benim de bu sabah ki kahvaltı menüm çeyrek ekmek karışık dost :) yeşillik salata 3 tanede zeytin yedim 1 bardakta kendi yaptıpğım vişne suyum dan içtim öğle yemeğimde dere otlu kabak yemeğim ve bir kase yoğurt 2 dilim ekmek akşama bilmiyorum :s bu arada diyette değilim ben 6.aylıkda hamileyimmmmmm :))
kızlaaaaaaaaaarrr burası yediğiniz paylaşın yorum yapalım topiği deil kendimizce bi grup oluşturduk birbirimizi takip ediyoruz tahmin edersiniz ki başkalarını da kontrol etmek hayli zor, nacizane günlük tutup arkadaş avlamanızı tavsiye ederim:):)Merhaba arkadaşlar bende rejime yeni başladım yani bugün tartıya baktım 59 kilo olduğumu görünce bi 5 yada 6 kilo fazlam var dedim başladım.boyum 1.68 kilomunda 54 yada 55 olması gerek bana göre :) yediklerimi yazıyorum
sabah kahvaltıda
1 bardak şekersiz çay
1 çeri domates
1 avuç maydanoz
yarım dilim ekmek
ufacık peynir
öğlen
1 porsiyon pırasa yemeği ekmeksiz tuzsuz
1 bardak şekersiz çay
ve şu saatte kadarda bişey yemedim bu arada bol suda içiyorum
akşama kadar elma yicem bide akşam tavuklu salata yapıcamm :) ama açıkçacı döner pilav vardı şirkette ve açımmmmm( ama sabrımı sınıyorum mükemmelimm )
geçmiş olsun canım allah beterinden korusun belki kilo vermene ekstra bi katkısı olur:)
Bugünde herkesin dişi kırılıyorgeçmiş olsun........
teşekkür ederim kızlar çok saolun
aslında karnım aç ekmek yazmıştım ama yiyemedim sadece bir kase yoğurt öğle
çiğneyemiyorum öff çok kötü bişey ya çok korkuyorum zaten dişçiden
ağrıyosa ayrı ama yiyemediğin için üzülmüyorum ne yalan sölim:) malum stoktan kullanıyosun ama en azından yoğurt, içebiliyosan çorba falan aç bırakmayacak şeyler yeteşekkür ederim kızlar çok saolun
aslında karnım aç ekmek yazmıştım ama yiyemedim sadece bir kase yoğurt öğle
çiğneyemiyorum öff çok kötü bişey ya çok korkuyorum zaten dişçiden
ben de tebrik ediyorum seniselam herkese. ben geldim. hafta sonu hiç motive değildim diyet konusunda. bozmadım aslında ama saatlerini falan ayarlayamadım düzensiz oldu biraz. ama bugün tekrar spor ve diyete tam gaz devam.
sabah geç kalmıştım evde yapamadım okulda 1 simit(hiç yemeseydim kötü olurdum mecburen)
ara 1 elma 1 ayran
öğle 2 kepçe tavuk çorbası, 4 yemek kaşığı karnabahar haşlama, 1 kase yoğurt, 1 kepek ekm.
ara 4 erik, 1 su ba süt, 2 ceviz (olacak)
akşam 2 kepçe tavuk çorbası, 2 köfte büyüklüğünde balık, 4 yemek kaşığı makarna, salata (olacak)
ara 1 elma 1 çay ba süt (olacak)
çok su içtim 3 litreye yakın. 3 kupada yeşil çay içerim akşama kadar.
şimdi çıktım 45 dakika tempolu yürüyüş ve üstüne 100 ip.
(kendimi tebrik ediyorum simit dışında gayet iyiyim.)
sizlerden ne haber?
ağrıyosa ayrı ama yiyemediğin için üzülmüyorum ne yalan sölim:) malum stoktan kullanıyosun ama en azından yoğurt, içebiliyosan çorba falan aç bırakmayacak şeyler ye
ben de tebrik ediyorum seni
bencede gayet iyi simiti eritmişs,n canım zaten sporunla bravooo
selam herkese. Ben geldim. Hafta sonu hiç motive değildim diyet konusunda. Bozmadım aslında ama saatlerini falan ayarlayamadım düzensiz oldu biraz. Ama bugün tekrar spor ve diyete tam gaz devam.
Sabah geç kalmıştım evde yapamadım okulda 1 simit(hiç yemeseydim kötü olurdum mecburen)
ara 1 elma 1 ayran
öğle 2 kepçe tavuk çorbası, 4 yemek kaşığı karnabahar haşlama, 1 kase yoğurt, 1 kepek ekm.
