tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

kız sen hamilesin zaten daha niye kullanıyo ki benim eşimde içiyo l arginin canım
canım biz şimdi çakşır suyu getirticez onu içecek eşim bide
sende pıhtı fılan varmı bu arda onlarıda yaptır bekleme zamanında genetık kanda pıhtılasma eger esınıde razı edersen spermlerının dna baktırr
var canım çok değilmiş galiba ama çkıtı testlerde zaten pgt ye girecek embriyolasrımız nasip se inş

okudum tatlım çok sağolun

canım brokoli kürünü şuan bende kullanıyorum saraçoğlunun.erkekler içindemi kullanılıyorki.

sende pıhtı fılan varmı bu arda onlarıda yaptır bekleme zamanında genetık kanda pıhtılasma eger esınıde razı edersen spermlerının dna baktırr

evet canım pıhtılaşma testlerinide yaptır.

nohutta çok faydalıymış

aynen nohutun suyuda çok iyi geliyormuş.

melek çakşırı benim kocada içti ben ne bulduysam hem kocaya hem kendimde denedimm çakşırı sağlam yerden al ama dişisi erkeği var erkeğini içmesi gerekiyo biliyosun dimi

melek çakşırı benim kocada içti ben ne bulduysam hem kocaya hem kendimde denedimm çakşırı sağlam yerden al ama dişisi erkeği var erkeğini içmesi gerekiyo biliyosun dimi

canım bi arkadaş getirtecek oda onunla hamile kalmış şu an ikizleri var

canım bız tedavıden once basladıktı saracogluna sonra tedavıye basladık ama tedavı aklımzıda yotu doktorum benı uc dort ay devamlı aradı hadı tedavıye gel yapalım dıye bız tedavıdeyız dıye esımın tedavısını yarım kesmedık bosuna para vermsı olamyalım dedık sonrada devam edıyo uc kurden olusuyor sımdıde ıkıncı kurunu yapıyoruz o yzuden bırakmadık esımın saglıgı ıcınde onemlı yanı o yuzden kuzum

kızlar iyi geceler dileyeyim dedim Allah rahatlık versin hepimizeeee

allah rahatlık versın kuzum ıyıgeceler

okudum tatlım çok sağolun

sende sagol canım herseyı sorabılrısın

canım brokoli kürünü şuan bende kullanıyorum saraçoğlunun.erkekler içindemi kullanılıyorki.

evet canım pıhtılaşma testlerinide yaptır.

aynen nohutun suyuda çok iyi geliyormuş.

nohutta cok ıyı havuc suyuda ıyı dıyorlar canlar
evet canımmm erkekler ıcınde verıyoor

Son düzenleme:

cannım bakk benıım esımm 2010 yıl 8 ayında varıkosel amılayt oldu amelıyat oncesı 8.000 mlyonduu amelıyat sonrası 48.000 ml kadar cıktıı sonra bız ara verdıık kur fılan kullanmadıkk ama ozamanlar doktorumuz klomen fılan vermıstı tabbı bunlarıda fsh ve testestorona gore verıyoz bzızmkı hep dusuktuuu işde kullanmadıgımz zaman benım babamın cenazamız vardıı toparlanamdık derken 8 ay fılan ara verdıkk sonra ben rapor olayına gırdım ama test fılan yaptırmadıkk 3 tane yeterlı dedıler sonra raporum cıktı ben 3 gun ogneye basladım hoop esımden orenek aldılarr koacamnn 00000000000 yanıı hıcc yokk sok olduk sonra bzızm doktorumuz emere bakırcıoğluydu esıme 3 ay ıgne tedevısı verdı hafatada 3 gun menogon besgune bırde preglın 3 ay sonrada 10.000 gerı cıktı sonra tüp bebek demesı yaptık ama kısmet olmadı hakkımızda hayırlısı demem oo ılacı bıraktıgın annn hersey dıbe vuruyorrr

sigara içiyosa kocalara havuç suyu yaramıyo tam tersi zehiri katlıyorr aman diyimm sigra içmiyosa havuç suyu içsinn

canım bi arkadaş getirtecek oda onunla hamile kalmış şu an ikizleri var

evet melek erkegı var dişisi var canım esımın bı arkadası varıkosel (yanlış yazmıs olabılırım )olmus sperm varken sıfır olmus sonra caksırı ıcmıs 6 ay sonra karısı hamıle kalmıs ıns sıfa olur kuzum sızede

canım nasıl ulaştınız saraçoğluna ondan önce kaçtı sayınız sonra kaç oldu

anammm neler varmıssss bızdee yaaa ama melekcıgım senn once esın kandakı fsh ve testestoruna baktır belkıde baktırmısttın ona gore yapacaklarını yaappp bazılarınınkı yuksek bazılarınıkı dusuk oluyorr bazısına ıyı gelen bırsey dıyerıne ıyı gelmıyorrr dıyecem oo cokk dıkkat etmek lazzımm

canım senin kaçıncı denemendi bide sen nerde yaptırdın tedaviyi
ayy maşallahhh seninde ikizlerin üçüzlerin ossun inşallahhhhhh şifa olsun her kullandığın canım
amiiin canım inş

melekkkkkkkkkk kafan karıstımı kuzu
yok canım sağolun bilmediklerimi öğreniyorum zaten bend eprofösör oldum sayılır valla 6 yıldır denemediğimiz kalmadı bu 5. deneme olacak

canım nasıl ulaştınız saraçoğluna ondan önce kaçtı sayınız sonra kaç oldu

canım valal bızde hep 11 sperm vardı saracoglunun sımdıkı kurlerınden sonra test yapcaz esımde fsh yuksek onu dusurmeye calısıyo ama daha test yapmamıza var 1 aydan fazla hatta nette telefonalrı var kuzum

canım valal bızde hep 11 sperm vardı saracoglunun sımdıkı kurlerınden sonra test yapcaz esımde fsh yuksek onu dusurmeye calısıyo ama daha test yapmamıza var 1 aydan fazla hatta nette telefonalrı var kuzum

11 derken milyonmu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…