Tup bebek konusundaki en huzursuzluk ve tedirginlik..

Ozeldi canim ve embryolig kizi dinledi doktor ve koymadi bin lirada para aldilar ustune..

Çok merak ettim hangi hastane nasıl raporu söylemezler iş güzarlığa bak, sizin yerinizde olsam bende güvenmezdim doktora .
Tip fakultesiydi ama doktor ozel bakiyodu ordaki hemsireler ayri bi dertti zaten bu kadin dogum hemsireleri hep agresif olur ya biz raporu sonradan duyduk ve yanimzda hc bisey yok evlilik czdanini neyi isteynce kizdik neden gelmeden soylemediniz diye herseyi topladim rapor haftaya cikcak dediler ve biz o aksam donduk raporda kaldi oylelikle..

A
Allah razi olsun hangi tup bebek merkeziydi..

ah ahhh 4 defa yaptırdım ama hala doktorların çok samimi olduğuna inanmıyorum malesef hastayı dinleme olayı olmadığı sürece sizin ne kadar harcadığınız onların zerre umurunda değil geçen yine tavsiye üzerine bir dr gittim bana direk uzun protokol başlıyoruz dedi iyide arkadaşım bana sordunmu sen hazır mısın istiyormusun diye amaaann psikolojim bozuldu valla yaş geçiyor ama ben bıraktım sırf iyi dr olmadığı için

Allah yardimcin olsun canim Rabbim isteyen herkese verir insaallah..artik oralar ticarethane olmus bizle hep ayakustu konustu 2 dkkyi gecmedi ..insanda biraz vicdan olur ben adet olmussum daha bana sonuc negatif aradan bi hafta gecmia daha beni umiitlendryo bekle diye alay ediyor resmen ya.

Benim bebis ordan olmadi ertesi ay dogal yolla oldu ama gercekten hcbsey atlanmiyor

Tüp bebek merkezindeki hemşireler bile çok iyiydi çok naif davrandılar ve her şehirden gelenler vardı kimseden şikayette duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…