Turkan88'in Diyet Günlüğü

cnm kıyamam ben sana
boşver ütüyü yorma kendini sonra yaparsın bitanem
allah yardımcın olsun

3 gundur kıraz kıraz,sınırsız su cay,zaytınyagı lımon,bugun de lavman yaptım,ınanırmısın her aksam 2 kasık zeytınyagı 2kasık lımon ıcılmelı,ben aksamı ıple cekıyorum kı o yagı ıceyım,bıraz tokluk hıssedeyım,kırazı yedıgım zaman doluyrum ama cabuk gecıyor,neyse kı 2 gune 2.1 kılo gıtmıs.

Ayyy Allahım yardımcın olsun ama bak sonucu güzel o kadar ödem atmışsın demekki

tatli civcivin nasil??gozlukle zorlaniyormu???

Saol teyzesi zorlanıyor cnm ya hala tam alışamadık
inanki gözlüğü taksın diye her istediğini yapar oldum
kandırarak takıyorum gözlüğü oyalayarak unutturuyorum
ama hatırladımı yada biri ay sen ne güzel olmuşsun bu gözlükle dedimi direk çıkartıp fırlatıyo
alışıcaz inşallah cnm ya

benımde bsenlerim var istediğim gibi değil ,göğüslerimde kuçuk malesef offffffff offffff silikn taktıracağım bu gidişlee kızlarrrr

oyyy tatlım benım hıçç kıyamam ben ona destek ol annesi hıçç gözlukle ılgılı konusma bence herkese de tembıhle kımse gözluk lafı etmesin.)

oyyy tatlım benım hıçç kıyamam ben ona destek ol annesi hıçç gözlukle ılgılı konusma bence herkese de tembıhle kımse gözluk lafı etmesin.)

aynen öle yapıyoruz cnm
bi yere gittiğimizde ya eşim ya ben önce girip herkesi uyarıyoruz
dün parkta bi kadın sevdi eceyi
gözlüklü şirin dedi
bizimki tuttu fırlattı bin dil döktüm yok

selamlarrr baya boşladım farkındayım dersane misafir iş görüşmeleri üzerine birde boğazım şişti yatak döşek yatırıyo o sebeple giremedim uzun ayrıca farkettim ki tüm listeleri yorumlamak mecburi olunca bi yük biniyo canım yorum yapmak istemiyo böle dayatmalara gelemiyorum diyete de tam sadık olamıyorum sanırım kendimi toplayana kadar aranızdan ayrılsam iyi olur bu arada kilom 62,5

cnm neden ayrılasın aramızdan ya hepimizin müsait olmadığı zamanlar oluyor ama anlayışla karşılanıyor
çok geçmiş olsun iyileşince yorum yaparsın tatlım şimdilik menünü yaz yeter
ya yapma bak başından beri birlikteyiz

kızlar nerdesiniz kimsecikler yok

yenı geldim canım bır sürü işim vardı neyse hemen menumu yazayım ben
sabah:1 bardak ballı limonlu su,kkpeynır,2 kepek ekmeği,1 şekersiz cay,1 çay k. bal
öğle:3 yk bulgur pilavı,4 yk etlı turlu
ara:yarım saat step,2 kupa yesil çay,2 litre su,1 dilim karpuz

akşam: boll yağsız salata

Menüye dencek yok vallahi
süperr

bence yanlış düşünüyorsun canım dayatma olduğunu düşünmüyorum herkes kafasına göre de takılsa bı amaçımız olamazdı değil mi??Neyse tabı sen bılırsın istediğin zaman gel tamam mıı?Bu arada cokk geçmiş olsun canım

sağol bıtanemm 10 güne kadar şöyle 1 kilo daha gitse süper olacak bugün 36 beden bı şort aldım bıraz dar oldu ona tam olmak istuyorum ben yaaa kapallı havuz varmıs da orada yuzcem ben insallah:))

fehiyem süpersin tatlım :)))

haaa,anlasıldı,basenlerın kalın,bende 53 basen,bır de gobegın var,bunlara calıs derım,benım gobek delıgınden yukarıdakı kısmım da 73.asagısı 80.

Ayyy turkcemı yesınler,basen popomuuuuuuuuuu???ben bacak kalınlıgını yanı uyluk kısmını dıyordummm,bende de o zaman 96. 53bacak kalınlıgım

canım basen değilde işte benim yanlar var
onlar hep vardı zaten yine var

sabah
kk peynir
5tane zeytin
1domates
1salatalık
2bardak şekersiz çay
1dlm çavdar ekmeği

öğlen
bir tabak çoban salata
2kaşık yoğurt

akşam
2kaşık yoğurt
5kaşık kabak yemeği
yeşillik salata

3kupa yeşilçay+biberiye çayı
2litre kadar su içmiş olacağım
300 sopalı yanlar için hareket
40dakika yürüyüş

moralim koca bir 0, 38 benden bir hayal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…