Canım eşim lahmacun istedi ben içini hazırladım fırına götürdüm esim okul dönüşü saat 6 gibi alcak fırından yanına salata ve ayran yaptım ben aksam yemeğimi yedim nesfitimi yani[/QUOTE
afiyet olsun cnm kıyamam ya az kaldı ama bi hedefe inelim bizde abartmadan istediklerimizden yiyebilicez
benim eşimde dolma isteyip duruyo dolmamı yapsam acaba
ankara da hava çok kötü, yağmurlu, kapalı...insanın içi sıkılıyor. spora da çıkamıyorum :/
neyse bugünkü menümü yazayım hemen:
sabah: 1 dilim light ekmek
1 kk lor peyniri
yarım salatalık, 1 domates
3 siyah zeytin
1 bardak çay
ara: 15 tane bonibon
öğle: yarım kase çorba
2 köfte ve 1 kaşık patates püresi
semizotu salatası ve 5 adet çilek
ara: 1 fincan şekersiz türk kahvesi
akşam: 1 yeşil elma ve 1 kase yoğurt
bugünlük bu kadar...akşamı hafif tuttum bonibon yediğim için :/ spor bugün yok malesef umarım yarın hava düzelir..yeşilçayımı da akşam içicem:) ben bu akşam da gezmelere gidiyorum bir arada ödev yapssm hiç fena olmucak
Türkan da aklım kaldı nesi vardı acaba ya?Kocası mı yine üzdü acaba ?
şişkolllaaaarrrrrrrr ben geldim bugün çok yorucu bir gündü okulda gösteri vardı anneler gününe özel bizim çocukların gösterisi vardı oraya da gittim ayaklarım beni tasımıyo artık hemen öğünlerimi yazayımsabah:1 kepek ekmeği,1 salatalık,1 sekersiz çay,yumurta 1 saat sonra 2 havuç ve 1 elma yedim öğle:4 ızgara köfte,4 yk bulgur pilavı,1 kase cacık yedi 1 saat sonra 2 bardak bitki çayı içtim yine içerim aksama kadar yarım saat plates yaptım kuzulaarrr aksam:1 kase nesfit ve yağsız süt koycam bu kadar aksam 6 dan sonra bir sey yemem artık gülleerr hepinizi özledim yahu bu arada kızlar bugün okulda foto çektirdim 3 yada 4 tane siyah ceket ve etekli olan hemen face attım bi bakın kilolu duruyor muyum?akşam görüşürüz fıstıklarrr bu arada amoretta hosgeldin canım
aynen cnm benim de
girmedi de bak
hasta falan mı acaba
anlıyorum seni yurt ortamı gerçekten zor. 4 yıl lise 4 yıl üniversite yurt hayatım oldu çünkü ordan biliyorum. odada vakit geçirmemek en mantıklısı. zaten başka arkadaşların vardır onlarla vakit geçirirsin odana da yatmaya git hem az kalmış gezmelerimizde hiç bitmiyor zaten maşallahdışarı çıkıcam yaa acıktığımı hatırlamam..maden suyu, çay fln içerim zaten dışarda da
ama benim moralim çok bozuk ondan böyle oluyor kendimi yemeye veriyorum sabahtan, akşam düzeliyorum:/ yurt ortamındaki sorunlar işte son 18 günüm kaldı ama hiç kolay geçmiyor(
sağol canım evet hissediyorum zaten bazılarında onu. ama kilo verdikçe ve bunun dışarıdan farkedildiğini gördükçe daha da azimle devam ediyorum herhalde.Arzucuğum bosver inan o dalga geçenler içten içe kıskananlardır eminol sen serin ol tatlım bizler de diet yapıyoruz yanındayız güzelim
kızlarr akşama ne yemk yapıyosunuz bakalım
ben ne pişirsem
ayyy canım ben face kullanmıyorum ama erkek arkadaşımın facesinden girdim baktım sana şoktayım şu an çünkü kapalı ve açık halini ayırt etmekle zorlandım vallahi
kıyafetlerden çıkardım açık ve kapalı fotografların sana ait olduğuna :)
son resimlerinde de gayet iyi görünüyorsun
canım beni yanlış anlama ama kapalısın yaa açık resimlerini faceye koymak rahatsız etmiyor mu seni
hiç o şekil düşünmemiştim doğrusu
beni yanlış anlamadın inşallah
ayyy canım ben face kullanmıyorum ama erkek arkadaşımın facesinden girdim baktım sana şoktayım şu an çünkü kapalı ve açık halini ayırt etmekle zorlandım vallahi
kıyafetlerden çıkardım açık ve kapalı fotografların sana ait olduğuna :)
son resimlerinde de gayet iyi görünüyorsun
canım beni yanlış anlama ama kapalısın yaa açık resimlerini faceye koymak rahatsız etmiyor mu seni
kahvalti:1 ince dilim cavdar,kk kadar peynir.2 salatalik
ara:10 badem.1salatalik
ogle:1/4 elma.2kofte,1 d.cavdar.3 tane(cevizin yarisi oluyor ya,ondan 3 tane,adina ne dersiniz bilmem) ceviz,irmik helvasina bulasmis,toplasan 1/4 cay kasigi irmik ederdi.
aksam:1kepce kofteli patatesli corba,1d.cavdar,1domates.spordan sonra da 1kase cilek.
sporum:15 dk hizli tempo kosu bandi
15 dk leslie.
ardindan bi guzel yikandim.pedikur ve banyo beni bi hayli rahatlatiyor.
canım sen söyleyince aklıma yattı hemen girip bütün açık fotolarımı sildim
iyi ki sende varsin benim canim ablamcanim coook aciyor,sebebini bilmeseniz bile dua edin benimcin....
iyi ki sizler varsiniz da hayatima renk katiyorsunuz .ALLAH sizden razi olsun.
Lahmacunu yaptin ama yiyemedinmiCanım eşim lahmacun istedi ben içini hazırladım fırına götürdüm esim okul dönüşü saat 6 gibi alcak fırından yanına salata ve ayran yaptım ben aksam yemeğimi yedim nesfitimi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?