Turkan88'in Diyet Günlüğü

bu gun sabah ne yediimmmm, ne yedim ne yediimmm, aha, bu gun sabah 1 dilim peynir 1 dilim beyaz ekmekle, 2 tanede kucccuk salata, 2sin toplasan bir tane orta buyuklukte salata etmez yani,1 bardak sut, 2 bardak yesil cay. 2 saat sonra da 1 kase cilek. tadi tuzu da yoktu be cileyin, yemeseydim keske, tadini unutmak icinde annemin kizartdigi 1 dilim patatesden yedim, ya da 2i dilim, 3 dilimde ola bilir .D tamam ya 3 ince dilim patates yedim .D

Son düzenleme:

biraz karışık geldi bana, mesela ben olsaydım sütü kahvaltıda değil arada içerdim ya da kahvaltıda içeceksem ekmek peynir yemezdm kızartmaya bişe demiyorum canın çekmiş olabilir nefsimize eziyet etmiyoruz burada sadece dikkat ediyoruz:)

nasil yani, kahvaltida sut icerken yemek yemek olmazmi? anlamadim. sutle cay uyum saglamiyo bence. ki ben oyle yaptim :)

yahu kimse bana bu smileleri nasil acmam gerektigini ogretecekmiiiiii???? Turkandan da hayir gelmedi, dun acacakti guya, hala acacak, hala acacak. kizlar huuuuuuu

kahvalti:1 ince dilim cavdar,kk kadar peynir.2 salatalik

ara:10 badem.1salatalik

ogle:1/4 elma.2kofte,1 d.cavdar.3 tane(cevizin yarisi oluyor ya,ondan 3 tane,adina ne dersiniz bilmem) ceviz,irmik helvasina bulasmis,toplasan 1/4 cay kasigi irmik ederdi.

gumral.teles da .cixmaliyam.alisi yatirmaliyam.yemek pisirmeliyem,evleri tamizlemeliyem.2 de koynek utulemeliyembunlarin hamisin da 4:30 a gurtarip manikur,pedikure getmeliyem.oooof

Son düzenleme:
nasil yani, kahvaltida sut icerken yemek yemek olmazmi? anlamadim. sutle cay uyum saglamiyo bence. ki ben oyle yaptim :)
canım süt içtiğin zaman zaten çay içmeyeceksin içine yulaf ezmesi ya da gevrek falan koyacaksın:)

iyi canım bence bakıyorum araya başlamışsın:)

canım süt içtiğin zaman zaten çay içmeyeceksin içine yulaf ezmesi ya da gevrek falan koyacaksın:)

yok ya,bana gore kacamakti,ama adini ara yazdim iste.bu ayran beni pek zayif saldi.humeyracigima da cook uzuluyorum,onca eziyetden sonra sonuc fiyasko.

Son düzenleme:

nasil oldu,anlatayim.ben kahvaltini erkenden yapdim.esim benden 2 saat falan sonra ,sofredan salatalik artdi,ben de atmamakcin yedim,hemen istahim acildi.bastirmakcin de 10 badem yedim.ben iste bu yuzden arada agzima bisiy surmem.durduramiyorum,

şişkolllaaaarrrrrrrr ben geldim bugün çok yorucu bir gündü okulda gösteri vardı anneler gününe özel bizim çocukların gösterisi vardı oraya da gittim ayaklarım beni tasımıyo artık hemen öğünlerimi yazayımsabah:1 kepek ekmeği,1 salatalık,1 sekersiz çay,yumurta 1 saat sonra 2 havuç ve 1 elma yedim öğle:4 ızgara köfte,4 yk bulgur pilavı,1 kase cacık yedi 1 saat sonra 2 bardak bitki çayı içtim yine içerim aksama kadar yarım saat plates yaptım kuzulaarrr aksam:1 kase nesfit ve yağsız süt koycam bu kadar aksam 6 dan sonra bir sey yemem artık gülleerr hepinizi özledim yahu bu arada kızlar bugün okulda foto çektirdim 3 yada 4 tane siyah ceket ve etekli olan hemen face attım bi bakın kilolu duruyor muyum?akşam görüşürüz fıstıklarrr bu arada amoretta hosgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…