Turkan88'in Diyet Günlüğü

canım çok geç türkan seni listeden çıkarmıstı sana kolay kilo vermeler bayyy

Teşekkür ederim sanada iyi kilo vermeler ........ herkesin işi gücü oluyor giremeyebiliyor. sınav haftasındaydım. bi 6-7 gün girmeyince gruptan atılcağımı bilseydim zaten başlamazdım hadi sana da bayy selametleee.

ben buraya girip uzun uzun yazmistim gelmemis yaaaaa

neyse umarim hepiniz iyisinizdir kizlar..hafta sonu yogun gecti ve yedim biraz.ama tartida 300 gr fazla ciktim onuda veririm 2 gunde..zaten reglim suan..bugun tavuklu salata diyetine baslamayi dusunuyorum..biraz vaktim olunca gecmisi okuyacagim..opuldunuzz

Ben bu sabah bir kasik labne peynir yedim, kucuk bir parca da ekmek. cay icdim. ara olarak 1 tane lokum. sabahdan yediklerim bunlar. ogle yemegimde 1 patates, 1 tane de tavuk kanadi yicem, 1 kase de yogurt. bu gun keyfim yok

Yemekten dost olmaz, güzel bi slogan.
Aynı fikirdeyim. Umarım keyfin yerine gelir.

Ben yumurtlama dönemlerimde inanılmaz keyifli oluyorum. Bunun farkına varan var mı benim gibi?

canım önemli olan 6-7gün girememek değil önemli olan haber vermeden 6-7gün hiç uğramamak
sen bu ayrımın farkına varamamışsın ve fevri konuşmussun
bizlerinde işi gücü oluyor ama kızlar ben şu kadar vakit şu nedenden dolayı uğrayamayacağım diyoruz
sende bunu deseydin keşke

bende okudum o diyeti
ama ben öyle tek tip beslenilen diyetlere tövbe ettim ayran detoksundan sonra :)
inşallah sende işe yarar sonuçları paylaşırsın

Arkadaşlar biraz geçmişten okuyunca günlük 1000 kalorilik falan diyetler uyguladığınızı gördüm. Neden bu kadar sıktığınızı anlayamadım. Bu hızlıca vermek istediğiniz kiloları hızlıca geri almanıza neden olacak. Ben beslenme kitabıma göre hazırlarım diyetlerimi. Eşime de bu şekilde hazırladım ve sanırım 4-5 ayda 10 kg verdi. Sıkı bir diyet olmamasına karşın 1 senede falan geri aldı. Aslında diyetleri de pek sevmiyorum, geri almalara neden oluyor. İnsan yaşam boyu sağlıklı olmak için bazı alışkanlıkları yerleştirmeli hayatına diye düşünüyorum, tabi başarabilirsek! Benim bildiğim diyet günlük yetişkin bir insanın günlük aktivtesine göre kalori ihtiyacından bir miktar düşürülerek hazırlanır. Biz zaten günlük almamız gereken kalorinin üstüne çıktığımız için kilo alıyoruz. Ha kimimiz bizim yediğimizin 4-5 katını yer tığ gibi kalır, buna da metabolizma hızı diyoruz. O başka. Günlük 1000 kalorilik diyet mi olur! Bana çok tuhaf geldi. Tabi herkesin kendi bileceği şey.

Ben kendim, adına diyet mi, yaşam şekli oluşturma çabası mı denir, bilmiyorum, uyguladığım sisteme göre eskiden yediğim ekmeğin yarısını yiyorum ve hiç acıkmıyorum. Sadece acıktığımda yiyor, doyduğumda kalkıyorum. Doyduğumu hissetmeye aşmamaya çalışıyorum. Zaten Peygamber Efendimiz midemizin 3/1 ini su, 3/1 ini yemek, 3/1 ini nefes alabilmek için kullanın diyor. Biz doyduktan sonra yiyerek hem sağlığımızdan hem doyma duyumuzdan oluyor hem de büyük bir günah işlemiş oluyoruz.

Ben daha önce de söylediğim gibi sık bırak tekniği ile karın kaslarımı gün içinde aklıma geldikçe geriyorum, yani sıkıyorum. Doyma duuyumu da kontrol ediyorum. Canım istese de midem doyma sinyali gönderirse, dur! diyorum. Yemiyorum. Zaten sofradan kalktıktan 5 dk sonra o iştah hali geçip gidiyor. 5-10 dakka sabretmek yüzünden neden zararlı taraf olayım, dimi.

Yöntemim işe yararsa ve kilo verirsem gelir paylaşırım. Teşekkürler bacılar!

Son düzenleme:

boşver hümeyracığım gereksiz

hilalciğim faceden baktım haftasonu eğlencenie bayldım yaa bosver aldığını da verirsin canım hem reglmişsin tatlım ama tek tip beslenme konusunda eminmisin geri dönüşü çabuk oluyor güzelim ya

ya ben görmedim yada kübra ve betül bugün mesaj yazmamıslar yani öğünlerini öyle değil mi kızlar??

gayet güzel menün canım benim
eee düğün ne zaman :)

bugün sabah kahvaltısında 1dilim kepek ekmeği,kk kadar pennir,domates salatalık maydonoz,4tane zeytin, bir bardak şekersiz çay
öğlen küçük bi tost(dışarda olduğum için)
akşamda bir bardak yağsız sütle kfleks
az öncede 2kaşık yoğurt yedim

hümeyracığım menün süpermiş aferin sana ancak sporu yazmamıssın canım bu arada boyun kac canım??

hümeyracığım menün süpermiş aferin sana ancak sporu yazmamıssın canım bu arada boyun kac canım??

canım son zamanlarda bende aşırı bi halsizlik var burda havalarda soğudu yürüyüşe çıkamıyorum
inşallah ama başlayacağım tekrar birazdan ip atlayacağım sayısını atladıktan sonra yazacağım
canım benim boyum 1.67

Arkadaslar türkan yok diye lütfen aksatmayalim gelecek biliyosunuz canım lütfen hepimiz o geri döndüğünde basımız dik kilo vermiş olarak karsısına cıkalım belki o alır o zaman nişpet yaparız değil mi???

tamam canım bizim burada da hiç havalar ısınmıyor benim boyumda 168 -169 her ikisi de çıkıyo anlamadım yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…