doğru vallahı zaten eşim de kızdı yapmıyorum ama bıraksa yapardım 10 gün kaldı tatıle gitmeye nıye bu kadar endişeleniyorum bılmıyorum heralde Rus,ukraynalı kadınlara imrenmek istemıyorum ama illakı imrenırım.)))
onlar baska varlik canim,bu dunyadan degiller
doğru vallahı zaten eşim de kızdı yapmıyorum ama bıraksa yapardım 10 gün kaldı tatıle gitmeye nıye bu kadar endişeleniyorum bılmıyorum heralde Rus,ukraynalı kadınlara imrenmek istemıyorum ama illakı imrenırım.)))
acim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.acimmmmmmm
bu kadar tepki gösterilmesine oldukça şaşırdım hele ki bu tepkinin bana olmasına daha da şaşırdım, kuralların gereksizliğinden ya da benzeri bi durumu savunmadım sadece şu süreçte hayatımın yeme alışkanlığımın belli bi düzende olmamasından da ötürü liste yorumlamanın bana dayatma gibi geldiğini dolayısıyla kendimi düzene koyana kadar geri dönmek üzere bir süreliğine aranızdan ayrılma isteğiydi bu sanırım miyadım dolmuş:)
hepinizin kilo verme yolunda hedefine ulaşmasını temenni ederim, sağlıklı kilo vermeler...
bu kadar tepki gösterilmesine oldukça şaşırdım hele ki bu tepkinin bana olmasına daha da şaşırdım, kuralların gereksizliğinden ya da benzeri bi durumu savunmadım sadece şu süreçte hayatımın yeme alışkanlığımın belli bi düzende olmamasından da ötürü liste yorumlamanın bana dayatma gibi geldiğini dolayısıyla kendimi düzene koyana kadar geri dönmek üzere bir süreliğine aranızdan ayrılma isteğiydi bu sanırım miyadım dolmuş:)
hepinizin kilo verme yolunda hedefine ulaşmasını temenni ederim, sağlıklı kilo vermeler...
acim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.acimmmmmmm
humeyra bunun icin uzlmeye degmez,tamaminsan gercekten zayif olmak istiyor..bende 40-42 giyerken, benden kisa,benden kilolu kisiler 38 giyiyorum dediklerinde uzulurdum nasil ben giyemiyorum diye..ama kemik yapisi cok onemli gercekten.simdi 38 giyiyorum hep,40 lar bol.bazen 36 beden oluyor pantolonda ama ben onlarin 36 olduguna inanmiyorum kalibi genistir..cunku ben bedenimi biliyorum,36 ya olacak bi vucudum yok,uzun boylu ve kemikliyim zaten,36 olmam icin 55 kilo falan olmam lazim.hee ona girdim diye ben 36 bedenim diye ortalarda dolasacak halimde yok(gerci cevremde yapan yakinim cok)...kimisinin kemik yapisi incecik oluyor cok rahat giyiyorlar...sikma canini sende giyeceksin eminim
cnm ya kıyamambence hemen gir yatağına uyumaya çalış ..sabahta erkenden kalk güzelce kahvaltını yap eminim özlemişsindir
sabah--1 kk beyaz peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek, 1 çay kaşığı kadar bal
ara--1 yemek kaşığı kurudut (çayın yanında tatlı bi şey olmadan yapamıyorum da)
öğlen--1 dilim peynirli hafif börek, 1 kepçe sebze çorbası, 4 tane köfte
ara--1 şeftali
ara--1 fincan az şekerli kahve
akşam--sadece 1 haşlanmış patates
ara-2 hurma
...............................................
su--2 lt
spor--30 dk
yeşil çay--2 bardak
ya survivorda gibiyim,
sabah--1 kk beyaz peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek, 1 çay kaşığı kadar bal
ara--1 yemek kaşığı kurudut (çayın yanında tatlı bi şey olmadan yapamıyorum da)
öğlen--1 dilim peynirli hafif börek, 1 kepçe sebze çorbası, 4 tane köfte
ara--1 şeftali
ara--1 fincan az şekerli kahve
akşam--sadece 1 haşlanmış patates
ara-2 hurma
...............................................
su--2 lt
spor--30 dk
yeşil çay--2 bardak
yenı geldim canım bır sürü işim vardı neyse hemen menumu yazayım ben
sabah:1 bardak ballı limonlu su,kkpeynır,2 kepek ekmeği,1 şekersiz cay,1 çay k. bal
öğle:3 yk bulgur pilavı,4 yk etlı turlu
ara:yarım saat step,2 kupa yesil çay,2 litre su,1 dilim karpuz
akşam: boll yağsız salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?