Turkan88'in Diyet Günlüğü

Bizim burada da havalar berbat dün felaket yağmur ve dolu yağdı havalar soğuk bugün birazcık sıcak düne göre insanın psikolojisini bozuyor böyle havalar

ayyy canım ben face kullanmıyorum ama erkek arkadaşımın facesinden girdim baktım sana şoktayım şu an çünkü kapalı ve açık halini ayırt etmekle zorlandım vallahi
kıyafetlerden çıkardım açık ve kapalı fotografların sana ait olduğuna :)
son resimlerinde de gayet iyi görünüyorsun
canım beni yanlış anlama ama kapalısın yaa açık resimlerini faceye koymak rahatsız etmiyor mu seni

anlıyorum seni yurt ortamı gerçekten zor. 4 yıl lise 4 yıl üniversite yurt hayatım oldu çünkü ordan biliyorum. odada vakit geçirmemek en mantıklısı. zaten başka arkadaşların vardır onlarla vakit geçirirsin odana da yatmaya git hem az kalmış gezmelerimizde hiç bitmiyor zaten maşallah
Arzucuğum bosver inan o dalga geçenler içten içe kıskananlardır eminol sen serin ol tatlım bizler de diet yapıyoruz yanındayız güzelim
sağol canım evet hissediyorum zaten bazılarında onu. ama kilo verdikçe ve bunun dışarıdan farkedildiğini gördükçe daha da azimle devam ediyorum herhalde.
kızlarr akşama ne yemk yapıyosunuz bakalım
ben ne pişirsem

valla benim her akşamım neredeyse aynı. mutlaka bir çorba ya da baklagil, 4 yemek kaşığı makarna yada bulgur, 2 köfte yada tavuk ve salata eşimde yok zaten öğlenden kalma nohut yemeği, buzluktan 2 köfte, makarna haşlıcam ve salata. çok doyuyorum bazen fazla bile geliyor artık öğünlerim.
ayy bayılırım lahmacuna. evde herkes onu yerken çelik gibi bir irade lazım nesfite talim ederken. sanada kolay gelsin fehiyecim(bu arda ben isimleri hala bilmiyorum nicklerle hitap ediyorum.)

hiç o şekil düşünmemiştim doğrusu

sabah bir bardak sütle 3kaşık k fleks yedim
arada 2kaşık yoğurt
öğlen dışardaydım o yüzden yanıma 2dilim kepek ekmeğinin arasına biraz peynir koydum 1de salatalık onu yedim
akşamda 5kaşık mantar 2kaşık yoğurt, bir dilim kepek ekmeği, 2tane de salatalık yedim(salata yapmaya üşendim)

kızlar ben çıkıyorumevdekiler yemek bekler çok öptüm sizleri yarın insallah görüşürüz hayırlı aksamlar

canım sen söyleyince aklıma yattı hemen girip bütün açık fotolarımı sildim

Canım eşim lahmacun istedi ben içini hazırladım fırına götürdüm esim okul dönüşü saat 6 gibi alcak fırından yanına salata ve ayran yaptım ben aksam yemeğimi yedim nesfitimi yani
Lahmacunu yaptin ama yiyemedinmi canim ya, azicik ucundan koparsaydin bari , okuyunca icim yandi

Cok guzel arkadasliklar kurulmus burda, gercekten okuyunca yorumlari insanin ici aciliyor. bir aile gibisiniz masaALLAH :128:

Yahu ceneye daldim bu gunki menumu yazmadim. sabahi yazdim. oglen 2 kofte 4 tane ince kizartilmis patates, 1 kase yogurt. ara 1 cilek. sonra bi ara daha yaptim aksam yemeginden yarim saat once ,1 ince ama cook ince bir dilim sucuk cay kasiginin ucunun da ucunda labne. aksam yemeginde 1 kofte yari dilim beyaz ekmek, 1 su bardagi ayran, icinde salatalik ve yesillik olanindan. tum gun spor yapmadim. ama 2 saat yuruyus yaptim . aksam da tam 200 tane ip atladim. caylar sular ictim bol bol. bu kaa

ben nasil oldu da kilo aldim aciklayayim. eskiden yani 1, 2 ay oncesine kadar yemeyimi o kadar yavas yiyordum ki benle yemek yiyenlerin bile istahlari kesiliyordu. tabagim herkesinkinden az olurdu hep. onlar tam 5 dakkada yemeyi bitirirken ben yarim saate, 45 dakikada bitiriyordum. bi defasinda hic unutmam, ben dayimlarda kaliyordum, dayimin esi bana yemek cekti, 3 parmak kalinliginda et, 1 de patates. ben o yemeyi tam 1 saatde bitirmisdim. yalan degil inanin bana, o kadar yavas yiyordum ki. acikma hiss etdiyim zaman midemde 1 kucuk ekmek kirintisi beni doyururdu. ara ogunum cok olurdu. ama dediyim gibi 1 lokma yeterli acligi yok etmek icin. sofrada cogu zaman yemeye de gelmezdim, atisdirarak doydugum icin. ama sonra yapmadim bunu ve bozuldu rejimim. haliyle kilo aldim. tam 5 kg. ben ne diyet yapicam bundan sonra diye sorarsaniz, ben eskisi gibi gidalanicam arkadaslar. oyle 1 haftada 2 kilo vereyim falan diye de dusunmicem.az az gitsin ama saglikli gitsin. cunki ben cabuk verdigim kilolari cabuk da alan birisiyim. iste bu da benim diyetim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…