Turkan88'in Diyet Günlüğü

Kızlaaaar bu gun bıtane cıkolata yedım.kucucuk ama nedenmı,toprak12 var ya o benımkız kardesım,bu gun onu ıstemeye gelmıstıler,ben de onun cıkolatasını yedııım,kucucuuk ama,kutu cıkolatanın ıcınden bı tane aldım herkes aldı.ama toprak 12 tam4 cesı kurabıye pısırmıstı yemedım,pastadan da yemedımmm.

Bu toprak var ya gırmıs ben de anlayamıyoruum,sonra dedı kı pazar benı ıstemeye gelıcekler sen de gel anladııım,aslında dıyette doner yıyen ancak benım sulalemden cıkar dıye dusunmustum ve suphelenmıstım ama,neyse ıyı kandırmıstı....

once 1 cup su,buyuk,sonra 1 cup yesil cay.
kahvaltim:2 dilim siyah cavdar ekmegim,1 yumurta,kk kadar peynir,2 cherry domates,10tane badem.

yumurtayla peyniri ayni anda yemememiz gerekiyor demisti arzuayten arkadasim ama ben unutduum,sonra aklima geldi.[/QUOTE]

ogle:1/3 tabak yaprak sarma,ipince dilim cavdar ekmegi
ara:1avuc badem,1 kucuk cikolatacik(kardesimi istemege gelmistiler de,yemesem olmazdi).cikolatani eritsin diye 5 dilim limon
aksam:4kasik pilav,3 tane sarma,1 kase yogurt

gun boyu bolbol suuuuu.bu gun spor yok,zira adet gorduum

kizlar,annemler beni gorunce oooo ipince olmussun dedilerrr

Son düzenleme:
selam herkese.
menümü paylaşıp çıkıcam canım sıkkın internetle uğraşasım yok. bu sabah kahvaltım gecikecekti bende doktorun önerisiyle kahvaltıyla ilk ara öğünün yerini değiştirdim.
sabah 8:00
1 elma
1 çay bardağı süt

ara 10:00
5 zeytin
1 dilim peynir
1 tutam maydonoz
yarım domates yarım salatalık
2 dilim kepek ekmeği
yeşil çay

öğle 13:30
2 kepçe mercimek çorbası
6 yemek kaşığı taze fasulye
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği

ara 16:30
1 elma
1 su bardağı süt
2 ceviz

akşam saat kaç olur bilmiyorum biraz gecikecek. ne yiyeceğimi de bilmiyorum zaten..

sonra da ara işte 21:00 gibi.
aynı şeyler
1 elma
1 çay bardağı süt

su içiyorum yeşil çay içiyorum bol bol...

türkancım kardeşine mutluluklar. güzel şaka yapmış.

sabah kahvaltımı yazmıştım
öğlen 2kaşık yoğurt, 5kaşık sebze yemeği,4kaşık makarna
akşam 2kaşık yoğurt,4kaşık sebze yemeği ve bol salata yedim
2litre kadarda su içtim
şimdide yürüyüşe çıkıyorum

hiç ayrım yapmadan hepinizin menüleri güzel türkanın çikolatası dışında ama bahanesi sağlam tabi:) benim dersanem olduğu için haftasonu yoğun ve yorgun oluyorum o sebeple giremediğim zamanlar oluyo
benim benüm dersane olduğu için günlük tüketmem gerekenlerin yerini değiştirdim;
sabah şekersiz kahve, 1 haşlanmış yumurta, kk peynir kaşar karışıktı
akşam 200 gr yoğurt+ 1 haşlanmış havuç
spor yapamayacak kadar yorgunum aslında o yüzden en fazla 200 mekik çeker bırakırım

fazlalık gitmiş mi çok merak ediyorum ama moralim bozulur diye tartılmıyorum
çarşamba gelsede baksam yaa

ben de paylaşayım bugünkü menümü :)

sabah 10.00 : 4 yk yulaf ezmesi
yarım su bardağı yağsız süt

12.30 : 1 kivi

14.00: 4 çağla

16.30 : 1 yk pilav
avuç içi kadar bir parça mangalda tavuk eti
1 kase salata (yağsız)

18.00 : 1 bardak ayran

20:00: 1 yeşil elma
3 yaprak marul
1 kuru incir

1 bardak yeşilçay içtim. 2 litre kadar da su..spor olarak yarım saat yürüyüş yaptım sadece..bir de yatmadan 100 mekik çekerim. aslında daha besleyici yiyecekler tüketiyorum ama bugün dışarda olduğum için bu şekilde geçirebildim.

ne zamandır bu listeye uyuyosun ve zorlanmıyo musun baya az göründü gözüme ama acıkmıyosan gayet güzel

yok yahu buna dayanılır mı şu an bile acıktım da tutuyorum kendimi belki bir bardak süt içerim yatarken...

Ama aynı boydayız ben 55 kiloyla bşile uçuyordum resmen.Bence sen gayet iyisin.Basenlerden vermenin en iyi yöntemi şu titreşimli kemerler.Benimkinin kabşosu kayboldu yoksa kararlı bir şekilde kullanınca çok işe yarıyor.

Kahvaltımı yazmıştım aralarda 2-3 erik yedim.
Öğlen : haşlanmış bir parça beyaz et , 1 kase çorba , 1 dilim kepek ekmek ,çeyrek bardak kola.:26: içtim.Oda göz hakkıydı.
Akşam: sadece 1 kase çorba (yorgunluktan canım birşey istemedi) , 1 kase narekşili maydanoz (midemi ağrıtmayacağını bilsem demet demet yerim maydanozu:)
Akşam arası yemedim.Sanırım bu saatten sonrada yemem 2 kupa yeşil çayımı içmiştim:Şimdi onu içerim.
Arada 1 bardak süt içtim.Rejim yapılırken yüzün çökmemesi için günde 1 muz ve süt içmek gerekirmiş.Evde muz yoktu, sütü içeyim bari dedim.
Spor niyetine de saat 5'e kadar kendi evimde 5'ten sonrada annemlerde temizlik yaptım.Şimdide yorgunluktan kalakaldım.

2 gün oldu ama hafiflediğimi hissediyorum.Bu hafiflik tartıya yansırmı bilmiyorum ama yaza az kaldı vermem lazım.

2 gün oldu ama hafiflediğimi hissediyorum.Bu hafiflik tartıya yansırmı bilmiyorum ama yaza az kaldı vermem lazım.

canım kolay gelsin hepimize zayıflama konusunda azmimizi kaybetmemeliyiz hergün de tartılma engeç 15 te 1 tartılmanı tavsiye ederim ben öyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…