- 18 Haziran 2016
- 1.218
- 1.155
- 48
- Konu Sahibi Perimasali3737
-
Canim cok isindiydim ama hep doktor sorunumuzu bilmeden hareket etti hep yanlis yonlendirildik simdide ne yapmaliyiz o embryolar ne olcak diyoruz neden tutmadi arastirilsin diyoruz ama cvb yok..Embriyolar dondurulurken 1 iyi 1 orta kalite aynı kapta dondurulur genelde . Ve transfer edilirken de bu şekilde yapılır. Embriyonun orta kalite olması tutmamasi anlamına gelmez dış ortamda yeterli bölünme gerceklesmemistir rahimle bulusunca belki daha iyi bolunecek bilemeyiz. Düşük Kaliteli Embriyodan dahi hamile kalınabiliyor kısmet meselesi. Ama anladigim kadariyla sen doktora ve merkeze isinamamissin bence degistirmelisin. Çünkü doktoruna güvenmen lazım .
Canim doktor esimin sorununu bilmeden tup bebek demsti hemen orda icime kurt dusmustu bide bana koyduklari embryo cok iyi olan embryolar degil anlatmak istedigum cok iyileri koymadilar bi tane kotu bi tane normalini koymuslardi onlari neden koymadilar ben odadayken esime onlari donduralmmi diye sormuslar esimde tamam demis ama hadi yok deseydi ne olcakti ..Embriyolar dondurulurken 1 iyi 1 orta kalite aynı kapta dondurulur genelde . Ve transfer edilirken de bu şekilde yapılır. Embriyonun orta kalite olması tutmamasi anlamına gelmez dış ortamda yeterli bölünme gerceklesmemistir rahimle bulusunca belki daha iyi bolunecek bilemeyiz. Düşük Kaliteli Embriyodan dahi hamile kalınabiliyor kısmet meselesi. Ama anladigim kadariyla sen doktora ve merkeze isinamamissin bence degistirmelisin. Çünkü doktoruna güvenmen lazım .
Tüp bebek tutmayınca niye tutmadı diye araştıran bir yer var mı??? Ben duymadım, kısmet deyip yollarlar, şu kadar ay sonra yine deneyelim derler bu her yerde böyle malesefYaşadıkların merkeze özgü değil yani aklında olsun. AA kalite embriyom hemde 4 tane transfer edilmişti, biri bile tutmamıştı, kızgınlığını anlıyorum defalarca yaşadım bende. Ama en kaliteli embriyoda konsa tutması garanti değil. İnşallah dondurulmuşların tutar.[/QUOTE
Inanin o dondurulmus embryoyu bile istemiyorum artik ben sadece neden iyileri koymak istemediler cok merka ettim
Canim zaten istanbula gidecem bidahakine doktorda bize soruyor neden boyle olduki diye bide o kadar arastirip gttik bunaldim iyce hic biseyi maddiyatinda degilim ama iste neden bu ilgisizlik .."Neden böyle oldu" kısmını araştırmaması çok ilginç geldi bana da. Daha ilgili bir hekimle devam edemez misiniz?
Bana cok iyi cok iyi diye ovdukleri embryoyu transferde neden koymadilar transferde dakkalarca embryo bekledim dusuk kalitede doktorda sessz kaldi ben zaten olmasaydi eger orda devam etmeyi asla dusunmuyodum neye guvenip embryoyu koymadilar merak ediyorum esim yok desedyi o embryolar ne olcaktiGüvenmemişsiniz
Sorunumuzu bilmedi yanlış dozda ilaç verdi vs diyorsunuz ama sonuçta döllenme olmuş
Bir de yaşınız kaç iki tane koymak için bile sınır var
Kalitelisini koymamaları makul değil zira ilk seferde tutması onların istatistiklerini iyileştirir
Eşinin sorununu araştırmaması da bebeğe odaklandığı için zira tek sperm bile bebeğe yeter önemli olan annenin vücudu derdi benim doktorum
Eşimde de sıkıntı vardı hiç tedavi olmadı sperm bulup bebeği yaptılar oldu bitti
Güvendiğin bir yerde tedavi ol ve hiçbir şeyi düşünüp takma
Bana AA kalitedeki embryolari transfer etmediler iste embryolog hayir hayir dedi ve getrmedi onlari..Tüp bebek tutmayınca niye tutmadı diye araştıran bir yer var mı??? Ben duymadım, kısmet deyip yollarlar, şu kadar ay sonra yine deneyelim derler bu her yerde böyle malesefYaşadıkların merkeze özgü değil yani aklında olsun. AA kalite embriyom hemde 4 tane transfer edilmişti, biri bile tutmamıştı, kızgınlığını anlıyorum defalarca yaşadım bende. Ama en kaliteli embriyoda konsa tutması garanti değil. İnşallah dondurulmuşların tutar.
