Turkan88'in Diyet Günlüğü

canim coook aciyor,sebebini bilmeseniz bile dua edin benimcin....
iyi ki sizler varsiniz da hayatima renk katiyorsunuz .ALLAH sizden razi olsun.

Yine yoğunuuuumm ben Anneme bu akşam yemeğe misafir var.Dün temizlik yaptım bugünde yemekte yardım ediyorum.Oyüzden çok sık giremiyorum internete.Önümüzdeki hafta herşeyin daha sakin olmasını diliyorum.Öğünlerimi yazayım.
Kahvaltı : 1 yumurta , çok az beyaz peynir , 4-5 zeytin - bol domates , salatalık , 1kepek ekmek
Ara yemeyi unuttum.
Öğlen bir kase mercimek çorbası , patlıcan salatası ekmek yok
AKşama misafirlerle Allah ne verdiyse yemek isterdim ama yemek yok...:13:

dün azıcık bir kaçamak nedeniyle moralim bozulmuştu ama bugün tam gaz devam ediyorum.
sabah 1 kk peynir
salatalık domates
maydonoz
5 zeytin
1 dilim kepek ekmeği

ara 1 elma
1 ayran

öğle
6 yemek kaşığı nohut yemeği
4 yemek kaşığı patlıcan salatası
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

ara
1 elma
1 su ba süt
2 ceviz

akşam (olacak)
4 yemek kaşığı nohut
4 yemek kaşığı kepekli makarna
2 köfte
salata

ara (olacak)
4 erik
1 çay ba süt

1 saat hızlı tempo yürüyüş
50+50+70+50+70 şeklinde 5 er dakika arayla ip atladım. çok yoruldum ama mutluyum.

off ya pazar günü kalabalık bir kahvaltı organizasyonumuz var saat 10 da. ve ben sanırım yine domates peynir salatalık gibi şeyler yicem millet gözlemeleri börekleri afiyetle yerken. artık milletin espirilerinden de bıktım diyetimle alakalı.

Arzucum süpersin bence hiç ara verme boşver espri yapan yapsın 1 ay sonra incecikkkkk hedef kilomuzda olucaz inşallah

kızlar öğle öğünümü yazmadım
yarım kase çorba biraz tavuk göğüs bir kase naneli yoğurt
eşim dolma isteyip duruyor akşama dolmamı yapsam acaba

Arzucum süpersin bence hiç ara verme boşver espri yapan yapsın 1 ay sonra incecikkkkk hedef kilomuzda olucaz inşallah

evet canım bend eöyle düşünüyorum aslında. zaten okulda espiri yapan bayanlar evde gizli gizli spora yürüyüşe falan başladılar kilomu önemsemiyorum havasındalardı ama baktılar ben inceliyorum herkese bi haller oldu

ankara da hava çok kötü, yağmurlu, kapalı...insanın içi sıkılıyor. spora da çıkamıyorum :/

neyse bugünkü menümü yazayım hemen:

sabah: 1 dilim light ekmek
1 kk lor peyniri
yarım salatalık, 1 domates
3 siyah zeytin
1 bardak çay

ara: 15 tane bonibon

öğle: yarım kase çorba
2 köfte ve 1 kaşık patates püresi
semizotu salatası ve 5 adet çilek

ara: 1 fincan şekersiz türk kahvesi

akşam: 1 yeşil elma ve 1 kase yoğurt

bugünlük bu kadar...akşamı hafif tuttum bonibon yediğim için :/ spor bugün yok malesef umarım yarın hava düzelir..yeşilçayımı da akşam içicem:) ben bu akşam da gezmelere gidiyorum bir arada ödev yapssm hiç fena olmucak

valla sen yanlışın nerede olduğunu biliyorsun ama bende yazayım bonibon da nerden çıktı ay onun yerine bir kase sütlü tatlı ye daha iyi. neyse akşam telafısini yapıyorsun zaten. ama akşamki o menüyle nasıl sabah olacak merak ediyorum çok acıkırsın.

dışarı çıkıcam yaa acıktığımı hatırlamam..maden suyu, çay fln içerim zaten dışarda da

ama benim moralim çok bozuk ondan böyle oluyor kendimi yemeye veriyorum sabahtan, akşam düzeliyorum:/ yurt ortamındaki sorunlar işte son 18 günüm kaldı ama hiç kolay geçmiyor (

güzelim bosver takma benimde basımdan geçti anlıyorum seni ben de 4 sene yurtta kaldım üniversite okurken arada sırada sorunlarımız oluyordu moral sıfırın altına düşüyodu hep aynı ortamdan da bazen sıkılabiliyo insan geçer takma

takmamaya çalışıyorum ben de ama odada 3 e karşı tek kalmış durumdayım şu an..bakalım artık nolucak hiç bilmiyorum. Odada vakit geçirmemeye çalışıyorum, çoğu zaman çalışma odasına iniyorum. ama az kaldı zaten dayanırım :)

Arzucuğum bosver inan o dalga geçenler içten içe kıskananlardır eminol sen serin ol tatlım bizler de diet yapıyoruz yanındayız güzelim

gruplasma kötü olmus gerçekten ama bizde de arda gruplasma olurdu sonra tekrar barısıp normal gayatımıza dönerdik gençlikte oluyo malesef böyle seyler

hamarat canım masallh üzülme bosver istediğin kiloya indiğinde artık üzülmiyceksin tatlım

kızlarr akşama ne yemk yapıyosunuz bakalım
ben ne pişirsem

Canım eşim lahmacun istedi ben içini hazırladım fırına götürdüm esim okul dönüşü saat 6 gibi alcak fırından yanına salata ve ayran yaptım ben aksam yemeğimi yedim nesfitimi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…