Turkan88'in Diyet Günlüğü

24 yasim var.3 yasinda ALISIM var.ben hamilelik kilolarimi verdim,yeniden aldim,bense onlari vermye calisiyorum

bense 75 den 63e dusmusdum

Allah bağışlasın kuzucuğu. kilo çizelgesi yapmayı biliyorsan ordan takip etmemiz daha kolay olur aslında kilonu

ben 32 yasındayım,öğretmenim,2 çocuk annesiyim canım

bende öğretmenim

kızlarrrrrrrr napıyosunuz bakalım
ben 200 tane ip atladım kol bacak hareketlerimi yaptım bi mola vereyim dedim yaptım yeşilçayımı ohhhh mis gibi
biberiyemi de sürdüm bugü bende pek yanma olmadı kızlar azmı sürdüm acaba
türkancım bencede birleştirelim tartı günlerini bence direk ortak bi tarih belirleyelim böyle çok zor olucak sana

bırlestırdık bıleeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kızlar benım gozlerım agrımaya basladı.kacıyorum.casım da agrıdıı.of.ama her kese seslenıyorum,duyduk duymadık demeyın sonra gelın paylasın!!!!!!!!

69 dan 63 e dusmam lazim.bana arkadas laziiiiiiim

BASLAMA TARIHI ------------------------------ 2 gun ardarda diyeti bozan arkadasimiz aramizdan ayrilicak!!!!!!!

1.mukayese 65 HEDEF 58- 25 NISAN

2.hmyrali 61.8 HEDEF 55- 26 NISAN

3.arzuayten 66.6 HEDEF 60-26 NISAN

4. turkan 69 HEDEF 63- 25 NISAN

5.Pepuda 65 HEDEF 60- 25 NISAN----------SIZI 1 GUN DAHA BEKLEYELIMM.SEN UMARIM KAYINVALIDENDE DEVAM EDIYORSUN,AMA BURAYA GELIP PAYLASMALISIN!!!!!!

6.SISEBE 64 HEDEF 57- 25 NISAN

7.nurgul 8688 61.5 HEDEF 55-26 NISAN

8.ezgi_18 57 HEDEF 53-28NISAN

9.efee 74.300 HEDEF 65-27NISAN

10.Toprak12 55 HEDEF 49_27NISAN

11.senyayla 66HEDEF 60-27NISAN

12.gunes_16 65 HEDEF 55-27NISAN

13.ozgurdu 62 HEDEF 57-27NISAN

14.miss_angela 60 HEDEF 54 -28NISAN

15.fehiye 63 HEDEF 59 -28NISAN

BIZE KATLMAK ISTIYORSANIZ KILONUZU,HEDEFINIZI VE BASLAMA TARIHINIZI MUTLAKA YAZIN.YAZMADIGINIZ SURECE DAHIL EDEMIYECEM LISTEYE.20 KISI OLALIM.AMA KARARLI HEDEFINI KESINLESTIRMIS 20 AZIMLI kadin!!!!!!!!!!20 OLDUKTAN SONRA O SEKILDESAYIMIZI ARTIRMADAN DEVAM EDECEGIZ.SONRA DA INSAALLAH BIRER BIRER MEZUN OLACAGIZ.SON MEZUNUMUZA KADAR HEPIMIZ BURDAYIZ VE BIRBIRIMIZIN DESTEKCISIYIZ ALLAHIN IZNI ILE.

