Turkan88'in Diyet Günlüğü

onlar baska varlik canim,bu dunyadan degiller

ben kaçıyorum çokk uykum var benımkıler uyusada hemen uyusam yaaa öok yorgunum kızlarrr.)

onlar sana imrensinler bebeğim :) tak kocanı koluna 2 tanede çoçuğun var ohh ne mutlu sana

YA OZLEM BEN COK ACIM O YUZDEN DUSUNMEDEN KALBINI KIRDIM,BIRKAC GUN ONCE DE KURALLARLA Alakali sorunlar yasandi o yuzden

YA OZLEM BEN COK ACIM O YUZDEN DUSUNMEDEN KALBINI KIRDIM,BIRKAC GUN ONCE DE KURALLARLA Alakali sorunlar yasandi o yuzden

canım hepimizin kilo ve boyları birbirine yakın ben hariç herkes girdi 38e kafamı takmadan edemiyorum işte

sabah--1 kk beyaz peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek, 1 çay kaşığı kadar bal
ara--1 yemek kaşığı kurudut (çayın yanında tatlı bi şey olmadan yapamıyorum da)

öğlen--1 dilim peynirli hafif börek, 1 kepçe sebze çorbası, 4 tane köfte
ara--1 şeftali
ara--1 fincan az şekerli kahve

akşam--sadece 1 haşlanmış patates
ara-2 hurma
...............................................
su--2 lt
spor--30 dk
yeşil çay--2 bardak

bıtanem akşamı dengelemeye çalışmıssın ama olmamıs yıne cunku hurma çokk kalorılı bır kere öğlen de börek ve kofte çok olmus bence boyle kılo veremezsin sadece mevcut kılonu korursun tatlım:)

super otesi yalniz sporunu ayrintili yaz

menün cok iyi özellikle bulgur pilavi, radyasondan koruyormus insani. türlü dedin canim cekti ama hic yapacak halim yok
karpuzlari götürün bakalim ben burda türk marketinden alirsam tatlari güzel ama alman marketinde satilanlar tatlandirici katilmis , millet nasil yiyor anlamis degilim.
yesil cay bende tüketmek istiyorum ama saf halini bulamadim maalesef, insallah türkiyeye gidince bi cuval alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…