kızlar merhaba bugünkü menüm
sabah: şekersiz çay yarım dilim kepek ekmeği yumurtalı ekşimek 2 zeytin azcık acıka
ara nestle nesfit bi kase
öğle:bir adet biber dolma,2 adet sucuklu(incecik)yumurta,iki lokma peynir
ara:bir sıkım çiğ köfre marulla. 60 kaloriymiş.
akşam:bir kase nestle nesfit yarım yağlı sütle
akşamda bir saat spor yaptım. kilom kitlendimi ne artık veremiyorum spor istiyo vücut sadece galiba
Turkanin ucagi az once kalkiti. tez gelse bari. burdaki yorumlarima sadece o cvb veriyo. simdi gordum ki sanalda da reelde de yine Turkan yine Turkan. neyse.
Sabah kahvaltim 1 dilim beyaz ekmekle 1 dilim peynir. az once de 100 tane ip atladim. size hos sohbetler.
cok sagol :) insaALLAH. amingünaydın kızlarrrrr
napıyosunuz nasıl gidiyo
Cnm Allah kavuştursun şimdiden
benim de bu sabah ki menüm
2.5 dilim etimek biraz peynir şekersiz çay
Öpüyorum şekerler
bugün Nurgül bir seyler alcaktı acaba ne aldıkı??
tebrik ederim ne güzel bir haber bu. hayırlısı olur inşallah hakkınızda. o ilk heyecan ne güzel bir duygudur... elin ayağın titrer, onu görünce dünyada başka kimse yokmuş gibi hissedersin, hiç derdin tasan yoktur sanki... yani en azından ben öyle olmuştum.
Benim kalbim temizdir gerçekten içime doğmustu canım senin adına çookkk sevindim hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım o ilk heyecan çok güzeldir tadını çıkar hep böyle mutlu ol canım
tşkler canlarım:) yaa bende el ayak titremesi olmadı körkütük aşık deilim 2 aya yakın aynı sınıftayız dersanede, sadece tedirginlik var içimde ürperti ilk gördüğüm anda daha konuşmadan tanımadan "BU O" hissi hep tanıdığım hep benimleymiş ama ortaya çıkmak için zamanın gelmesini beklemiş hissi, ve bunun karşılıklı olması aynı şeyi onun da düşünüp onun da hissetmesi, kaderin varlığına inanmaktan belki onun kaderim olduğu düşüncesi ürpertiyo ben, demek istediğim ben ilk görüşte aşık olmadım ilk görüşte onun beklediğim kişi olduğunu anladım:)ayyy canım çok sevindim senin adına. Rabbim muhabbetinizi arttırsın iki tarafıda utandırmasın inşallah. Maşallah vallahi çok çok sevindim
cok sagol :) insaALLAH. amin
gumralım bence etimeki azalt fazla yemişsin tatlım
Turkanin ucagi az once kalkiti. tez gelse bari. burdaki yorumlarima sadece o cvb veriyo. simdi gordum ki sanalda da reelde de yine Turkan yine Turkan. neyse.
Sabah kahvaltim 1 dilim beyaz ekmekle 1 dilim peynir. az once de 100 tane ip atladim. size hos sohbetler.
canım yaa eğer dolma kabak ya da biberse çok gibi, ama biberler küçük küçükse olabilir tabi:)kızlar hemen menümü yazayım sabah yesil çay 1 dilim kepek ekmeği,kkpeynir,5zeytin,sekersiz cay,1salatalık 1 saat sonra 1 elma yedim öğle:3dolma,1bardak ayran 1 saat sonra plates yaptım akşam aynısı nesfit arada da yesil çay içerim yıne kızlarr
pardoonn nurgülmüş etimekifazla yyen
geçmiş olsun canım allah beterinden korusun belki kilo vermene ekstra bi katkısı olur:)kızlar dişim kırıldı ya
dişçiye gidip geldim şimdi
o yüzden öğlen öğünüm sadece
yoğurt ve kepekli ekmek
kızlar dişim kırıldı ya
dişçiye gidip geldim şimdi
o yüzden öğlen öğünüm sadece
yoğurt ve kepekli ekmek
tşkler canlarım:) yaa bende el ayak titremesi olmadı körkütük aşık deilim 2 aya yakın aynı sınıftayız dersanede, sadece tedirginlik var içimde ürperti ilk gördüğüm anda daha konuşmadan tanımadan "BU O" hissi hep tanıdığım hep benimleymiş ama ortaya çıkmak için zamanın gelmesini beklemiş hissi, ve bunun karşılıklı olması aynı şeyi onun da düşünüp onun da hissetmesi, kaderin varlığına inanmaktan belki onun kaderim olduğu düşüncesi ürpertiyo ben, demek istediğim ben ilk görüşte aşık olmadım ilk görüşte onun beklediğim kişi olduğunu anladım:)
amaaaan çok uzattım menülere gelince türkanın kardeşi olan tatlım, beğenmedim menünü, onun dışındakiler iyi nurgül etimek miktarını azalt bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?