Turkan88'in Diyet Günlüğü

günaydın şekerpareler
kahvaltımı yaptım 3kaşık k fleks ve bir bardak sütümden oluşan karışımı yedim

türkanın nesi var canım?aklım onda kaldı

iste oylesine.ne biliyim yaa.cok yalniz ve caresiz hissetdim dun biraz.ondan evvelki gun de,bu gun de,belki yarin da.bu konuda konusmak istemiyorum ayrintilariyla.ama dun o kadar daraldim ki yazdim dua edin benimcin.zira birinin bir baskasi icin yaptigi dua daha cabuk gerceklesir.mesela ben kime dua etsem,ALLAHim hic geri cevirmez benim elimi.mucizevibir sekilde gerceklesen seyler olmustur bugune kadar,cunki en icten hassasiyetimle dua ederim bir baskasi icin.mesela alinin okulunda otistik bir cocuk var,hep ben bu cocukta bir rahatsizlik hissederdim,sonra dadisi bana dedi ki cocuk otistik.o kadar icten,bir anne gibi dua etdim cocuga.annesinin yerine koydum kendimi.ALLAHa yemin ederim ki obur haftadan itibaren cocuk degisti,daha yeni yeni konusmaya basliyor ama 3 yasindaki bir cocuk kendisi,aliden 1 ay buyuk,artik harfleri bile biliyor.o hiperaktif cocuktan eser kalmadi.ve bunun gibi neler neler.iste sizden 1 kere bile olsa osekilde dua etmenizi istiyorum.dua herseydir.

canım biz elbetteki senin için dua ederiz ama sende kendin için dua et dua müminin silahıdır
ayet-i kerime de bile "Ey insanlar! Duânız olmazsa ne ehemmiyetiniz var." diyor
Rabbim tüm sıkıntılarını gidersin ferahlık versin inşallah tatlım.

Son düzenleme:

tabiki de dua ediyorum cnm.insan hic kendisi icin dua etmez olurmu

Dün yediklerimi yazmayı unutmuştum
Sabah 1 dilim Çavdar 1 kk peynir 2 yeşil zeytin salatalık
Ara 8 erik 1 çilek
Öğle 6 yk tazefasulye 1 Çavdar yoğurt
Ara 1 bardak süt 3 badem 7 fındık
Aksam 1 Çavdar 1 dolma biber yoğurt
Ara 2 çilek

Türkanım Allahım ne sıkıntın varsa insallah derman gönderiri sen tasalanma tatlım biz hep biribirimize dua ederiz yani arkadaslarıma ,kendime,aileme ,tanımadığım zorda kalan hasta ve yardım dileyen (Allah celle celaludan)herkese insallah Allahım dualarını geri çevirmez bitanem geniş ol unutmaki Allah zorda kalan kullarına yardım eder.

bugün sabah: 2 kepek ekmeği,5 zeytin,kk peynir,1 sekersiz cay,1 salatalık yedim 1 saat sonra da 2 bardak yesil cay içtim biraz sonra kalkıp ip atlayayım öğle:3 dolma ve 1 bardak ayranım var aksam ise nesfitim var 1 kase dadlular

Ne güzel işte demekki içten dua etmişsin güzelim Allah razı olsun senden ne buyuk sevap işlemişsin aferin sana

Yarın Anneler Günü neler aldınız annelerinize?Ben yazlık manto aldım,esarp,gezmelik ayakkabı aldım anneciğime aslında altın alcaktım ancak bizim ev borcumuz var koperatife girmişiz halen yapılıyor 2 sene sonra bitecek insallah işte borcumuz olmasaydı anneme altın bilezik alacaktım neyse daha sonra alırım insallah kızlar

Ümmü Seleme (radıyallahu anhâ) anlatıyor: "Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm)'ı şunları söylerken işittim:
"Kendisine bir musibet gelen müslüman Allah'ın emrettiği: "İnnâ lillahi ve innâ ileyhi râci'ün, allahümme ecirni fi musibeti vahluf li hayran minhâ. "Biz Allah'ınız ve ancak O'na döneceğiz. Bana bu musibetim için ücret ver. Ve bana bunun arkasından daha hayırlısını ver'' derse Allah o musibeti alır ve mutlaka daha hayırlısını verir."

Ben bu sabah bir kasik labne peynir yedim, kucuk bir parca da ekmek. cay icdim. ara olarak 1 tane lokum. sabahdan yediklerim bunlar. ogle yemegimde 1 patates, 1 tane de tavuk kanadi yicem, 1 kase de yogurt. bu gun keyfim yok

slm kızlarrrr napıyosunuz bakalım
bugün anneler günü hediyelerimi almak için dışarı çıkıcam
sabahtan 1 yeşil çay 1 bardak sirkeli ballı su
biraz peynir kızımdan kalan bir yudum yumurta domates 1 dilim ekmek
ara için hiçbirşey yemedim
akşama tekrar gelirim şekerlerrr çooook öptüm:)

ben bu sabah bir kasik labne peynir yedim, kucuk bir parca da ekmek. Cay icdim. Ara olarak 1 tane lokum. Sabahdan yediklerim bunlar. Ogle yemegimde 1 patates, 1 tane de tavuk kanadi yicem, 1 kase de yogurt. Bu gun keyfim yok

türkanında seninde keyfiniz yok sebebini bilmiyorum ama tesbih çekin rahatlarsınız ''la havle vela illahe illa billahil aliyyil aziym'' çek rahatlatır allahın izniyle

tamam merak ettim ne alacağını ben aldım da canım aslında annelerimiz her seyin en güzeline layık ama borcum var koperatif borcumuz bitmiş olaydı altın bilezik alırdım anneme altını da pek sever anneciğim

türkanında seninde keyfiniz yok sebebini bilmiyorum ama tesbih çekin rahatlarsınız ''la havle vela illahe illa billahil aliyyil aziym'' çek rahatlatır allahın izniyle
cok sagol. ALLAH cc razi olsun. biz evimizi duzeltdiriyoruz, usta o kadar ses cikartiyor ki kafam kazan gibi olmus durumda. o yuzden keyfim yok. yangin vaaarrrr deyip bagirmak geliyor icimden. insaALLAH turkanin da keyfinin olmamasina sebeb boyle basit seydir.

envila,ms angel,özlem,özgür,arzuayten,türkan,hümeyra,lıfe cıty,amerikada yasayan arkadaş(ismi aklıma gelmedi ya)amoretta, yalnız kaldım burada kimse yok mu huuuu

aksama sabırsızlıkla beklıyorum canım bayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…