merhaba :))
yazın gelmesiyle birlikte bende kilo verme derdine düşenlerdenim :/
kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum :) vermem gereken 5-6 kilom var.
merhaba :))
yazın gelmesiyle birlikte bende kilo verme derdine düşenlerdenim :/
kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum :) vermem gereken 5-6 kilom var.
1 mayısta ilk tartılma günümüz dimi hadi inşallah kızlar çabuk çabuk gitsin yağlar...Ben perşembe günü 3 günlüğüne kayınvalidemlere gidiyorum zor oluyor kalabalıkta ama başarıcam gram gram olsada ordada vericem.Kolay gelsin herkese..
peki o zaman :)) başlama tarihim bugün olsun.
aslında 1 haftadır dikkat ediyorum ama şimdi buraya da katıldım daha net olur. hedef 52, şu an 57 civarındayım ama yarın net kilomu da bildiririm :))
sen bugun cips falan yedin,oyle diyet olurmu hiiic,yarin ilk gunun INSAALLAH,bak her gun rapor edicen+2gun ardarda diyeti bozucak olan aramizdan ayrilicak.neyse kizlar,ben kactim,gorusuruuuzpeki o zaman :)) başlama tarihim bugün olsun.
aslında 1 haftadır dikkat ediyorum ama şimdi buraya da katıldım daha net olur. hedef 52, şu an 57 civarındayım ama yarın net kilomu da bildiririm :))
sen bugun cips falan yedin,oyle diyet olurmu hiiic,yarin ilk gunun INSAALLAH,bak her gun rapor edicen+2gun ardarda diyeti bozucak olan aramizdan ayrilicak.neyse kizlar,ben kactim,gorusuruuuz
sabah:1 bardak şekersiz çay,kk büyüklüğünde peynir,1 salatalık,1domates,1 kepekekmeği yedim şimdide sekersiz çay içiyorum öğle:1 tabak sade haslanmıs makarna sossuz,1 bardak ayran akşam:haslanmıs tavuk ve salata var menümde salı günü benim günüm o gün hayvan gibi yıycem bilginize:)
alemsin canım yaaa
bence tartı gününü atlat öyle izin yap
Başlıkta gördüm 6 kilo fazlam var diye hemen damladım.Aynen benimde 6 kilo fazlalığım var. Kilom 52,46 olmak istiyorum.
Çok zayıfsın bence boyun mu kısa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?