vallahı ıyı olur ver kız yok Allha şukur eşim problem yapmıyor ben şikayetçiyim yaaaa sevmıyorum kıya bitanem,esin sikayetcimi?eger degilse zaten sen kapali byansin,vucut hatlarin d abelli olmamai degilmi?esine gor hersey normalse niye sorun yapiyorsun ki,ya benimkile de buyuk yaa,istersen yarisini kesip sana vereyim
Kurban olduğum Allah kımıne az veriri kımıne çokkk az olan çok ister çok aln da az olsun ister ne garip.)aman hayatım ne yapacaksın büyütüp
ya ben bir seyde duymustum ama ayip soylyemem,ama bence genetikdir[/QUOTE
anladım galıba canım yok yok o yontem işe yaramıyor olsa benımkıler füze gibi olurdu ınan
kızlar size bir şey soracağı ama diyetle alakalı değil
şimdi 20 gün sonra benim nişanım var ve evde olacak
evi süslemeli miyim? ikramları artı bir süsleme yaparak mı sunmalıyım?
bir de fotograf çekinmeye gideceğiz nişan olduğu gün fotograf çekinirken alyansım ve tek taşım parmağımda mı olmalı?
çok basit şeyler belki ama çok heyecanlıyım ve her şey çok güzel olsun istiyorum
vallahı ıyı olur ver kız yok Allha şukur eşim problem yapmıyor ben şikayetçiyim yaaaa sevmıyorum kı
Kurban olduğum Allah kımıne az veriri kımıne çokkk az olan çok ister çok aln da az olsun ister ne garip.)
ya ben bir seyde duymustum ama ayip soylyemem,ama bence genetikdir[/QUOTE
anladım galıba canım yok yok o yontem işe yaramıyor olsa benımkıler füze gibi olurdu ınan
:)))))))))))))))))))))))
kızlar size bir şey soracağı ama diyetle alakalı değil
şimdi 20 gün sonra benim nişanım var ve evde olacak
evi süslemeli miyim? ikramları artı bir süsleme yaparak mı sunmalıyım?
bir de fotograf çekinmeye gideceğiz nişan olduğu gün fotograf çekinirken alyansım ve tek taşım parmağımda mı olmalı?
çok basit şeyler belki ama çok heyecanlıyım ve her şey çok güzel olsun istiyorum
bugün bıtıyor hadı hayırlısı neyse Allahtan bır sey olmadı şukur canım:)ben cok acim yaa,nihayet bugun son INSAALLAH,BUGUN FARKETTIM KI ELLERIM TITRIYOR,COK KOTUYUM,HALSIZIMM,GIDIP ZEYTINYAGI ICEYIM DE BARI KENDIME GELEYIM,ZEYTINYAGI MIDEMI BULANDIRIYOR,ALLAHDAN SONRA DA LIMON SUYU ICIYORUM DA DUZELIYOR.
kızlarrr ben kaçıyorum yarın görüşürüz insallah çok ö ptummmmm
bu kadar tepki gösterilmesine oldukça şaşırdım hele ki bu tepkinin bana olmasına daha da şaşırdım, kuralların gereksizliğinden ya da benzeri bi durumu savunmadım sadece şu süreçte hayatımın yeme alışkanlığımın belli bi düzende olmamasından da ötürü liste yorumlamanın bana dayatma gibi geldiğini dolayısıyla kendimi düzene koyana kadar geri dönmek üzere bir süreliğine aranızdan ayrılma isteğiydi bu sanırım miyadım dolmuş:)ya humeyra,ben bunu cok ıyı bılıyorum,ama gormuyormusun mıllet kurallara gelemıyormus,her kesın keyfı bılır,zaten kuralı ıhlal edene ceza vermeye kalkıyorsun,o zaman da haksız cıkıyorsun.ya ben yıpranıyorum ama
bu kadar tepki gösterilmesine oldukça şaşırdım hele ki bu tepkinin bana olmasına daha da şaşırdım, kuralların gereksizliğinden ya da benzeri bi durumu savunmadım sadece şu süreçte hayatımın yeme alışkanlığımın belli bi düzende olmamasından da ötürü liste yorumlamanın bana dayatma gibi geldiğini dolayısıyla kendimi düzene koyana kadar geri dönmek üzere bir süreliğine aranızdan ayrılma isteğiydi bu sanırım miyadım dolmuş:)
hepinizin kilo verme yolunda hedefine ulaşmasını temenni ederim, sağlıklı kilo vermeler...
1.67 canım
1.67 59 kiloyum ama 40bedenim
Bugün yine cok birsey yazamicam, yeni geldim okuldan, sporumu aksatmamam lazim, cünkü dün yapamadim..
