1.67 canım
1.67 59 kiloyum ama 40bedenim
şoklardayımnasıl yani inanamıyorum..boyuna göre kilon çok iyi aslında ..kemiklerinmi iri acep :26:
galiba öyle canım bilmiyorum artıkmoralim bozuluyor o yüzden
kemigin cok hafif,ben 63 kilo ,boy 165,small bile siksa da oluyor.belin,basenin kac sm???bi olcermisin??
aynen asıl bizim yapmamız lazım
benim gibi şişkolar dururken sana noluyo kızz sen niye şok diyet yapıyorsun
Türkan
İş yerimdeki yemekler çok ağır oluyor
kalorisi 1 öğün öğle yemeği için 1500-2000 arası
ben tabi bunları yemiyrum
her öğün çorba iç dedin ya
hazır çorbalrdan iş yerimde bardğa katıp içsem olur mu;?
ne sıfırı bitanem yaa sıfırında altında
gögüs 90
bel 70(göbek deliği üstünden alınan ölçüde)
basen 90
ama göbek deliği altından alınan ölçüm 90 o yüzden 38 bedene giremiyorum
Eki Görüntüle 448230
bu şekilde görünüyorum işte canım
meraba kızlar... sabah tartıldım işe gelince hemen yazarım dedim ama yğunluktan fırsat bulamadım..
geçen hafta 58.3
bu hafta 58.1
yerinde sayıyom sanırım..
ayyyyy evet yaa tatıl psikolojisi işte ben bugün 27 beden kota oldum ama anlamadığım hala şişkoyum he bı de 36 beden şort aldım oldu hayret:)fehiye sen mutlulukdan iyice manyadin aaa,ne soku,hedefine ulastin ya kizim,gunlkerdir benim saglikli detoksum icin yapma,hasta olursun diyene bakin siz...
15 kisiden 7 si bildirim yapmis daha.kizlar devamsizlik yapanlar,kurallara uymayanlar sizi asla yildirmasin.ben buranin kaptaniyim ve vazifemi tam olarak yapm,aya,kurallara uymaya,ve de ornek olmaya calisiyorum elimden geldigince,siz beni izleyin yeter.
BEN DE AZ ÖNCE YAĞ SÜRÜP STREÇLE SARDIM ŞİMDİ KALKIP SPOR YAPACAĞIM ESİME DE MSJ ATTIM GELIRKEN STREC GETİR DİYE:))super canim,strec sari mutlaka,yag surmedigin zamanlarda bile,ben tum vucudumu mumya gibi strecle kapatip ustumu giyip oyle yaparim hep sporumu,esim strec almaktan illallah diyor
1.67 canım
1.67 59 kiloyum ama 40bedenim
BENCE DE KEMIKLERİN IRIDIR KIZ SENINNN YANI HUMEYRANINNNşoklardayımnasıl yani inanamıyorum..boyuna göre kilon çok iyi aslında ..kemiklerinmi iri acep :26:
38 GENIŞ GELIYOR TURKANIM AMA YEMIN EDERİM HALA ŞİŞKOYUM BAK YEMIN EDİYORUM İNCE DEĞİLİMkemigin cok hafif,ben 63 kilo ,boy 165,small bile siksa da oluyor.belin,basenin kac sm???bi olcermisin??
gögüs 90
basen 90
Eki Görüntüle 448230
bu şekilde görünüyorum işte canım
ayyyyy evet yaa tatıl psikolojisi işte ben bugün 27 beden kota oldum ama anlamadığım hala şişkoyum he bı de 36 beden şort aldım oldu hayret:)
EMREDERSİN KOMUTANIMMMM :)))
BEN DE AZ ÖNCE YAĞ SÜRÜP STREÇLE SARDIM ŞİMDİ KALKIP SPOR YAPACAĞIM ESİME DE MSJ ATTIM GELIRKEN STREC GETİR DİYE:))
NAIL OLUYOR OO YAA BEN 168 BOY KILO 59 BEDEN 36 VE 38 GİYİNİYORUM NASIL ILUYOR YAAAAA
BENCE DE KEMIKLERİN IRIDIR KIZ SENINNN YANI HUMEYRANINNN
38 GENIŞ GELIYOR TURKANIM AMA YEMIN EDERİM HALA ŞİŞKOYUM BAK YEMIN EDİYORUM İNCE DEĞİLİM
VALLAHI ZAYIFSIN BAK YEMINLE ZAYIF GÖRUNUYORSUN HEM SENIN ÖLÇULERİN MANKEN ÖLCULERİ 90,70,90 MANKEN ÖLÇULERİNE SAHIPSIN NE GÜZEL BENIMDE GÖĞÜSLERİM KUÇUK YAAA ÖFFFF HIÇÇ SEVMIYORUM ONLARIII
gögüs 90
basen 90
tam konsantre degılsın herhalde,ondandır[ı]meraba kızlar... Sabah tartıldım işe gelince hemen yazarım dedim ama yğunluktan fırsat bulamadım..
Geçen hafta 58.3
bu hafta 58.1
yerinde sayıyom sanırım..[/ı]
ok..............................[ı]sabah--1 kk beyaz peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek, 1 çay kaşığı kadar bal
ara--1 yemek kaşığı kurudut (çayın yanında tatlı bi şey olmadan yapamıyorum da)
öğlen--1 dilim peynirli hafif börek, 1 kepçe sebze çorbası, 4 tane köfte
ara--1 şeftali
ara--1 fincan az şekerli kahve
...............................................
Su--1 lt
spor--
yeşil çay--2 bardak
................................................
Not: Menümü daha tamamlamadım. Akşam bitiriyim öyle yorum yapın..[/ı]
türkanım napıyosun canım benim
napıcam ac ac dolanıyom ıkste.gıdıp utu yapıcam ama halım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?