Turkan88'in Diyet Günlüğü

ya bitanem,esin sikayetcimi?eger degilse zaten sen kapali byansin,vucut hatlarin d abelli olmamai degilmi?esine gor hersey normalse niye sorun yapiyorsun ki,ya benimkile de buyuk yaa,istersen yarisini kesip sana vereyim
vallahı ıyı olur ver kız yok Allha şukur eşim problem yapmıyor ben şikayetçiyim yaaaa sevmıyorum kı

aman hayatım ne yapacaksın büyütüp
Kurban olduğum Allah kımıne az veriri kımıne çokkk az olan çok ister çok aln da az olsun ister ne garip.)

ya ben bir seyde duymustum ama ayip soylyemem,ama bence genetikdir[/QUOTE
anladım galıba canım yok yok o yontem işe yaramıyor olsa benımkıler füze gibi olurdu ınan

kızlar size bir şey soracağı ama diyetle alakalı değil
şimdi 20 gün sonra benim nişanım var ve evde olacak
evi süslemeli miyim? ikramları artı bir süsleme yaparak mı sunmalıyım?
bir de fotograf çekinmeye gideceğiz nişan olduğu gün fotograf çekinirken alyansım ve tek taşım parmağımda mı olmalı?
çok basit şeyler belki ama çok heyecanlıyım ve her şey çok güzel olsun istiyorum

tabıkı de parmağında olmalı nisanlısın sonucta bıtanem hatta bazıları set bıletakıyor hayatım ev konusuna gelince sen bılırsın ama sunnet düğünü gibi ev süslenmez kı değil mi??Yıne de sen nasıl istersen öyle yap canım.)

canim bitanem ya,az kaldi desene.INSAALLAH coook mutlu olursun,nisanlinla araniznasil??

bu arada adetlerinize fransiz oldugmdan benden yorum yok

ben cok acim yaa,nihayet bugun son INSAALLAH,BUGUN FARKETTIM KI ELLERIM TITRIYOR,COK KOTUYUM,HALSIZIMM,GIDIP ZEYTINYAGI ICEYIM DE BARI KENDIME GELEYIM,ZEYTINYAGI MIDEMI BULANDIRIYOR,ALLAHDAN SONRA DA LIMON SUYU ICIYORUM DA DUZELIYOR.

ben cok acim yaa,nihayet bugun son INSAALLAH,BUGUN FARKETTIM KI ELLERIM TITRIYOR,COK KOTUYUM,HALSIZIMM,GIDIP ZEYTINYAGI ICEYIM DE BARI KENDIME GELEYIM,ZEYTINYAGI MIDEMI BULANDIRIYOR,ALLAHDAN SONRA DA LIMON SUYU ICIYORUM DA DUZELIYOR.
bugün bıtıyor hadı hayırlısı neyse Allahtan bır sey olmadı şukur canım:)

bu kadar tepki gösterilmesine oldukça şaşırdım hele ki bu tepkinin bana olmasına daha da şaşırdım, kuralların gereksizliğinden ya da benzeri bi durumu savunmadım sadece şu süreçte hayatımın yeme alışkanlığımın belli bi düzende olmamasından da ötürü liste yorumlamanın bana dayatma gibi geldiğini dolayısıyla kendimi düzene koyana kadar geri dönmek üzere bir süreliğine aranızdan ayrılma isteğiydi bu sanırım miyadım dolmuş:)
hepinizin kilo verme yolunda hedefine ulaşmasını temenni ederim, sağlıklı kilo vermeler...

yazdiklarini bidaha oku istersen.sen resmen kurallarin geresizligini savundun

Bugün yine cok birsey yazamicam, yeni geldim okuldan, sporumu aksatmamam lazim, cünkü dün yapamadim..
Hepinizin menüleri cok saglikli ve bol sebzeliydi, cok begendim, kacamak yapanda yoktu gördügüm kadariyla :)
Smdi benim menümü paylasip spor yapicam.

Kahvalti: 3 kuru kayisi, 1 peynirli tost (yagsiz), 1 seftali.. Malum kahvaltida yesillik yiyemiyorum okul olunca..
Ögle: Tavuk döner (ama yagli fln diildi) ve bol salata yaninda 1 ayran, 3 badem
Aksam: karpuz ve 4 yaprak sarma

Simdi de 45 dk leslie 3 miles ve yarim saat pilates yapicam...
Suyumu yine herzamanki gibi bol ictim. 2,5 lt
Yesil cayimi da birazdan icicem 3 bardak...

hayirli aksamlar herkese :)

1.67 canım
1.67 59 kiloyum ama 40bedenim

humeyra bunun icin uzlmeye degmez,tamaminsan gercekten zayif olmak istiyor..bende 40-42 giyerken, benden kisa,benden kilolu kisiler 38 giyiyorum dediklerinde uzulurdum nasil ben giyemiyorum diye..ama kemik yapisi cok onemli gercekten.simdi 38 giyiyorum hep,40 lar bol.bazen 36 beden oluyor pantolonda ama ben onlarin 36 olduguna inanmiyorum kalibi genistir..cunku ben bedenimi biliyorum,36 ya olacak bi vucudum yok,uzun boylu ve kemikliyim zaten,36 olmam icin 55 kilo falan olmam lazim.hee ona girdim diye ben 36 bedenim diye ortalarda dolasacak halimde yok(gerci cevremde yapan yakinim cok )...kimisinin kemik yapisi incecik oluyor cok rahat giyiyorlar...sikma canini sende giyeceksin eminim

cok guzel.begendim,sorun yk

ohhh afiyet olsunnnn
canim yapma boyle yaaaaa:2::2::2:

spor supeeeeerr
bakinca az gibi gorunuyor ama aslinda iyi
tost doner ve sarma hepsi bi gund ecok olmus sanki canim yaa:44::44::44:

dun meyve suyumun 2. gunuydu.
ama basarili oldummu hayir..
arkadas sabah kahvesine cagirdi yanina pasta koydu yok ymeicem dedim bugun sadece meyve suyu icmem lazim.yesemde hafif sebze meyve turu seyler yiyecegim deidm israr kiyamet 3 catatl aldim kalanini kizlara yedirdim.

oglen sofrayi kurdum,cocuklara yedirmek icin oturunca baktim acim.zor tuttum kendimi,biraz yogurt ve patlican yemegi catalladim

aksam karpuz yedim..bir kac bardak meyve suyu citim gun boyunca...

spor yapmadim cunku dun esim geldi yemegi yiyip markete gittim.geince dolabi sil onlari yerlestir muftak boooggg cok isim vardi zor oturdum aksamm

okulda basarılar canım okul çokk öneml insanın dengesi bozuuyor diet yapınca dikkat et kendine .)

kiz sopaliksin sen heeee,,bize yapmayin degermi etmeyin sagliksiz dedin dedin sok diyetin alasini yapmayi dusunuyorsun.hemde hedefine ulasmisken

doğru vallahı zaten eşim de kızdı yapmıyorum ama bıraksa yapardım 10 gün kaldı tatıle gitmeye nıye bu kadar endişeleniyorum bılmıyorum heralde Rus,ukraynalı kadınlara imrenmek istemıyorum ama illakı imrenırım.)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…