Ben inanılmaz pinpirikli biriyim. Tüp bebek için istanbula gittim doktor tamam tup bebek yapalim hemen yapacaktim. Ama doktor dedi ki eğer yaparsak sansiniz düşük önce laparoskopi olman lazim çikolata kistim vardı 6cm . Eşimin de sorunu varmış bilmiyorduk orda öğrendik . Bence arastiriyorlar. Ben memnunum en azındanTüp bebek tutmayınca niye tutmadı diye araştıran bir yer var mı??? Ben duymadım, kısmet deyip yollarlar, şu kadar ay sonra yine deneyelim derler bu her yerde böyle malesefYaşadıkların merkeze özgü değil yani aklında olsun. AA kalite embriyom hemde 4 tane transfer edilmişti, biri bile tutmamıştı, kızgınlığını anlıyorum defalarca yaşadım bende. Ama en kaliteli embriyoda konsa tutması garanti değil. İnşallah dondurulmuşların tutar.
Anlatmak istedigim Aa kalite embroyolar konulmadi neden isteGüvenmemişsiniz
Sorunumuzu bilmedi yanlış dozda ilaç verdi vs diyorsunuz ama sonuçta döllenme olmuş
Bir de yaşınız kaç iki tane koymak için bile sınır var
Kalitelisini koymamaları makul değil zira ilk seferde tutması onların istatistiklerini iyileştirir
Eşinin sorununu araştırmaması da bebeğe odaklandığı için zira tek sperm bile bebeğe yeter önemli olan annenin vücudu derdi benim doktorum
Eşimde de sıkıntı vardı hiç tedavi olmadı sperm bulup bebeği yaptılar oldu bitti
Güvendiğin bir yerde tedavi ol ve hiçbir şeyi düşünüp takma
Bana ilk girusmede zaman kaybetmeden tup bebege baslamaliyiz dedi ve o ay basladi hic bisey anlamadimBen inanılmaz pinpirikli biriyim. Tüp bebek için istanbula gittim doktor tamam tup bebek yapalim hemen yapacaktim. Ama doktor dedi ki eğer yaparsak sansiniz düşük önce laparoskopi olman lazim çikolata kistim vardı 6cm . Eşimin de sorunu varmış bilmiyorduk orda öğrendik . Bence arastiriyorlar. Ben memnunum en azından
Garip geldi genelde iyi konulur bence gidip sor embriyologa. Kafana takılan herseyi sor bence orda devam etme artık çünkü güvensizlik yaşıyorsun tedavin olumsuz etkilenmesinCanim doktor esimin sorununu bilmeden tup bebek demsti hemen orda icime kurt dusmustu bide bana koyduklari embryo cok iyi olan embryolar degil anlatmak istedigum cok iyileri koymadilar bi tane kotu bi tane normalini koymuslardi onlari neden koymadilar ben odadayken esime onlari donduralmmi diye sormuslar esimde tamam demis ama hadi yok deseydi ne olcakti ..
Bana cok iyi cok iyi diye ovdukleri embryoyu transferde neden koymadilar .
Etmemde zaten ankaradan.uzak bi yerdeyiz embryolar ne olcak iste merak ediyorum embryo dondurulurken ne kadar ucret aliniyorkiGarip geldi genelde iyi konulur bence gidip sor embriyologa. Kafana takılan herseyi sor bence orda devam etme artık çünkü güvensizlik yaşıyorsun tedavin olumsuz etkilenmesin
Bana cok iyi cok iyi diye ovdukleri embryoyu transferde neden koymadilar transferde dakkalarca embryo bekledim dusuk kalitede doktorda sessz kaldi ben zaten olmasaydi eger orda devam etmeyi asla dusunmuyodum neye guvenip embryoyu koymadilar merak ediyorum esim yok desedyi o embryolar ne olcakti
Bana yumurta topluycaz su gun dedi ben o kadar yol giittm sonra karistrmissim bugun kontrol yapcaktim seni dedi surekli.bi karistirma...
Aynen vallahi bakin beni kac kere kontrol etti carsamba yumurta toplancak dedi alel acele gttik cumartesine kaldi yanlis oldu dedi esimle sok gecirdik..transfer esnasinda cok iyi 3 tane embryn var dedi doktor ikisini koyun dedim bende orda embryolog ikisi olmaz dedi sonra israr edince biri iyi biri dusuk kalite koyuldu en iyiler konumadi transfer esnasinda konusuldu bunlar o gunden beri aklima takildi am iste caresz kaldim tranfer srasinda canim asiri yandi dger embryoyu beklycem diye ha bire karnima bastrdilar o yuDen soru daha soramadm sonradan kafam dabk ettiBunu nereden biliyorsunuz yani en iyisini koymadık mı dediler
Bir de yumurta toplama öncesinde çatlatma iğnesi yapılır saati var onu nasıl karıştırabilir ki iğne olup gitmeniz lazım 36 saat önceden
Profesyonel değillermiş galiba
Sıkmayın canınızı bir sonrakinde olur umarım
Devam et
Etmemde zaten ankaradan.uzak bi yerdeyiz embryolar ne olcak iste merak ediyorum embryo dondurulurken ne kadar ucret aliniyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?