iyi ki sende varsin benim canim ablam
türkanın nesi var canım?aklım onda kaldı
iste oylesine.ne biliyim yaa.cok yalniz ve caresiz hissetdim dun biraz.ondan evvelki gun de,bu gun de,belki yarin da.bu konuda konusmak istemiyorum ayrintilariyla.ama dun o kadar daraldim ki yazdim dua edin benimcin.zira birinin bir baskasi icin yaptigi dua daha cabuk gerceklesir.mesela ben kime dua etsem,ALLAHim hic geri cevirmez benim elimi.mucizevibir sekilde gerceklesen seyler olmustur bugune kadar,cunki en icten hassasiyetimle dua ederim bir baskasi icin.mesela alinin okulunda otistik bir cocuk var,hep ben bu cocukta bir rahatsizlik hissederdim,sonra dadisi bana dedi ki cocuk otistik.o kadar icten,bir anne gibi dua etdim cocuga.annesinin yerine koydum kendimi.ALLAHa yemin ederim ki obur haftadan itibaren cocuk degisti,daha yeni yeni konusmaya basliyor ama 3 yasindaki bir cocuk kendisi,aliden 1 ay buyuk,artik harfleri bile biliyor.o hiperaktif cocuktan eser kalmadi.ve bunun gibi neler neler.iste sizden 1 kere bile olsa osekilde dua etmenizi istiyorum.dua herseydir.
canım biz elbetteki senin için dua ederiz ama sende kendin için dua et dua müminin silahıdır
ayet-i kerime de bile "Ey insanlar! Duânız olmazsa ne ehemmiyetiniz var." diyor
Rabbim tüm sıkıntılarını gidersin ferahlık versin inşallah tatlım.
tabiki de dua ediyorum cnm.insan hic kendisi icin dua etmez olurmu
iste oylesine.ne biliyim yaa.cok yalniz ve caresiz hissetdim dun biraz.ondan evvelki gun de,bu gun de,belki yarin da.bu konuda konusmak istemiyorum ayrintilariyla.ama dun o kadar daraldim ki yazdim dua edin benimcin.zira birinin bir baskasi icin yaptigi dua daha cabuk gerceklesir.mesela ben kime dua etsem,ALLAHim hic geri cevirmez benim elimi.mucizevibir sekilde gerceklesen seyler olmustur bugune kadar,cunki en icten hassasiyetimle dua ederim bir baskasi icin.mesela alinin okulunda otistik bir cocuk var,hep ben bu cocukta bir rahatsizlik hissederdim,sonra dadisi bana dedi ki cocuk otistik.o kadar icten,bir anne gibi dua etdim cocuga.annesinin yerine koydum kendimi.ALLAHa yemin ederim ki obur haftadan itibaren cocuk degisti,daha yeni yeni konusmaya basliyor ama 3 yasindaki bir cocuk kendisi,aliden 1 ay buyuk,artik harfleri bile biliyor.o hiperaktif cocuktan eser kalmadi.ve bunun gibi neler neler.iste sizden 1 kere bile olsa osekilde dua etmenizi istiyorum.dua herseydir.
tabiki de dua ediyorum cnm.insan hic kendisi icin dua etmez olurmu
ben bu sabah bir kasik labne peynir yedim, kucuk bir parca da ekmek. Cay icdim. Ara olarak 1 tane lokum. Sabahdan yediklerim bunlar. Ogle yemegimde 1 patates, 1 tane de tavuk kanadi yicem, 1 kase de yogurt. Bu gun keyfim yok
slm kızlarrrr napıyosunuz bakalım
bugün anneler günü hediyelerimi almak için dışarı çıkıcam
sabahtan 1 yeşil çay 1 bardak sirkeli ballı su
biraz peynir kızımdan kalan bir yudum yumurta domates 1 dilim ekmek
ara için hiçbirşey yemedim
akşama tekrar gelirim şekerlerrr çooook öptüm:)
cok sagol. ALLAH cc razi olsun. biz evimizi duzeltdiriyoruz, usta o kadar ses cikartiyor ki kafam kazan gibi olmus durumda. o yuzden keyfim yok. yangin vaaarrrr deyip bagirmak geliyor icimden. insaALLAH turkanin da keyfinin olmamasina sebeb boyle basit seydir.türkanında seninde keyfiniz yok sebebini bilmiyorum ama tesbih çekin rahatlarsınız ''la havle vela illahe illa billahil aliyyil aziym'' çek rahatlatır allahın izniyle
slm kızlarrrr napıyosunuz bakalım
bugün anneler günü hediyelerimi almak için dışarı çıkıcam
sabahtan 1 yeşil çay 1 bardak sirkeli ballı su
biraz peynir kızımdan kalan bir yudum yumurta domates 1 dilim ekmek
ara için hiçbirşey yemedim
akşama tekrar gelirim şekerlerrr çooook öptüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?