Haaaaarıka gıdıyoruz kızlaaar,41 kere masaallah.tam gaz devam.rabbımıze tevekkule edelım ve azm edelım.ınsaallah basarıcaz.hıc unutmam unıversıede hocalarım her zaman bunu soylerdı eger ınsan bır hastalıkdan korkarsa mutlaka onu kendısıne ceker,bu en cok etrafında bulasıcı hastalıklar olanlar ayıtdır.eger bana da bulasır dıye korkarsan tum hucrelerın tır tır tıtremeye baslar ve senın bagısıklıgın otomatıkman duer,cunkı hucrelere emrı veren beyın,beyıne emrı verense sensın.yanı demenk ıstedıgım su kı eger bız zayıflayacagımıza tum kalbımızle ınanırsak bızım emrımızde olan hucrelerın bıze uymama gıbı bı sansı yok.allahın ıznı ıle basarıcagız.yeter kı azm edelım,yolumuzdan donmeyelım.sabrımızın tukendıgını hıss etdıgımızde es-sabur dıye rabbımıze sıgınalım,er-resıd dıye rabbımızden netıceye ulasmayı dıleyelım,kı ınanırsak basarıcagız,dusunuyorum da ınsaallah sayımız 20 de sabıtlensın,yanı bılelım kı bu arkadaslar evet,kesınlıkle zayıflamayı kafasına takmıs,o sekılde 20 kısı olalım,bıze yeter,bu sekılde kafaız pek karısmaz,bırlıke zayıflayalım,sonrasında da bunun keyfını bırbırımızle paylasalııııııım,ınsaallah,daha sonra da bırlıkde kılolarımızı koruyalım.asagı yukarı aynı kılolardayız.bır tek efee arkadasımdan baska,ben cocukdan sonra 75 dım,o daha ıyı,tam 3 aya 63 oldum.emınım sızler de zaman zaman boyle kılolar verdınız,bu bızı daha da motıve edecektır.

1.tarti gunu---2mayis
turkan88
mukayese
pepuda
sisebe
hmyrali
arzuaylen
nurgul 8688
efee
toprak12
senyayla
gunes_16
ozgurdu
ezgi_18
miss_angela
fehiye

evettttt günlük çetelemi vereyim
sabah kahvaltıda
1dilim ç.ekmeği,peynirli omlet,salatalık domates ve 1bardak şekersiz çay
öğlen yemeğinde
3tane galeta,1su bardağı yoğurt ve bir avuç leblebi (dışardaydım oyüzden sebze yemeği yok)
akşam
4kkaşık sebze yemeği,2kaşık yoğurt, bol yağsız yeşillikli salata,2tane kara lahana sarması
1saat yürüyü 10dakika kondisyon bisikleti

bu günlük bu kadar

5 kisi eksiyimiz var,yarin tamamlariz diye dusunuyorum.

sorry Turkan (( ben ayrilmak zorundayim elimde olmayan sebeplerden yolu yarida birakmam gerek. umarim hepiniz istediyiniz hedeflere ulasirsiniz :) bu gun yediklerimi yazayim bari. sabah ince bir dilim beyaz ekmek, yarim salatalik, iki dilim cook ince peynir, yesil cay. oglen 1 dilim sucuk, 1 kase yogurt. ara ogunde yarim elma, 1 ceviz. aksam yemeyinde 4 corba kasigi corba, 1 kase yogurt. diyete devam ama tek basina hepinize kolay gelsin. ALLAHa emanet olun.vedalasmayi sevmeyen kisilerdenim, yani boyle sozler yazmaya uzak insanim taniyanlar bilir, kafama cok seyi takmam ama bu zor oldu bee (( sagolun arkadaslar...

süperrrr olmuş canım benim eline emeğine sağlık bitanemizsin :)

Toprakcım noldu cnm neden ayrılıyosun ne güzel gidiyoduk ya
(

topikteki herkes bence süper gidiyor.
Kahvaltımı yazmıştım. Hava güzel olduğu için pikniğe gittik.1 minik tavuk pirzola , 2-3 köfte , bir dilim beyaz ekmek (diyet almayı unutmuşum) , 1 domates , bolca sivri biber yedim.Öğlen ve akşam birleşti maalesef.az önce eve geldik yeşil çayımı içtim şimdide 1 kase nar ekişil maydanoz yiyorum.Acayip ödem attırıyor.
Spor yapmayı sevmediğim için kalan son bir halımı silmeyi düşünüyorum.20 dk sürse oda spora eş olur bence.Sanırım tartılmak için 5 günümüz var.

güzel bir gün geçirdim diyetim açısından bol sulu ve yeşil çaylı. yarın fazla giremem sohbete eşim evde olur ama bir ara gelip yediklerimi yaptıkları paylaşırım. herkese iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…