Turkan88'in Diyet Günlüğü

kızlaaaaaaaaaarrr burası yediğiniz paylaşın yorum yapalım topiği deil kendimizce bi grup oluşturduk birbirimizi takip ediyoruz tahmin edersiniz ki başkalarını da kontrol etmek hayli zor, nacizane günlük tutup arkadaş avlamanızı tavsiye ederim:):)

geçmiş olsun canım allah beterinden korusun belki kilo vermene ekstra bi katkısı olur:)

Bugünde herkesin dişi kırılıyor geçmiş olsun........

teşekkür ederim kızlar çok saolun
aslında karnım aç ekmek yazmıştım ama yiyemedim sadece bir kase yoğurt öğle
çiğneyemiyorum öff çok kötü bişey ya çok korkuyorum zaten dişçiden

selam herkese. ben geldim. hafta sonu hiç motive değildim diyet konusunda. bozmadım aslında ama saatlerini falan ayarlayamadım düzensiz oldu biraz. ama bugün tekrar spor ve diyete tam gaz devam.
sabah geç kalmıştım evde yapamadım okulda 1 simit (hiç yemeseydim kötü olurdum mecburen)
ara 1 elma 1 ayran
öğle 2 kepçe tavuk çorbası, 4 yemek kaşığı karnabahar haşlama, 1 kase yoğurt, 1 kepek ekm.
ara 4 erik, 1 su ba süt, 2 ceviz (olacak)
akşam 2 kepçe tavuk çorbası, 2 köfte büyüklüğünde balık, 4 yemek kaşığı makarna, salata (olacak)
ara 1 elma 1 çay ba süt (olacak)
çok su içtim 3 litreye yakın. 3 kupada yeşil çay içerim akşama kadar.
şimdi çıktım 45 dakika tempolu yürüyüş ve üstüne 100 ip.
(kendimi tebrik ediyorum simit dışında gayet iyiyim.)
sizlerden ne haber?

geçmiş olsun canım dişçiden bende çok korkarım. o yüzden erteliyorum zaten bazı işlerimi:26:

ağrıyosa ayrı ama yiyemediğin için üzülmüyorum ne yalan sölim:) malum stoktan kullanıyosun ama en azından yoğurt, içebiliyosan çorba falan aç bırakmayacak şeyler ye

ben de tebrik ediyorum seni

ağrıyosa ayrı ama yiyemediğin için üzülmüyorum ne yalan sölim:) malum stoktan kullanıyosun ama en azından yoğurt, içebiliyosan çorba falan aç bırakmayacak şeyler ye

ben de tebrik ediyorum seni

BENCEDE GAYET İYİ SİMİTİ ERİTMİŞS,N CANIM ZATEN SPORUNLA BRAVOOO

bencede gayet iyi simiti eritmişs,n canım zaten sporunla bravooo

bende bugün kafayı tırlattım hep karıştırıyorum esim gelmeden acele cevap yazayım derken karıstırdım yaa özlemciğim bu cevabım arzucuğumaydı dolma konusuna gelince en buyuklerini seçiyorum canım

süpersin canım aynen devam bu hafta carsamba tartılcaz kızçelerrrr:18:

öncelikle Allah tamamına erdirsin bebeğini ama bize neden öğünlerini yazdığını anlamadım tatlımm

canım çok geç türkan seni listeden çıkarmıstı sana kolay kilo vermeler bayyy

BENCEDE GAYET İYİ SİMİTİ ERİTMİŞS,N CANIM ZATEN SPORUNLA BRAVOOO

sağol canım zaten o simit midemi bi tuhaf yaptım uzun zamandır öyle ağır şeyler yemediğimden mideme oturdu sanki. birazda vicdan azabıyla

ya kızlar benim canım acaip derecede mercimek köftesi istiyo. diyette hiç yeri yokmudur acaba. benim değişim programım var aslında doktorun verdiği. canın çok istediyse o günkü listenden bazılarını çıkarıp yerine canının istediği yemeği yiyebilirsin demişti. yarın öğlene yine çorba yesem. sebze yemeği ve ekmek yemesem onların yerine 3 tanecik mercimek köftesi yesem bişey olurmu sizce. akşama da makarana olur hep. yarın akşam makarna da yemem. ne dersiniz saçmamı?

bence yeme mercimek diyetlerde çok da önerilmeyen bişe kalori bakımından da maşşallahı var, kaldı ki içine yağ koyacaksın vs ama tercih senin tabi uzun zamandır diyetine sadık kaldığın için ödülü hakettin gibi:)

Fazla olmamak şartıyla yemende sakınca olmadığını düşünüyorum canım nefsini öldürecek kadar ye bence tamam mı?

kızlar napıyosunuz
öğleden sonrada bir meyveli soda içtim öğle yemekte yemediğimden halsiz hissettim biraz
kalorisi 60 kaloriymiş
hiç keyfim yok bugün yaaaa

arzucum bencede abartmamak şartıyla yiyebilirsin uzun zamandır diyetine de sadıksın
dediğin gibi başka şeylerden kısarak olabilir bence

benim biraz kaçamaklı gibi görünse de 1000 kaloriyi aşmıcak bir listem var bugün
sabah 1 bardak süt
ara yarım paketten biraz az çizi
öğlen 150 gr yoğurt+ 1 tbk kabak yemeği pirinçsiz
ara 15:00 1 bardak ayran
akşama da lahana çorbası yemeyi düşünüyorum, duruma göre 1 avuç kalori ekleyebilirm
leblebi ile birlikte liste 950 kalori civarı çıktı yarım saat de leslie yapsam deymen keyfime

teşekkür ederim kızlar. aslında doktor listene biraz kısır ve mercimek köftesi ekleyebiliriz artık demişti ama sonradan unuttuk ikimizde. biraz da benim derdim hep aynı şeyleri yiyor olmak. sıkıldım bu yüzden. farklı ve zararsız birşeyler aklıma gelse çok iyi olacak. mücveri çok severim mesela. onu fırında yapardım eskiden. o olur herhalde değilmi. yarın öyle deneyim ben yağzız direk borcama koyup.

bence süpersin fıstık devam desteğim sana son gaz canım fazla da değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…