Turkan88'in Diyet Günlüğü

Sabahı yazmıştım ve ara ogunumude
Öğle
3 yk etli sEbze
Yoğurt
1kase çorba
1 dilim Çavdar
Salata

Ara
Yarım paket diyet bisküvi yani 2 adet

Aksam
2 dilim ekmek
3 parça ızgarada göğüs
Salata
Yoğurt
Kozlenmis patlıcan biber

kızlar ben bugun derslerle alakalı koşturmacalarım yüzünden saat 5 e kadar hiç bişiy yiyemedım bir adet eti form bisküvi ve su dışında.
5te bir kase tarhana çorbası,iki kaşık pilav,bir dilim kepek ekmeği, biraz peynir,4 adet zeytinir
6dada taze fasülye yemeği ve yoğurtla kapattım menümü
7dede 1 saat sporumu yaptım yürüyüş ve egzersiz.ama açıktım biraz ne yesemki pöfff.

kızlar nasıl acıktım bi bilseniz:96:
resmen midem kazınıyor bi şey yememem lazım hemen uyumam lazım

çok acıktım ben..
bu saatte biraz semizotu ve yoğurt karıştırıp yedikten sonra uyuycam. ama yemeden uyuyamam heralde açlıktan başım dönmeye başladı :)
çok bir zararı olmaz sanırım.

ogle de iyiymis ben ce aksamin ekmekleri fazla olmus.

bence sen cook az yiyorsun.

canim sen bu sekilde cok fazla dayanamazsin ama,azacik artir.

aksam gelicem ben de ozaman listemi yazicam:85:INSAALLAH.OPDUM HEPINIZI.YALNIZ ARZUAYTEN ARKADASIM DUN NIYE UZGUNDUN,SENI MORALSIZ GORMEK BENI COK UZDU.SAGLIKLA ALAKALI OLMASINDA GERISINI HIIC TAKMA.

PEYGAMBERIMIZ (sav) "Insanoglu midesinden daha zararli bir kap doldurmamistir.insanogluna belini dogrultacak birkac lokma kafidir.mutlaka yemesi gerekirse midesinin 1/3 ini yemeye,1/3 ini icmeye,1/3 ini ise nefes alip vermeye(havaya) birakmalidir." buyurmustur.

Son düzenleme:
Allaha en sevımlı olanınız ;az yıyenlerınız,vucut bakımından da hafıf olanlarınızdır.

Son düzenleme:
cnm benim küsme sen :) dün yoktum kızlar akşam sadece yorumlara bakabildim
eee nasıl gidiyo diyetler sporlar
bu sabah kahvaltılık getirmeyi unuttum 3-4 tane bisküvi yedim ((

dun hem adetimin ilk gunuydu,coook hassastim,hem dun esim beni cook uzmustu,resmen can evimden vurdu,yani hersey usruste ustuste.canim benim yaa,seni cok sevdim yemin ederim.

dun hem adetimin ilk gunuydu,coook hassastim,hem dun esim beni cook uzmustu,resmen can evimden vurdu,yani hersey usruste ustuste.canim benim yaa,seni cok sevdim yemin ederim.

Canım benim bende seni çok sevdim ya dün devamsızlık yaptım diye içim içimi yedi ama diyetime uydum tek kaçamağım var kola ama bir bardak koladan tam 2 yudum içtim
normalde bi bardak yetmezdi ama eşim bile çok şaşırdı
cnm hayırdır eşinle ne oldu can evimden vurdu deyince merak ettim yada acaba sen adet döneminde olduğundan hassas olduğundan öyle düşünmüş olabilir misin cnm

kola her ne kadar orada parlasa da listen güzel olduğu için gözardı edilebilir

bence akşam yemeğindeki ekmeği 1 dilime indirsen de doyarsın

bence sen cook az yiyorsun.
malesef isveç diyetinin mantığı bu aslında bol protein ve az yemek ama çok açlık hissetmiyorum artık alıştım galiba

baş şimdi de ben küstüm

canım hayırdır ne oldu? neden üzgündün aksine bende dün seni neşeli görmüştüm kız kardeşimi istemeye geldiler falan deyince

canım yorumların süper kimsenin ne yediğini ne içtiğini gözardı etmiyorsun maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…