Sabahı yazmıştım ve ara ogunumude
Öğle
3 yk etli sEbze
Yoğurt
1kase çorba
1 dilim Çavdar
Salata
Ara
Yarım paket diyet bisküvi yani 2 adet
Aksam
2 dilim ekmek
3 parça ızgarada göğüs
Salata
Yoğurt
Kozlenmis patlıcan biber
hiç ayrım yapmadan hepinizin menüleri güzel türkanın çikolatası dışında ama bahanesi sağlam tabi:) benim dersanem olduğu için haftasonu yoğun ve yorgun oluyorum o sebeple giremediğim zamanlar oluyo
benim benüm dersane olduğu için günlük tüketmem gerekenlerin yerini değiştirdim;
sabah şekersiz kahve, 1 haşlanmış yumurta, kk peynir kaşar karışıktı
akşam 200 gr yoğurt+ 1 haşlanmış havuç
spor yapamayacak kadar yorgunum aslında o yüzden en fazla 200 mekik çeker bırakırım
ben de paylaşayım bugünkü menümü :)
sabah 10.00 : 4 yk yulaf ezmesi
yarım su bardağı yağsız süt
12.30 : 1 kivi
14.00: 4 çağla
16.30 : 1 yk pilav
avuç içi kadar bir parça mangalda tavuk eti
1 kase salata (yağsız)
18.00 : 1 bardak ayran
20:00: 1 yeşil elma
3 yaprak marul
1 kuru incir
1 bardak yeşilçay içtim. 2 litre kadar da su..spor olarak yarım saat yürüyüş yaptım sadece..bir de yatmadan 100 mekik çekerim. aslında daha besleyici yiyecekler tüketiyorum ama bugün dışarda olduğum için bu şekilde geçirebildim.
dun kimse benim yazdiklarima bisey yzmamis,her kes begenmis kacmis,kustum ben
cnm benim küsme sen :) dün yoktum kızlar akşam sadece yorumlara bakabildim
eee nasıl gidiyo diyetler sporlar
bu sabah kahvaltılık getirmeyi unuttum 3-4 tane bisküvi yedim((
dun hem adetimin ilk gunuydu,coook hassastim,hem dun esim beni cook uzmustu,resmen can evimden vurdu,yani hersey usruste ustuste.canim benim yaa,seni cok sevdim yemin ederim.
kola her ne kadar orada parlasa da listen güzel olduğu için gözardı edilebilirKahvaltımı yazmıştım aralarda 2-3 erik yedim.
Öğlen : haşlanmış bir parça beyaz et , 1 kase çorba , 1 dilim kepek ekmek ,çeyrek bardak kola.:26: içtim.Oda göz hakkıydı.
Akşam: sadece 1 kase çorba (yorgunluktan canım birşey istemedi) , 1 kase narekşili maydanoz (midemi ağrıtmayacağını bilsem demet demet yerim maydanozu:)
Akşam arası yemedim.Sanırım bu saatten sonrada yemem 2 kupa yeşil çayımı içmiştim:Şimdi onu içerim.
Arada 1 bardak süt içtim.Rejim yapılırken yüzün çökmemesi için günde 1 muz ve süt içmek gerekirmiş.Evde muz yoktu, sütü içeyim bari dedim.
Spor niyetine de saat 5'e kadar kendi evimde 5'ten sonrada annemlerde temizlik yaptım.Şimdide yorgunluktan kalakaldım.
bence akşam yemeğindeki ekmeği 1 dilime indirsen de doyarsınSabahı yazmıştım ve ara ogunumude
Öğle
3 yk etli sEbze
Yoğurt
1kase çorba
1 dilim Çavdar
Salata
Ara
Yarım paket diyet bisküvi yani 2 adet
Aksam
2 dilim ekmek
3 parça ızgarada göğüs
Salata
Yoğurt
Kozlenmis patlıcan biber
malesef isveç diyetinin mantığı bu aslında bol protein ve az yemek ama çok açlık hissetmiyorum artık alıştım galibabence sen cook az yiyorsun.
baş şimdi de ben küstümdun hem adetimin ilk gunuydu,coook hassastim,hem dun esim beni cook uzmustu,resmen can evimden vurdu,yani hersey usruste ustuste.canim benim yaa,seni cok sevdim yemin ederim.
dun hem adetimin ilk gunuydu,coook hassastim,hem dun esim beni cook uzmustu,resmen can evimden vurdu,yani hersey usruste ustuste.canim benim yaa,seni cok sevdim yemin ederim.
kola her ne kadar orada parlasa da listen güzel olduğu için gözardı edilebilir
bence akşam yemeğindeki ekmeği 1 dilime indirsen de doyarsın
malesef isveç diyetinin mantığı bu aslında bol protein ve az yemek ama çok açlık hissetmiyorum artık alıştım galiba
baş şimdi de ben küstüm
tşk mümkün olduğunca destek olmaya çalışıyorum, gerçekten destek diyette en önemli faktör aslında,gözümden kaçanlar olursa kimse kusura bakmasıncanım yorumların süper kimsenin ne yediğini ne içtiğini gözardı etmiyorsun maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?