nee,sen islah olmazsin.bosversene yaaa....
kızlr ben hala kendime gelemedim
çok afadersiniz ama bu ayran beni mahvetti tuvaletten çıkamıyorum ishal oldum
bi daha böyle şeylere hiç kalkışmayacağım rengim benzim soldu
bu gun sabah ne yediimmmm, ne yedim ne yediimmm, aha, bu gun sabah 1 dilim peynir 1 dilim beyaz ekmekle, 2 tanede kucccuk salata, 2sin toplasan bir tane orta buyuklukte salata etmez yani,1 bardak sut, 2 bardak yesil cay. 2 saat sonra da 1 kase cilek. tadi tuzu da yoktu be cileyin, yemeseydim keske, tadini unutmak icinde annemin kizartdigi 1 dilim patatesden yedim, ya da 2i dilim, 3 dilimde ola bilir .D tamam ya 3 ince dilim patates yedim .D
biraz karışık geldi bana, mesela ben olsaydım sütü kahvaltıda değil arada içerdim ya da kahvaltıda içeceksem ekmek peynir yemezdm kızartmaya bişe demiyorum canın çekmiş olabilir nefsimize eziyet etmiyoruz burada sadece dikkat ediyoruz:)
yahu kimse bana bu smileleri nasil acmam gerektigini ogretecekmiiiiii???? Turkandan da hayir gelmedi, dun acacakti guya, hala acacak, hala acacak. kizlar huuuuuuu
canım süt içtiğin zaman zaten çay içmeyeceksin içine yulaf ezmesi ya da gevrek falan koyacaksın:)nasil yani, kahvaltida sut icerken yemek yemek olmazmi? anlamadim. sutle cay uyum saglamiyo bence. ki ben oyle yaptim :)
kahvalti:1 ince dilim cavdar,kk kadar peynir.2 salatalik
ara:10 badem.1salatalik
ogle:1/4 elma.2kofte,1 d.cavdar.3 tane(cevizin yarisi oluyor ya,ondan 3 tane,adina ne dersiniz bilmem) ceviz,irmik helvasina bulasmis,toplasan 1/4 cay kasigi irmik ederdi.
canım süt içtiğin zaman zaten çay içmeyeceksin içine yulaf ezmesi ya da gevrek falan koyacaksın:)
iyi canım bence bakıyorum araya başlamışsın:)
canım süt içtiğin zaman zaten çay içmeyeceksin içine yulaf ezmesi ya da gevrek falan koyacaksın:)
oleeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyartik bende simge kullana biliyorum cox sagol Turkan bi daha da mene bagirma
nem ee ora telesirem bura telesirem, ay manikur ay pedikur. 1 deq sonra cvb yazmisdim ee, vaxsey ata ve kecileri geldi. byee:18:gumral ne zaman bagirdim?
nem ee ora telesirem bura telesirem, ay manikur ay pedikur. 1 deq sonra cvb yazmisdim ee, vaxsey ata ve kecileri geldi. byee:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?