Turkan88'in Diyet Günlüğü

canım bademin sayısı bencede çok
sütüde çikolatalı değil sade içsen daha iyiydi
nesfit 45gram artı bir bardak sütle tüketsen daha iyi
sporların çok iyi

kızlar herkese günaydın
kahvaltıda 3kaşık special k ve bir bardak light süt
bugün artık sporuma dönüyorum bikaç gündür aksatmak zorunda kaldım

Hayırdır nurgülcüğüm umarım kötü bir sey yoktur canım??

saol fehiyecim dişimden dolayı cnm şuan üstü tamemen kırıldı
kökününde ameliyatla alınması gerekiyormuş
çok moralim bozuluyor

bu arada bu sabah
2 dilim etimek peynir bir domates yarım salatalık

eee siz napıyosunuz bakalım

Bu sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir ve domates yedim, oglen bol getcapli bol yogurtlu makarna yemek istiyorum ama ben sadece 4 kasik yogurtlu makarna yicemmm :84:

Bu sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir ve domates yedim, oglen bol getcapli bol yogurtlu makarna yemek istiyorum ama ben sadece 4 kasik yogurtlu makarna yicemmm :84:

canım bence senin kilo işin diyetlik değil sporluk
o kadar kendini kasmana gerek yok inan

Son düzenleme:

grçmiş olsun canım yaa nasıl kırıldı dişin

bu sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir ve domates yedim, oglen bol getcapli bol yogurtlu makarna yemek istiyorum ama ben sadece 4 kasik yogurtlu makarna yicemmm :84:

hümeyra ya katılıyorum sadece spor yapsan yeterli bencecanım fazla fazlalığın yok çünkü

yeni okuldan geldim hemen nete girdim ancak sana üzüldüm canım çok geçmiş olsun ama üzülme narkozdan dolayı hissetmezsin sağlığını ihmal etme ameliyatsa geciktırme canım sakaya gelmez

hilalciğim evde ebru sallının dvdleri,plates setim,step aletim,dijital ipim sauna aletim kemer seklinde,wıpra shep,kavitasyon aleti,zayıflama amaçlı masaj aleti var ama yapan yok canım şimdi de diyorum yurume bandı alayım o da kalsın kenarda

canım dün merak etmiştim neyse uğramıssın sınavlarında basarılar dilerim ama canım menun fazla geldi bana mesela kurabiye,çikolatalı süt,bademler, ıce tea sekerli bu bildiğim kadarıyla yapma canım sporun güzel ama menun de fazlaymıs biraz azalt bence tatlım

vallahi azmine hayranım allah nazarlardan saklasın canım çok öptüm hala gelmemişsin galiba okuldan

arkadaşlar bu duygu ortalıkta yok dünde girmemiş hiç neyse bu arada bir sey sorcam canım diet cola istiyor içsemmi ki?kalorisi 1 biliyosunuz.öğünlerimi yazayım sabah:1 kepek ekmeği,kkpeynir,5 zeytin 2 salatalık. 1 saat sonra yarım elma yedim öğle:1 kase ıspanak çorbası arada havuç ve salatalıkyerim 2 bardakta yesil çay içtim akşam da aynı nesfit biliyosunuz canlaarrrr.biraz sonra da plates yapcam insallah neyse sonra uğrarım kızlar ev işi,yemek,ütü beni bekler çok öpüldünüzzzz yarın tartı günü unutmayınnnnnn

sabah kahvaltı da special k ve süt
arada bir avuç kadar kiraz
öğlen 5kaşık kadar menemen ve 1.5dilim kepek ekmeği
arada salatalık yerim
akşamda yine special k ve süt inşallah
bugün arkadaşıma kalmaya gideceğim menümü o yüzden şimdiden yazdım kızlar

canım bence diyet dahi olsa kola içme
hiç faydası olmayan zararlı sağlıksız bi içecek

vallahi azmine hayranım allah nazarlardan saklasın canım çok öptüm hala gelmemişsin galiba okuldan
benim bugün 3 e kadar dersim var canım hala okuldayım. yarın tartı günü hepimiz şu şekilde kilo bildirimi yapalım bence çünkü ben başlangıçlarınızı falan bilmiyorum.
başlangıç kilomuz:
geçen haftaki kilomuz:
şimdiki kilomuz
bende öğleden sonra toplayıp liste halinde yazayım tekrar. olurmu

canım tamam o zaman bu hafta sen yap diğer hafta da ben yapayım olur mu?o şekil yapalım bencede mükemmel düşünmüşsün cancağızım sana okulda kolay gelsin canım yarın sabah herkes ackarnına tartılsın kızceleerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…