kızımmm lezzeti orada zatennn :d adam herşeyini katıyo emek var emekkk :d saygı duymak lazım
1 kaç aya kadar başlıcam nasipse iyi olur valla
glad3580 arkadaşım desene neler kullanmalıyım tedaviden önce
hoss geldıın cannım ınsalllhhhhh
canım benim hayırlısı olsun öncelikle
ilk baş sağlıklı besinler tüketmeye bak sen etini sütünü ihmal etme eşine pek et yedirme ama
1-arginmax women biraz pahalı ama çok faydasını gördüm günde 2 tane ondan iç
2-eşinde problem varmı bilmiyorum ama benim eşimde yoktu genede onada arginmax men aldım oda günde 2 tane içti
3-eşine evicap başla
4-omega-3 hem sen hem eşin günde 1 tane için
5-folikasid takviyesi al kuzu ister folikasid ister elevit ister folbiol
biz eşimle 3.tedaviye başlamadan en erken 3 ay önce arginmaxlara başladık ben folbiol içtim coraspin içtim eşim evicap içti uzun protokol başlandı ilk görüşmeye gittiğimdede omega-3 başladım inşallah anlatabilmişimdir
sağolun kızlar her duyduğumu yapıyorum bunlarıda yapıcam inş ama o bayan için olan arginmaxı doktor tavsiyesiz kullanmamada sakınca yokmucanım yumoşların için arginmax kullanabilirsin vitamin olarak.soğan kürünüde yap bence içinde ne var ne yok temizlesin.ek olarak yine bal,tarçın,çörekotu,ketentohumu,karanfil (un halinde olcak ) karışımı kullanabilirsin.bol bol kuruincirde ye
iyiyim bitanem çok şükür..........
bu sıralar bolca hamile haberi aldık tüp bebek topiğinde sevindim valla sıra bana geliyo inş
denedınmmıııı ıyyyyyyyy
hoşbulduk suyum senden naber
hoşgeldin canım aramıza.inşallah rabbim yüzünü güldürür.
bizde bu üşengeçlik varken :)
ossun kuzucum :)
aa çok güzell ben çok sevdimm
ayy dimiii :) ıyyy
sağolun kızlar her duyduğumu yapıyorum bunlarıda yapıcam inş ama o bayan için olan arginmaxı doktor tavsiyesiz kullanmamada sakınca yokmu
sağolun kızlar her duyduğumu yapıyorum bunlarıda yapıcam inş ama o bayan için olan arginmaxı doktor tavsiyesiz kullanmamada sakınca yokmu
amin arkadaşım inş bu sefer burdaki arkadaşlarımında duaları ile olacakıns kuzum rabbım sana hamıs olmayan herkese nasıp etsın kuzummmm
azcık ucundannnnnnnnn
suyum geldı der gıbı oldu
belkı bastan sona ızlemedım ya ondandır kuzu
ıns kuzum ınssss son tedavın olurrrrrrrrrrrrr
tamam canım sağolcanım bende kendm buldum içtimmm doktorumda çok ii seçim yapmışsın dedi ama sen genede sor içine sinmiyosa kafanda soru işareti olan şeyleri kullanmaben sora sora araştıra araştıra buldum
canım zamanında çook yediiçti ama hiç fayda etmedi maalesef:26:esıne kecıboynuzunuda yedırrr bırde raabıım ol desınn ınsallhh hersey cok guzel olacakkk
canım sızdekı sorun neydı yazmısındır ama unutmusumdur ben erkekmı kadınmı ?
şu an pekmezine devam ediyo canımheee bak su1838 hatırlattıkeçiboynuzu kürü yada tozunu bala karıştır yada bildiğin sağlam yerden pekmezini kocaya yedirtmeyi unutma ben saraçoğlunun pekmezi alıp yedirttim
cannım sımdı bırde kestane balını cok ovuyorlarrrr baya faydası varmısssssheee bak su1838 hatırlattı :d keçiboynuzu kürü yada tozunu bala karıştır yada bildiğin sağlam yerden pekmezini kocaya yedirtmeyi unutma ben saraçoğlunun pekmezi alıp yedirttim :d
canım bende kendm buldum içtimmm doktorumda çok ii seçim yapmışsın dedi ama sen genede sor içine sinmiyosa kafanda soru işareti olan şeyleri kullanmaben sora sora araştıra araştıra buldum
şu an pekmezine devam ediyo canım
şu an pekmezine devam ediyo canım
erkek sorunu canım sperm sayısı artmıyo
melek bak demın yazdıgımıda okuuuuu
bırde kahve ıcır esıne sekersız ama yada az sekerlı saracoglundan kurlere basladık bız 6 aydır kullanıyrouz neredeyse bal polen yedır esıne sabah ac karnına aklıma geldıkce yazarım sen topla bunalrı bır yerde
tursu
sarımsak
acı yasak sakın yedırmeeee
engınar yıyebılır cok faydası varmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?