Turkan88'in Diyet Günlüğü

selam herkese. leslie yapıyordum ama jillian dı galiba onu izledim ona geçecektim ama çok zor leslie daha kolay. hangisi daha etkili acaba. jillian sanki daha karın göbek yağlarına etkili. varmı yapan bunları.

selam herkese. leslie yapıyordum ama jillian dı galiba onu izledim ona geçecektim ama çok zor leslie daha kolay. hangisi daha etkili acaba. jillian sanki daha karın göbek yağlarına etkili. varmı yapan bunları.

canım bu leslie ne tam olarak
bende yapayım bari :)

selam herkese. Leslie yapıyordum ama jillian dı galiba onu izledim ona geçecektim ama çok zor leslie daha kolay. Hangisi daha etkili acaba. Jillian sanki daha karın göbek yağlarına etkili. Varmı yapan bunları.

türkan hep yazıyodu işte lesli yaptım biraz ebder sarac yaptım diye onlar da ne diye sormadım utandım nasıl bilemez diye düşünmesin diye ama catlıycam yaahuu onlar da neeee

türkan hep yazıyodu işte lesli yaptım biraz ebder sarac yaptım diye onlar da ne diye sormadım utandım nasıl bilemez diye düşünmesin diye ama catlıycam yaahuu onlar da neeee

canım leslie bende bilmiyorum ama ender saraçı türkan paylaşmış 15 dakikalık falan bi video
türkanın açtığı konulara bak görürsün

kızlar ben kacıyorum herkese hayırlı akşamlar çookk öpuldünüz ama bugün envila dan ve duygudan bi haber yok üzüldüm neyse yarın okul dönüşü bakarım uğramıslar mı diye canlarr allaha emanet olun

hayırlı akşamlar canım Allah a emanet ol öptümm

canım bu leslie ne tam olarak
bende yapayım bari :)

canım ben leslie yi yaparken hepiniz gitmişsiniz ama ben yine de anlatayım gelirsiniz belki yine. leslie diye bi hatun var internette videoları var. 2 mil, 5 mil, falan farklı uzunluklarda. ben hepsini indirdim açıyosun bilgisayardan videosunu hatun ne yapıyorsa sende yapıyorsun onunla beraber. bi deneyim burdan paylaşabilirim belki. bilmemek ayıp değil sormamak ayıp şakaydı kızlar.

ya buraya video yüklenmiyor galiba ama google a leslie yazın indirebileeğiniz bir yer vardır mutlaka

bende okudum o diyeti
ama ben öyle tek tip beslenilen diyetlere tövbe ettim ayran detoksundan sonra :)
inşallah sende işe yarar sonuçları paylaşırsın

hilalciğim faceden baktım haftasonu eğlencenie bayldım yaa bosver aldığını da verirsin canım hem reglmişsin tatlım ama tek tip beslenme konusunda eminmisin geri dönüşü çabuk oluyor güzelim ya

valla kizlar hala emin degilim kalktim bi kahve ictim baslasammi baslamasmmi emin olmadigim icin oyle duruyorum.ben cabuk SIKILIRIM aslinda tek tip beslenmeyle..sanmiyorum 7 gun surekli onu yapabileyim..olmazsa aralarda 1 gun yaparim

canim varya bende butun videolar var..is yapmada bitiyor..dogumdan sonra kilom fazlayken asla gecirmez yapardim..simdi pek yapamiyorum duzene sokamiyorum
leslie
callanetics
slim in 6
jillian michaels
nivea body
ebru salli pilates 1-2-selulit sava-karin savar

ama hangisini ne zaman yapiyorum sor bi

Ender sarac var ya hani doktor, internette "ender saractan 10 haraket" yaz, video cikacak. egzersiz. yaglanmis bogeleri inceltiyor. "leslie 4 miles" bu da baska bir spor haraketleri.

diğerlerini izlemedim ama leslie güzel hem kolayda. ama jillian zor geldi bana bugün. bende leslie 2 mile yaptım. artık en azından 2 günde 1 yapıcam düzenli olarak. zaten ebru şallının pilatesinide yapıyorum haftada 3 kez falan yaklaşık. tabi çocukla olunca yetişmiyo bazen sporu bitir duşu al derken uyanıyo çoktan ama işte elimden geldiği kadar.

iyi akşamlar herkese :)) bgn sabahtan uğraymadım hiç yaa hem sınavım vardı hem sunumum..haftaya da finallerimiz başlıyor çok sık giremiyorum o yüzden nete..

ama hemen paylaşayım bugünümü...

sabah 07.00 : 15 tane badem 10 adet ekşi üzüm

kahvaltı 09.00: 1 dilim light ekmek
1 parça lor peyniri
3 siyah zeytin

ara: 1 paket form bisküvi ( şu sunta tarzı olanlardan)

öğle: 1 kase çorba
4 yk bamya yemeği
1 dilim fırın makarna
1 kase vişne hoşafı

akşam: 1 kase dolusu nesfit ( süt eklemeden) ve yanında 1 bardak şekersiz çay
1 bardak ice tea
1 tane minicik kurabiye

yine dengesiz oldu ama bugün acayip stresliydim şu sınav ve sunum olayından dolayı..amaaaa sporumu da yaptım..sabah 50 tane mekik ve 50 tane bel hareketi

biraz öncede 1 saatlik tempolu yürüyüş + 5 dk bel hareketi+ 100 ip atlama
akşam yatmadan önce de yine mekik çekicem :))

1 küçük kutuda çikolatalı süt içmiştim :/ onu da ekliyim...

Son düzenleme:
valla kizlar hala emin degilim kalktim bi kahve ictim baslasammi baslamasmmi emin olmadigim icin oyle duruyorum.ben cabuk SIKILIRIM aslinda tek tip beslenmeyle..sanmiyorum 7 gun surekli onu yapabileyim..olmazsa aralarda 1 gun yaparim

hangi diyet canım şu tavuklu salata mı sürekli.başladınmı

hoşgeldin canım Allah kolaylık versin bu sunumlar sınavlar gerer gerçekten insanı.
menünle alakalı şunu söyleyebilirim. 15 badem bana fazla geldi biraz. mesela benim diyetisyenin verdiği listede ara öğünde 3 adet badem var meyvenin yanında. birde diyet bisküvi yerine çantana bir elma atsan daha iyi olur bence. çok da masum değil o bisküviler. kurabiye olur artık o kadar napalım. ama sporun süper çok iyi gidiyosun.

zaten kurabiye gibi diyette olmaması gereken şeyler yiyince daha çok spor yapasım geliyor onu yakmak için :) çok düzenli yediysem enerjim bile kalmıyor bazen spor için... bademlerin fazla olduğunu düşünmemiştim bundan sonra o kadar fazla yemem o zaman :26:

45 dakika tempolu yürüyüş
50+50+60 şeklinde ip
30 dakika leslie

valla kendimi iyi hissediyorum güzel bir gün geçirdim. şuan karnım çok aç ama yemicem tabiki.
kendi kendime konuşuyorum kimsecikler yok tabi bu saatte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…