aramıza katılmak ıstıyorsan eger kılonu ,hedefını ,bızımle dıyete baslayacagın tarıhı yaz lutfen
çok güzel anlatmışsın eline sağlık. Sadece bir önerim olacak. şimdi grup grup ayırmışsın ya buna gerek varmı, ilk hafta herkes birkaç günlük farkla aynı gün tartılsın ve sonra herkes aynı gün tartılmış olur. şimdi 20 ye tamamlayalım diyosun onların günüde farklı olacak her hafta bu sıkıntı olmazmı?
canım bugünden itibaren katıldım say sizinle yola cıkmak isterim umarım herkes istediği kiloya düşer sağlıklı bi şekilde:)
canım ben zaten yaklasık 1 ay önce baslamıstım diete o zaman tartıldığımda 68 dim şimdi63 üm hedefim 59 olmak yani 4 kilo daha vermek diet listesine gelince kendim haftada bi farklı diet uyguluyorum çunku ben aynı dietten sıkılırım mesela bir hafta simit dieti yapıyorsam diğer hafta karbonhidrat dieti yapıyorum öyle işte degiştire değiştire uyguluyorum dietleri canım haftada 1 günde kendime izin veriyorum yoksa asla yapamam :))
bugün sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 katı yumurta,kibrit kutusu büyüklüğünde peynir,1 salatalık ve sekersiz çay ,öğle:sebzeli yemek 1 tabak yanında 1 bardak ayran,akşam:ızgara balık ve bol salata yedim aralarda sadece sekersiz kahve içiyorum o kadar bugünlük menum buydu
türkan birde bişey sorucam. bu tartıldıktan sonra başladığımız kiloyu, tartıldığımız kiloyu ve hedefimizi buraya mı yazıyoruz. herkes tartıldıktan sonra liste gibi birşey yapacakmısın? tabi zor gelmezse sana?
türkan birde bişey sorucam. bu tartıldıktan sonra başladığımız kiloyu, tartıldığımız kiloyu ve hedefimizi buraya mı yazıyoruz. herkes tartıldıktan sonra liste gibi birşey yapacakmısın? tabi zor gelmezse sana?
yok ben bundan bahsetmemiştim. 1 hafta sonraki kilomuzdan ve bunun listesinden bahsetmiştim...yani kim ne kadar vermiş... neyse...
ben menümü paylaşayım en iyisi
sabah 8:00
kk peynir
yarım domates yarım salatalık
5 zeytin
az maydonoz
2 dilim kepek ekmeği
ara 10:00
1 elma
1 su bardağı ayran
öğle 12:30
2 kepçe tarhana çorbası
6 yemek kaşığı taze fasulye
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
ara 15:30
1 elma
1 su bardağı süt
2 ceviz
akşam 18:30
2 kepçe çorba(öğlenin aynısı)
4 yemek kaşığı kepekli makarna
2 köfte büyüklüğünde kıyma (makarnanın üstüne)
yağsız salata
ara 21:00 (şimdiden yazayım)
1 elma
1 çay bardağı süt
4 kupa yeşil çay içtim 1 tane daha içerim. 3 litre su içtim.
ender saraç videosundaki 15 dakika sporu yaptım ve 250 ip atladım aralıklarla tabi.
ne diyim,her zamanki gibi supeeersin.canim ikinci kilolarimiz diye bir listeyle paylasicam.ama sen dedigin gibi tarti gunlerimizi birlersirecegim.o zaman daha kolay olur.
teşekkür ederim canım. bu topik bana iyi geldi yoksa tam diyeti bırakma aşamasındaydım. bu 6 kilo bana kalacaktı. fazladan hiçbirşey yemedim bugün çok iyi hissediyorum kendimi. haftaya diyet listemi biraz değiştireceğini söyledi doktor onuda hemen paylaşırım zaten.
tartılma, liste konularında biraz işine karıştım kusura bakmadın umarım.
benim de izmirden cok arkadasim var :) facebokkdan:) insaALLAH bir gun oralari gorme firsati bana da verir Rabbim :) izmirin havasi cok guzel diyorlar
yok canim ben heeeeeer zaman onerilere ve akilli ,isimi kolaylastiracak fikirlere acigim.
senin kac yasin,kac bebisin var?
29 yaşındayım canım 1 tane oğlum var. 11 aylık. hala hamilelik kilolarımı vermeye çalışıyorum zaten. senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?