Turkan88'in Diyet Günlüğü

canim ne varki 1 kasecik pilavda,hem sadece onu yemissin.hem fiiistik gibisin,cok hos ve alimli bir bayansin.bu kadar kasmana gerek yok.pilavini da ye,ama sporunu da yap,onu aksam yeseydin o baskaaaaaaaa....mesela DUYGU( life city) ne yaptin seeeeeeeen/

Son düzenleme:
turkan88-------turkan
mukayese------ozlem
sisebe---------sinem
hmyrali---------humeyra
arzuayten------arzu
nurgul8688------nurgul
ozgurdu---------ozgur
miss_angela----
fehiye---------fatos
life_city-------duygu
envila---------betul
ohcanimadeysin---zeynep

günaydın canlar
dün ayran beni çok zorladi bende 1tabak kabak yemeği yoğurt ve 1dilim kepek ekmeği yedim
bugün sabahta tartıda gram değişiklşk olmadı çok üzüldüm
akşam kabak yemeği ve ekmek yemem bu kadar mı etkiledi bilemedim
ne olusa olsun bir daha yapmayacağım şeyler arasına girdi ayran detoksu
fehiyecik senin sözüne geldim resmen boşuna çabalamış oldum

günaydın canlarrr
ahh hümeyracım çok üzüldüm cnm
o kadar emek verdin zorluk çektin
açıkçası bende bu hafta sonu yapmayı planlıyordum
ama kesinlikle vazgeçtim
diyete devam etmek çok daha mantıklı
ama sendeki kalan şişkinlik olabilir cnm
bakarsın bu hafta fazla fazla kilo verdirir sana

iltifatlarin icin tesekkurler canim senin kas goz kadr cekici degiliz ama idare et iste masallahin var senin

bu arada aksam 1 bardak nestea ictim bir kac badem yedim ama supriz bi sekilde az once regl oldum cok erken geldi.zaten dogumdan sonra 7. ayda oldum ilk kez..halada duzene girmedi

ozlem ve fethiye sizin resimlerinizede baktim cok sicak ve sempatik duruyorsunuz..masallah
tşk canım sen de öle hatta çocuklarına bayıldım yaa yanaklarını ısırasım geldi
buna da şükür en azından kilo almadın ben daha 63ten aşağı çekemedim :)

yaa kızlaaaaaaaaaaaarrr diyet deneyimleri bölümünde 5 günde 5 kilo diyeti var bir bayan zamanında 33 kilo vermiş bu diyetle hatta başarı öykülerine de yazmış daha önce bu diyeti yapmaya çalıştım ama sıkıldım dayanamadım bıraktım şimdi kafam karıştı resmen

uzun uzun yazmistim gelmemis yaa..
biz size gore yarin bize gore yarindan sonra los angeles a gezmeye gidecegiz arkadaslarla.sabah erken cikacagimiz icin kahvaltiyi yollarda parklarda yapacagiz.gun icindede gezecegimiz icin pogca,simit,kek kurabiye gibi hamur isleri yapacagiz..burda disarda yemiyoruz icine ne konuldugunu bilmedigimiz icin..ozellikle domuzu cok rahat kullaniyorlar...ve ben eminimki onlari yersem 1 gun icinde verdiklerimi geri alacagim boyle pis bi bunyem var
napsam sizce..meyvede koyacagim,ayran yapayim diyorum,ice tea falan..onun kalorisi bayagi dusuk.daha cok onlara yonelsem..ama illaki biraz karin doyurmak icin yiyecegim

sen diyetlerin hepsini bana sor canim..verecek kilolarin coksa o zaman 5 gun 5 kilo kalici olabiliyor..ben 2 defa yaptim.birinde verecegim kilo azdi 1 kilo verdim ama kalici degildi.bir keresinde verecegim kilo 5-6 kilo fazlaydi 2 verdim geri almadim..suan hesaplayicilarda ideal kilomda gorunuyorum,hatta bazi siteler kilo al diyor sacmalamislar neyse...simdi yapsam etkili olmuyor kesinlikle.3 gun yaptim 1 verdim hemen geri aldim gecen haftalarda..o yuzden sok yapmamaya karar verdim.

eğer tam buğday unu kepekli çavdarlı un bulabilme imkanın varsa onlardan az yağlı bişeyler yapabilirsin yemek bölümünde diyet tariflerde var ama tabiki en ideali meyve sebze, diyet ekmeklerinden sandwiç falan da yapabilirsin

63 kiloyum eskiden hedefim 58ti şimdi 55 oldu yani 8 kilo fazlam var yapabilirim aslında yapanlar genel olarak 3 kilo civarı vermiş 1i ni geri almış arka arkaya yapıp net 3 kilo versem bile beni bi süreliğine idare eder

Son düzenleme:
kızlr ben hala kendime gelemedim
çok afadersiniz ama bu ayran beni mahvetti tuvaletten çıkamıyorum ishal oldum
bi daha böyle şeylere hiç kalkışmayacağım rengim benzim soldu

kızlr ben hala kendime gelemedim
çok afadersiniz ama bu ayran beni mahvetti tuvaletten çıkamıyorum ishal oldum
bi daha böyle şeylere hiç kalkışmayacağım rengim benzim soldu

ayran için ben de aynı şeyi düşünüyorum:) bi de pirinç lapası var bakalım onu da bi ara denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…