kızlarrrr benn yarından itibaren 5 günlük bı şokk diet yapacağım meselaaa
1.gün:protein 2.gün:patates3.gün:tavuk4.gün:sebze meyve5.gün:kırmızı et
olacak insallah tamam mıııııı:)))
canim sporunun yarisini kahvaltidan sonra,2 saat,diger yarisini da ogle yemeginden 2 saat sonra yap,tum sporunu ogle yemeginden 2 saat sonra yapsan muhtesem olur,sabah egzersizi zayiflatmaz,zinde tutar sadece
delimisin ya hedefine varmışsın ne güzel ne şok dieti :) şok dieti ben yapayım asıl
canim sporunun yarisini kahvaltidan sonra,2 saat,diger yarisini da ogle yemeginden 2 saat sonra yap,tum sporunu ogle yemeginden 2 saat sonra yapsan muhtesem olur,sabah egzersizi zayiflatmaz,zinde tutar sadece
sende 2 haftadir tik yok desene,keske detoks yapsaydin yaaaa.
sagol bitanem,dizi oyle bir g.z.ki oldu resmen dun.acaba tekratrr izliyip bidahami aglasam.
ben bu hafta yine 70 çıktımveremediğim gibi almışım yani
kızlarr ben tatılde asla diet yapmam haa :)))
bu arada dün eşim baktım benı gece dürtüyor diyor kalk çıkar sunu yağ surup yatmıstım yaa hanı her döndüğünde hışır hışır ses çıkıyor çok da kokuyor neyse kalktım çıkardım mecburen gündüzleri süreceğim yaa
kızlarrrr benn yarından itibaren 5 günlük bı şokk diet yapacağım meselaaa
1.gün:protein 2.gün:patates3.gün:tavuk4.gün:sebze meyve5.gün:kırmızı et
olacak insallah tamam mıııııı:)))
aynen asıl bizim yapmamız lazım
benim gibi şişkolar dururken sana noluyo kızz sen niye şok diyet yapıyorsun
tamam cnm o zaman öğle yemeğinden 2 saat sonra yapıcam..aynı senin gibi ortaya karışık
daha kiraz detoksunun bitimine bir gun var,yarini kacirma derim.bencede yapmam lazım cnm ya çok üzülüyorum böyle oldukça ama çalışıyorum 1 günlük falan detoks var mıdır acaba
kıyamam kız sana
cnm bencede regldendir
Türkanın dediği çıktı desene fehiyem
fehiyem ne güzel hedefine ulaştın cnm ne gerek var şok diyete bitanem benim
15 kisiden 7 si bildirim yapmis daha.kizlar devamsizlik yapanlar,kurallara uymayanlar sizi asla yildirmasin.ben buranin kaptaniyim ve vazifemi tam olarak yapm,aya,kurallara uymaya,ve de ornek olmaya calisiyorum elimden geldigince,siz beni izleyin yeter.
aynen asıl bizim yapmamız lazım
benim gibi şişkolar dururken sana noluyo kızz sen niye şok diyet yapıyorsun
super canim,strec sari mutlaka,yag surmedigin zamanlarda bile,ben tum vucudumu mumya gibi strecle kapatip ustumu giyip oyle yaparim hep sporumu,esim strec almaktan illallah diyor
bence sen hem bize çok iyi örnek oluyosun hemde vazifeni iyi yapıyosunizindeyiz türkannn... :)
evet caanım o kilodayım ama ben hala ve hala 38 beden olamadım :84::84::84::84: o yüzden şişkoyum :84:
anlamadığım nokta burdaki herkesle hemen hemen aynı boydayım ama neden hala ben 38 olamadım :84:
kız senin neren şişko ki anlamadım ben ..kilo cetvelindeki kilonda değilmisin ??
humeyra senin moral 0 anladigim.
boyun kaçki bitanem ??
Türkan
İş yerimdeki yemekler çok ağır oluyor
kalorisi 1 öğün öğle yemeği için 1500-2000 arası
ben tabi bunları yemiyrum
her öğün çorba iç dedin ya
hazır çorbalrdan iş yerimde bardğa katıp içsem olur mu;?
1.67 canım
1.67 59 kiloyum ama 40bedenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?