canım çok geç türkan seni listeden çıkarmıstı sana kolay kilo vermeler bayyy
Ben bu sabah bir kasik labne peynir yedim, kucuk bir parca da ekmek. cay icdim. ara olarak 1 tane lokum. sabahdan yediklerim bunlar. ogle yemegimde 1 patates, 1 tane de tavuk kanadi yicem, 1 kase de yogurt. bu gun keyfim yok
Teşekkür ederim sanada iyi kilo vermeler ........ herkesin işi gücü oluyor giremeyebiliyor. sınav haftasındaydım. bi 6-7 gün girmeyince gruptan atılcağımı bilseydim zaten başlamazdım hadi sana da bayy selametleee.
ben buraya girip uzun uzun yazmistim gelmemis yaaaaa
neyse umarim hepiniz iyisinizdir kizlar..hafta sonu yogun gecti ve yedim biraz.ama tartida 300 gr fazla ciktim onuda veririm 2 gunde..zaten reglim suan..bugun tavuklu salata diyetine baslamayi dusunuyorum..biraz vaktim olunca gecmisi okuyacagim..opuldunuzz
kızlar napıyosunuz
öğleden sonrada bir meyveli soda içtim öğle yemekte yemediğimden halsiz hissettim biraz
kalorisi 60 kaloriymiş
hiç keyfim yok bugün yaaaa
canım önemli olan 6-7gün girememek değil önemli olan haber vermeden 6-7gün hiç uğramamak
sen bu ayrımın farkına varamamışsın ve fevri konuşmussun
bizlerinde işi gücü oluyor ama kızlar ben şu kadar vakit şu nedenden dolayı uğrayamayacağım diyoruz
sende bunu deseydin keşke
[ı]ben buraya girip uzun uzun yazmistim gelmemis yaaaaa
Neyse umarim hepiniz iyisinizdir kizlar..hafta sonu yogun gecti ve yedim biraz.ama tartida 300 gr fazla ciktim onuda veririm 2 gunde..zaten reglim suan..bugun tavuklu salata diyetine baslamayi dusunuyorum..biraz vaktim olunca gecmisi okuyacagim..opuldunuzz
[/ı]
benim biraz kaçamaklı gibi görünse de 1000 kaloriyi aşmıcak bir listem var bugün
sabah 1 bardak süt
ara yarım paketten biraz az çizi
öğlen 150 gr yoğurt+ 1 tbk kabak yemeği pirinçsiz
ara 15:00 1 bardak ayran
akşama da lahana çorbası yemeyi düşünüyorum, duruma göre 1 avuç kalori ekleyebilirm
leblebi ile birlikte liste 950 kalori civarı çıktı yarım saat de leslie yapsam deymen keyfime
Envila dan bugün haberi olan yok mu?? Amoretta yani gumral küstü bize galiba
bugün sabah kahvaltısında 1dilim kepek ekmeği,kk kadar pennir,domates salatalık maydonoz,4tane zeytin, bir bardak şekersiz çay
öğlen küçük bi tost(dışarda olduğum için)
akşamda bir bardak yağsız sütle kfleks
az öncede 2kaşık yoğurt yedim
neden küstü acaba canım ya
hümeyracığım menün süpermiş aferin sana ancak sporu yazmamıssın canım bu arada boyun kac canım??
canım son zamanlarda bende aşırı bi halsizlik var burda havalarda soğudu yürüyüşe çıkamıyorum
inşallah ama başlayacağım tekrar birazdan ip atlayacağım sayısını atladıktan sonra yazacağım
canım benim boyum 1.67
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?