Turkan88'in Diyet Günlüğü

hayatım anlıyorum ama yıpratma kendini bu topiğin kuralları bu uyarsanız ne ala uymazsanız da kendinize göre topik bulun deyip bırak
kimseyi zorla tutamayız kuralsız olmaz elbette kural olacak

O zaman blume,esayenıem,mukayeseNı lısteden cıkarıyorum.SISEBENI bekliyorum,acaba noldu merak ediyorum.

Son düzenleme:
ben zaten nasıl 38 beden olmuyor sasıyorum ama hiçç pes etme emınım olacaktır sıkma canını

canım her sey güzel de kahvaltı yok yanı resmen olmaz boyle kahvaltısız olmaz bıtanem:)
aynen canım
birde bilirsin evlilik zor iş moralilm çok bozuk
ailemden ayrılıyorum
günlerdir babam ağlıyor
kafam onda sürekli
iş yerinde bile motivasyonum yok
insallah mutlu olursun Allah yuzunugüldürsün bıtanem her anne baba ağlar yavrusu evlendiğinde ama gececek insallah:=

bayıldım menune ve sporuna işte böyle tam gaz devam:)

o zaman sızın guzel hatrınız ıcın kuralları tekrar koyucam...amaaaaaaaaaaaa uymayana kapı acık.
kuralsız bır grup,toluluk olur mu istemeyen gitsin canım aaa ne stres yapıyosun bos geç Türkanım:)

Teşekkür ederim desteğin için
Bu duruma alışmak zor olcak
Babam ilk evladını gelin ediyor
çok zor bi durum ama doğanın kanunu
Hem ağlarım hem giderim

kızlarr eşime söylrdim kızdı Şok diete sacmaama diyo senın ne fzlalığın var kı yapıyosun diyor hem yaparsın şok dieti 2.hafta 2 katı olarak alırsın diyor kı haklı öffffffff yaaaaa

Fehiye;
kilon gayet güzel fotolarını görmüştüm
çok da hoş bir bayansın
uğraşma bence zaten hedefine ulaşmışsın

canım fazla kasma artık sen zaten hedefine ulaştın tadını çıkar kızzz :)

güzel canım sporda yaptın mı tamamdır
canım çorbayı abartma ama çünkü bir kase çorbada bir dilim ekmeğe eşit

spor çok güzel
menüde az gibi ama iyi :)

kızlarr göğüsleri buyutmek için ne yapmalıyım sizce bır yöntem,ilaç falan bılıyorsanız paylaşır mısınız?*:44:

Fehiye;
çok da hoş bir bayansın
sağol hayatım benım ama bıraz daha diyorum ben :)

envila da hiz ugramadi,galiba o da silinicak.

neyse kaciyorum,yarin gorusuruz INSAALLAH

sil tabıı bence hoscakal bıtanem senı çokk seviyorum dostum.bacım.dert ortağım benım:)

5 zeytin cok canım
bende cok seviyorum çerez givi yerim ama
3 zeytin 1 dilim ekmek demek
bilgin olsun
kahvaltıya peynirim kalmamıştı bende zeytine ağırlık verdim mecburen :)
bu ne guzeller guzelı bır lıste boyle,masaallah.yalnız yesıllımı3 yap,
sağol bitanem ..yeşil çayımı koydum bile ateşe :)
sağol cnm inşallah böyle devam ederimde bende sizin gibi çıtır olurum
kızlarr eşime söylrdim kızdı Şok diete sacmaama diyo senın ne fzlalığın var kı yapıyosun diyor hem yaparsın şok dieti 2.hafta 2 katı olarak alırsın diyor kı haklı öffffffff yaaaaa
eşin çok haklı hiç ihtiyacın yok ..yararından çok zararını görürsün demedi deme :)
kızlarr göğüsleri buyutmek için ne yapmalıyım sizce bır yöntem,ilaç falan bılıyorsanız paylaşır mısınız?*:44:
kelin ilacı olsa başına sürer bebeğim bende süngerli sütyenlerle anca toparlıyorum :)

Fehiye;
çok da hoş bir bayansın

envila da hiz ugramadi,galiba o da silinicak.

neyse kaciyorum,yarin gorusuruz INSAALLAH

şu soruma bır cevap lutfen kızcelerrrrrrrrrrrr

Ben de silikonlu sütyen hep kullanıyorum kuçuk yaa en azından o sütyenler daha buyuk gösteriyor değil mi öfff yaaaaaa

Herbalist ve Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya, 20 nisan 2009 tarihinde Derya Baykal ‘ın sunduğu Deryalı Günler programına katıldı. Derya Baykal ‘ın sunduğu programda Suna Dumankaya, küçük göğüsler için göğüs büyütücü doğal ve bitkisel çözüm önerisinde bulundu.

Suna Dumankaya, birer tutam melek otu ve şerbetçi otu, 1 tatlı kaşığı kadar çemen tohumu karıştırarak çay gibi demlenerek yemeklerden sonra 1 bardak içilmesini tavsiye ediyor. Göğüs büyütmek için içeceğiniz bu çayın yanında her gün mutlaka 2 adet hurma da yemelisiniz. Göğüs büyütmek için doğal ve bitkisel kür uygulaması sırasında her gün göğüslerinize elma suyu ile masaj yapın.
--------------------------------------------------------
İbrahim Saraçoğlu – Meme / Göğüs Büyütme

Profesör Doktor İbrahim Saraçoğlu, Bitkisel uygulamalar kullanarak hazırladığı kür ile meme / göğüs büyütmenin 31 yaşına kadar mümkün olduğunu belirtti.

Profesör Doktor İbrahim Saraçoğlu, uygulanacak beslenme programlarına ek olarak günde sadece 1 kez içilecek olan bu bitkisel çay takviyesi sayesinde 9 aylık bir sürede göğüsleri 1 beden büyütmenin mümkün olduğunu belirtti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…