Turkan88'in Diyet Günlüğü

merhaba :))
yazın gelmesiyle birlikte bende kilo verme derdine düşenlerdenim :/
kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum :) vermem gereken 5-6 kilom var.

peki o zaman :)) başlama tarihim bugün olsun.
aslında 1 haftadır dikkat ediyorum ama şimdi buraya da katıldım daha net olur. hedef 52, şu an 57 civarındayım ama yarın net kilomu da bildiririm :))

merhaba :))
yazın gelmesiyle birlikte bende kilo verme derdine düşenlerdenim :/
kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum :) vermem gereken 5-6 kilom var.

hanımlar şu anki kilomuzu ve varmak istediğimiz yeri yani hedef kilomuzu yazalım lütfen

pepuda sanirim kayinvalidesinde devam ediyor ama her gun paylasmaliyiz kuralimizdan habersiz.o yuzden adini silemiyorum listeden ,yazik haberi yok kuralimizdan.gelse ki adi yok uzulur,:44:

peki o zaman :)) başlama tarihim bugün olsun.
aslında 1 haftadır dikkat ediyorum ama şimdi buraya da katıldım daha net olur. hedef 52, şu an 57 civarındayım ama yarın net kilomu da bildiririm :))
sen bugun cips falan yedin,oyle diyet olurmu hiiic,yarin ilk gunun INSAALLAH,bak her gun rapor edicen+2gun ardarda diyeti bozucak olan aramizdan ayrilicak.neyse kizlar,ben kactim,gorusuruuuz

Başlıkta gördüm 6 kilo fazlam var diye hemen damladım. Aynen benimde 6 kilo fazlalığım var. Kilom 52,46 olmak istiyorum.

sen bugun cips falan yedin,oyle diyet olurmu hiiic,yarin ilk gunun INSAALLAH,bak her gun rapor edicen+2gun ardarda diyeti bozucak olan aramizdan ayrilicak.neyse kizlar,ben kactim,gorusuruuuz

sabah:1 bardak şekersiz çay,kk büyüklüğünde peynir,1 salatalık,1domates,1 kepekekmeği yedim şimdide sekersiz çay içiyorum öğle:1 tabak sade haslanmıs makarna sossuz,1 bardak ayran akşam:haslanmıs tavuk ve salata var menümde salı günü benim günüm o gün hayvan gibi yıycem bilginize:)

alemsin canım yaaa
bence tartı gününü atlat öyle izin yap

alemsin canım yaaa
bence tartı gününü atlat öyle izin yap

canım ben 15 günde bir tartılıyorum daha 1 haftam var tartılmaya 7 günde 1 günü kendime ayırıyorum insallah haftaya tartılcam canım çok tatlı istıyor salı gününü sabırsızlıkla beklıyorum öffff

Herkese iyi pazarlar bende haftaiçi zil ayarımı açık unuttuğum için 07:45 'te uyandım.Uykum gelmeyincede mutfak dolaplarınıın içini sildim.Sandelyeye inip çıkarken iyi step yaptım.Bu arada aç karnına 1 koca bardak limonlu suyumu içmiştim. Eşim ve kızım uyanıncada 10 gibi kahvaltımızı yaptık.
2 kupa çay , 1 kk peynir , 5-6 yeşilk zeytin,2 siyah zeytin , yumurta beyazı (sarısını kızım sever:) , 3 kızarmış patates (yağı çok çekmemişti) , 1 dilim kepek ekmek , 1 kase nar ekişili maydanoz (bunuda tavsiye ederim) , şimdilik bu kadar.Ben istikrarlı bir şekilde devam ediyorum.İnşallah hep böyle devam ederim.
Şimdi yeşil çayımı içmeye gidiyorum.Yeşil çay çok güzel karın yağı eritiyor.Bilginiz olsun.

Bu arada motivasyonunuz bozulmasın diye arada tartılmayın.bende sabahları kendimi zor tutuyorum ama dayanacağım.Çünkü kilo fazla çıkınca insan pes ediyor ve kendini yemeğe veriyor.Hemen alınan kilolar hemen gitmiyor maalesef...

Bende bu sabah 1 bardak suyla başladım
9.30 da 2 dilim Çavdar ekmegi
1 kk peynir
2 zeytin
Domates salatalık
Sabahki menümü böle kapattım
11.30 da ara ogunumdee 2 porsiyon meyvam vardı yedim
Devamını yazarım yedikce

Çok zayıfsın bence boyun mu kısa?

Evet. boyum 162. kilo aldı mı bacaklara aldığımdan dolayı hiçte zayıf göstermiyorum. alt bölgem çok kalın gerçekten. ama belden yukarsı ince xs giyiyorum. pantolonlar 36 beden zor geçer olmuştu bir ara ama bel desen bol.göbek yok.2 kilo verdim. çok orantısız bir vücudum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…