Hepinizin menüleri cok saglikli ve bol sebzeliydi, cok begendim, kacamak yapanda yoktu gördügüm kadariyla :)
Smdi benim menümü paylasip spor yapicam.
Kahvalti: 3 kuru kayisi, 1 peynirli tost (yagsiz), 1 seftali.. Malum kahvaltida yesillik yiyemiyorum okul olunca..
Ögle: Tavuk döner(ama yagli fln diildi) ve bol salata yaninda 1 ayran, 3 badem
Aksam: karpuz ve 4 yaprak sarma
Simdi de 45 dk leslie 3 miles ve yarim saat pilates yapicam...
Suyumu yine herzamanki gibi bol ictim. 2,5 lt
Yesil cayimi da birazdan icicem 3 bardak...
hayirli aksamlar herkese :)
ohhh afiyet olsunnnnyenı geldim canım bır sürü işim vardı neyse hemen menumu yazayım ben
sabah:1 bardak ballı limonlu su,kkpeynır,2 kepek ekmeği,1 şekersiz cay,1 çay k. bal
öğle:3 yk bulgur pilavı,4 yk etlı turlu
ara:yarım saat step,2 kupa yesil çay,2 litre su,1 dilim karpuz
akşam: boll yağsız salata
canim yapma boyle yaaaaa:2::2::2:sabah
kk peynir
5tane zeytin
1domates
1salatalık
2bardak şekersiz çay
1dlm çavdar ekmeği
öğlen
bir tabak çoban salata
2kaşık yoğurt
akşam
2kaşık yoğurt
5kaşık kabak yemeği
yeşillik salata
3kupa yeşilçay+biberiye çayı
2litre kadar su içmiş olacağım
300 sopalı yanlar için hareket
40dakika yürüyüş
moralim koca bir 0, 38 benden bir hayal
kızlar gelelim benim menüme
sabah 2 dilim etimek bir parça peynir salatalık
öğle 1 dilim kepek ekmeği 3 yk etli sebze yemeği yarım kepçe çorba 1 kase yoğurt
akşam melemen olacak büyük ihtimalle
sporum henüz belli değil çünkü dışarıda olucam
1,5 lt su
3 bardak yeşillim
sporumu da gelince yazarım kızlar
spor supeeeeerrMenüümm
sabah kahvaltı yine yapmadım iştahsızım işyerinde mutsuzum bu aralar
evlilik stersi filan girince zevk almıyorum
salatalık yedim
elma çayı
öğle
enginarlı girit kebabı
250 ml yoğurt
akşam salata yiyeceğim
mercimek çorbası istiyor cnım
eve gidince mercimek çorbası yapcam
Spor ise leslie yapıcam
15 dk da
ip+twester+mekik filan
2,5 lt su içtim şimdilik
akşam yeşilçayımıda içicem
ohhh
bakinca az gibi gorunuyor ama aslinda iyikeyifler nasıl hatunlar ?? sporuma başlamadan bi uğrayayım dedim ..
menümü yazayım :
sabah : 2 dl kepek ekmeği
5 zeytin
domates
şekersiz çay - 1 çay kaşığı bal
öğlen : 1 tabak yoğurtlu yaz çorbası (yağsız)
10 badem
akşam : 1 parça tavuk bifteği (göğüs)
salata
su : 2 lt
yeşil çay : 1 kupa
spor : 1 saat karışık (15 dk ısınma+kardiyo- 15 dk zumba 20 dk yer hareketleri - 10 dk twester )
tost doner ve sarma hepsi bi gund ecok olmus sanki canim yaa:44::44::44:Bugün yine cok birsey yazamicam, yeni geldim okuldan, sporumu aksatmamam lazim, cünkü dün yapamadim..
Hepinizin menüleri cok saglikli ve bol sebzeliydi, cok begendim, kacamak yapanda yoktu gördügüm kadariyla :)
Kahvalti: 3 kuru kayisi, 1 peynirli tost (yagsiz), 1 seftali.. Malum kahvaltida yesillik yiyemiyorum okul olunca..
kızlarrr ben kaçıyorum yarın görüşürüz insallah çok ö ptummmmm
okulda basarılar canım okul çokk öneml insanın dengesi bozuuyor diet yapınca dikkat et kendine .)Bugün yine cok birsey yazamicam, yeni geldim okuldan, sporumu aksatmamam lazim, cünkü dün yapamadim..
kiz sopaliksin sen heeee,,bize yapmayin degermi etmeyin sagliksiz dedin dedin sok diyetin alasini yapmayi dusunuyorsun.hemde hedefine ulasmisken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?