzell ben çok sevdimm

ayy dimiii :) ıyyy

belkı bastan sona ızlemedım ya ondandır kuzu

ıns kuzum ınssss son tedavın olurrrrrrrrrrrrr

sağolun kızlar her duyduğumu yapıyorum bunlarıda yapıcam inş ama o bayan için olan arginmaxı doktor tavsiyesiz kullanmamada sakınca yokmu

canım bende kendm buldum içtimmm doktorumda çok ii seçim yapmışsın dedi ama sen genede sor içine sinmiyosa kafanda soru işareti olan şeyleri kullanma ben sora sora araştıra araştıra buldum

amin arkadaşım inş bu sefer burdaki arkadaşlarımında duaları ile olacak
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım arkadaşım

canım bende kendm buldum içtimmm doktorumda çok ii seçim yapmışsın dedi ama sen genede sor içine sinmiyosa kafanda soru işareti olan şeyleri kullanma ben sora sora araştıra araştıra buldum
tamam canım sağol
esıne kecıboynuzunuda yedırrr bırde raabıım ol desınn ınsallhh hersey cok guzel olacakkk
canım zamanında çook yediiçti ama hiç fayda etmedi maalesef:26:

heee bak su1838 hatırlattı keçiboynuzu kürü yada tozunu bala karıştır yada bildiğin sağlam yerden pekmezini kocaya yedirtmeyi unutma ben saraçoğlunun pekmezi alıp yedirttim

heee bak su1838 hatırlattı keçiboynuzu kürü yada tozunu bala karıştır yada bildiğin sağlam yerden pekmezini kocaya yedirtmeyi unutma ben saraçoğlunun pekmezi alıp yedirttim
şu an pekmezine devam ediyo canım

heee bak su1838 hatırlattı :d keçiboynuzu kürü yada tozunu bala karıştır yada bildiğin sağlam yerden pekmezini kocaya yedirtmeyi unutma ben saraçoğlunun pekmezi alıp yedirttim :d
cannım sımdı bırde kestane balını cok ovuyorlarrrr baya faydası varmısssss

arastırmaktan prof olduk zaten yaaaaaaaaaa bende kendım basladım folıkasıte esıme argınmax aldık yanı bunalr kullanabılecegın seyler esım halal evıcap ıcıyo benım melekcıgım sıkıntı yok hatat sımdı l-argıne500 mg lık ıcıyo ve 1 ay sonra fln brokolı kurune baslıycaz

şu an pekmezine devam ediyo canım

hee yesin içsin kuzu sakın artmıyo deme benim eşimde problem olmasa bile ileri harekette sorun vardı 1 seneye yakın hep kürler falan yaptım pkmezini tozunu yedrdim sonra herşeyi düzeldi tabeee bide sigarayı bırakması çok ii geldi 90 derece döndü hrşey bizim lehimize

erkek sorunu canım sperm sayısı artmıyo

melek bak demın yazdıgımıda okuuuuu
bırde kahve ıcır esıne sekersız ama yada az sekerlı saracoglundan kurlere basladık bız 6 aydır kullanıyrouz neredeyse bal polen yedır esıne sabah ac karnına aklıma geldıkce yazarım sen topla bunalrı bır yerde
tursu
sarımsak
acı yasak sakın yedırmeeee

engınar yıyebılır cok faydası varmıs

nohutta çok faydalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…