Ara 4 erik, 1 su ba süt, 2 ceviz (olacak)
akşam 2 kepçe tavuk çorbası, 2 köfte büyüklüğünde balık, 4 yemek kaşığı makarna, salata (olacak)
ara 1 elma 1 çay ba süt (olacak)
çok su içtim 3 litreye yakın. 3 kupada yeşil çay içerim akşama kadar.
şimdi çıktım 45 dakika tempolu yürüyüş ve üstüne 100 ip.
(kendimi tebrik ediyorum simit dışında gayet iyiyim.)
sizlerden ne haber?
kızlar dişim kırıldı ya
dişçiye gidip geldim şimdi
o yüzden öğlen öğünüm sadece
yoğurt ve kepekli ekmek
benim de bu sabah ki kahvaltı menüm çeyrek ekmek karışık dost :) yeşillik salata 3 tanede zeytin yedim 1 bardakta kendi yaptıpğım vişne suyum dan içtim öğle yemeğimde dere otlu kabak yemeğim ve bir kase yoğurt 2 dilim ekmek akşama bilmiyorum :s bu arada diyette değilim ben 6.aylıkda hamileyimmmmmm :))
bir süredir giremedim ilgilenemedim
ilk sayfada veda bile etmeden gitmiştir yazmışsın türkancım
yok öyle bir şey geldim
Sanırım geçen hafta tartılma günüydü şuan 50,2 kg çekiyorum. :)))))) kaldı 4 kilo
sabahleyin kahvaltıda beyaz ekmek yemek zorunda kaldım bitmiş kepek ekmeği bir dilim yedim. Kk büyüklüğünde peynir, şekersiz çay
öğlen : Zeytinyağlı taze fasulye 5 kaşık, 4 kaşıkta yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği
akşam menümde henüz belli değil
.........
BENCEDE GAYET İYİ SİMİTİ ERİTMİŞS,N CANIM ZATEN SPORUNLA BRAVOOO
bence yeme mercimek diyetlerde çok da önerilmeyen bişe kalori bakımından da maşşallahı var, kaldı ki içine yağ koyacaksın vs ama tercih senin tabi uzun zamandır diyetine sadık kaldığın için ödülü hakettin gibi:)sağol canım zaten o simit midemi bi tuhaf yaptım uzun zamandır öyle ağır şeyler yemediğimden mideme oturdu sanki. birazda vicdan azabıyla
ya kızlar benim canım acaip derecede mercimek köftesi istiyo. diyette hiç yeri yokmudur acaba. benim değişim programım var aslında doktorun verdiği. canın çok istediyse o günkü listenden bazılarını çıkarıp yerine canının istediği yemeği yiyebilirsin demişti. yarın öğlene yine çorba yesem. sebze yemeği ve ekmek yemesem onların yerine 3 tanecik mercimek köftesi yesem bişey olurmu sizce. akşama da makarana olur hep. yarın akşam makarna da yemem. ne dersiniz saçmamı?
sağol canım zaten o simit midemi bi tuhaf yaptım uzun zamandır öyle ağır şeyler yemediğimden mideme oturdu sanki. birazda vicdan azabıyla
ya kızlar benim canım acaip derecede mercimek köftesi istiyo. diyette hiç yeri yokmudur acaba. benim değişim programım var aslında doktorun verdiği. canın çok istediyse o günkü listenden bazılarını çıkarıp yerine canının istediği yemeği yiyebilirsin demişti. yarın öğlene yine çorba yesem. sebze yemeği ve ekmek yemesem onların yerine 3 tanecik mercimek köftesi yesem bişey olurmu sizce. akşama da makarana olur hep. yarın akşam makarna da yemem. ne dersiniz saçmamı?
sağol canım zaten o simit midemi bi tuhaf yaptım uzun zamandır öyle ağır şeyler yemediğimden mideme oturdu sanki. birazda vicdan azabıyla
benim biraz kaçamaklı gibi görünse de 1000 kaloriyi aşmıcak bir listem var bugün
sabah 1 bardak süt
ara yarım paketten biraz az çizi
öğlen 150 gr yoğurt+ 1 tbk kabak yemeği pirinçsiz
ara 15:00 1 bardak ayran
akşama da lahana çorbası yemeyi düşünüyorum, duruma göre 1 avuç kalori ekleyebilirm
leblebi ile birlikte liste 950 kalori civarı çıktı yarım saat de leslie yapsam deymen keyfime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?