Turkan88'in Diyet Günlüğü

canım sabah kahvaltısında bence en az bir dilim ekmek yemelisin çünkü sabah kahvaltısı önemli bi öğün
bunun dışında gayet güzel menün moralini bozma ve hergün tartılma en azından 1 haftayı bekle ki şevkin kırılmasın iniş çıkışlara bakıp
özlem de aradağı adayı buldu sıra sana geldi kübracık hadi bakalım :)

Turkanin ucagi az once kalkiti. tez gelse bari. burdaki yorumlarima sadece o cvb veriyo. simdi gordum ki sanalda da reelde de yine Turkan yine Turkan. neyse.
Sabah kahvaltim 1 dilim beyaz ekmekle 1 dilim peynir. az once de 100 tane ip atladim. size hos sohbetler.

günaydın kızlarrrrr
napıyosunuz nasıl gidiyo
Cnm Allah kavuştursun şimdiden
benim de bu sabah ki menüm
2.5 dilim etimek biraz peynir şekersiz çay
Öpüyorum şekerler

Benim kalbim temizdir gerçekten içime doğmustu canım senin adına çookkk sevindim hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım o ilk heyecan çok güzeldir tadını çıkar hep böyle mutlu ol canım

ayyy canım çok sevindim senin adına. Rabbim muhabbetinizi arttırsın iki tarafıda utandırmasın inşallah. Maşallah vallahi çok çok sevindim
tşkler canlarım:) yaa bende el ayak titremesi olmadı körkütük aşık deilim 2 aya yakın aynı sınıftayız dersanede, sadece tedirginlik var içimde ürperti ilk gördüğüm anda daha konuşmadan tanımadan "BU O" hissi hep tanıdığım hep benimleymiş ama ortaya çıkmak için zamanın gelmesini beklemiş hissi, ve bunun karşılıklı olması aynı şeyi onun da düşünüp onun da hissetmesi, kaderin varlığına inanmaktan belki onun kaderim olduğu düşüncesi ürpertiyo ben, demek istediğim ben ilk görüşte aşık olmadım ilk görüşte onun beklediğim kişi olduğunu anladım:)

amaaaan çok uzattım menülere gelince türkanın kardeşi olan tatlım, beğenmedim menünü, onun dışındakiler iyi nurgül etimek miktarını azalt bence:)

hümeyracım bazen yiyorum bazende hiç canım istemiyo beni görsen dersin artık zaten senın bence spora ihtiyacın var diye ideal kiloma geldim nerdeyse vücut artık sıkılaşmak için spor istiyo tabi ben bi ay daha devam edicem sporuma ve diyetime..sporuda bırakmam zaten elimen geldiğince hayatım boyunca
bu arada çok sevindim özlem adına inş.dediğin gibi benimde karşıma çıkar güzel ve özel biri :)

canım az değil mi yanında salatalık ,zeytin de olabilirdi değil mi?

kızlar hemen menümü yazayım sabah yesil çay 1 dilim kepek ekmeği,kkpeynir,5zeytin,sekersiz cay,1salatalık 1 saat sonra 1 elma yedim öğle:3dolma,1bardak ayran 1 saat sonra plates yaptım akşam aynısı nesfit arada da yesil çay içerim yıne kızlarr

canım yaa eğer dolma kabak ya da biberse çok gibi, ama biberler küçük küçükse olabilir tabi:)

benim de bu sabah ki kahvaltı menüm çeyrek ekmek karışık dost :) yeşillik salata 3 tanede zeytin yedim 1 bardakta kendi yaptıpğım vişne suyum dan içtim öğle yemeğimde dere otlu kabak yemeğim ve bir kase yoğurt 2 dilim ekmek akşama bilmiyorum :s bu arada diyette değilim ben 6.aylıkda hamileyimmmmmm :))

Bir süredir giremedim ilgilenemedim

ilk sayfada veda bile etmeden gitmiştir yazmışsın türkancım
yok öyle bir şey geldim

sanırım geçen hafta tartılma günüydü şuan 50,2 kg çekiyorum. :)))))) kaldı 4 kilo

sabahleyin kahvaltıda beyaz ekmek yemek zorunda kaldım bitmiş kepek ekmeği bir dilim yedim. kk büyüklüğünde peynir, şekersiz çay
öğlen : zeytinyağlı taze fasulye 5 kaşık, 4 kaşıkta yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği

akşam menümde henüz belli değil
.........

Merhaba arkadaşlar bende rejime yeni başladım yani bugün tartıya baktım 59 kilo olduğumu görünce bi 5 yada 6 kilo fazlam var dedim başladım.boyum 1.68 kilomunda 54 yada 55 olması gerek bana göre :) yediklerimi yazıyorum
sabah kahvaltıda
1 bardak şekersiz çay
1 çeri domates
1 avuç maydanoz
yarım dilim ekmek
ufacık peynir

öğlen
1 porsiyon pırasa yemeği ekmeksiz tuzsuz
1 bardak şekersiz çay

ve şu saatte kadarda bişey yemedim bu arada bol suda içiyorum
akşama kadar elma yicem bide akşam tavuklu salata yapıcamm :) ama açıkçacı döner pilav vardı şirkette ve açımmmmm ( ama sabrımı sınıyorum mükemmelimm )

Canım benim hayırlısı olsun inş. çok çok iyi olur senin için
ya bugün yarım dilim fazla yedim
zaten 2 dilim etimek 1 dilim ekmeğe denk geliyormuş
ben salatalık domates getirmeyi unutmuşum iki buçuk dilim yedim :))
ama yarın düzelticem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…