Turkan88'in Diyet Günlüğü

4 tane köfte bence cok degil zaten sporunu yapmissin hemde ögeln yemissin biseycikler olmaz.

pasta aciktirmistir seni, menün bana az geldi sanirim meyve suyu diyeti yapiyorsun , hazir mi kendin mi sikiyorsun,

kendime gelince , dün aksam yine hastaligim nüksetti atesim cikti, kemiklerim dondu resmen evdede ilac kalmamis , oglumun surubundan ictim o beni gevsetti , biraz tv karsisinda uzanim dedim uzanmam uzun uyamaya dönmüs bi kalaktim tv kendi kendine kapanmis , benm ates yine cikmis yine surup ictim sabaha kadar terledim , sabah beste uyandim evi topladim sabah bide misafirim var , sürüne sürüne evi temizledim resmen .
dün sabah menümü yazmistim aksam hic bisey yiyemedim desem yalan olmaz sadece cubuk kraker yedim midemi bastirsin diye bi tane de yesil elma o da damaklarim artik ateste mi pismis gibi yaniyordu birde bol bitki cayi , simdi atesim yok ama bogazim kulaklarim agriyor yutkunmakta zorluk cekiyorum. isin kötüsü benim esim sadece hafta sonlari eve geliyor ailem ise istanbulda. insan böyle zamanlarda annesini kardeslerini cok ariyor hayatimda bu kadar hasta oldugumu hatirlamiyorum, doktora git desen gidicem iki saat süre bekliyecegim , onuda gözüm yemiyor, daha da iyi olmazsam hafta sonu acile gidicem hastaneye en azindan bekletmezler.

canim benim yaaa,INSAALLAH cook mutlu olursun bitanem,sana coook kaim kaynadi canim benim

Benimde çok kaynadı sana

menün süper canım çok beğendim..

sporun da menün de çok iyi hayatım..

etimek çok iyi oluyo kahvaltıda.. 2-3 tanesi bir dilim ekmeğe eşit.. öğlen de çok iyi.. suyun mutlaka 2 lt nin üstünde olsun canım.. malum sıcak yaz günleri..

kızlar öncedünkü kilomu yazayım
başlangıç:66,6
geçen hafta:65,1
bu hafta: 64,2
Türkaaaaan diyetim gayet iyi gidiyor ama malesef ben aranızdan ayrılıyorum. bu dönem çok yoğunum ev toplamaya başladım 1 ay sonra başka bir şehre taşınıyorum. o yüzden bilgisayarı açmaya bile vakit bulabileceğimi sanmıyorum.1 ay sonra geri geldiğimde eminim herkes mezun olmuş olur burada kimseyi bulabileceğimide sanmam. ama sizin için sorun olmazsa arada sırada gelmek isterim ama düzenli bir şekilde hergün gelemeyeceğimi belirtmek isterim.

bugün herkesin menüsü de sporu da süper.. maşallah subhanallah diyim..

çok iyi herkes diyetine sadık bugün..

yok yokkk yooookkk menüde bir kusur bulamadım..
canım illa 38 olmak zorunda değilsin.. sağlık her şeyden önemli.. sağlıcakla zaman içinde 38 e inersin inşallah..

ayy canım yaa çokk geçmiş olsun ama bence ihmal etme hemen doktora git sen bayağıı bayağıı üşütmüşsün ağır almışsın canı dikkat et

cnm yeşil çayı artır bence yada 2 yeşil bir karışık yapabilirsin :)

Teşekkür ederim desteğin için
Bu duruma alışmak zor olcak
Babam ilk evladını gelin ediyor
çok zor bi durum ama doğanın kanunu
Hem ağlarım hem giderim

cnm kıyamam bensana inşallah çok çok mutlu olursun uzak bir yere mi gelin gidiyorsun

cnm bence yüzüklerini tak
süslemeyi de sen bilirsin benim nişanımda evdeydi ben süslememiştim

cnm gayet iyi süperrrrr

acim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.acimmmmmmm

kıyamam sana bennnn

akşam sadece patates az olmuş yanında yağsız salata da olabilir

cnm uzakta yalnız olunca çok zor Allah şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…