Turkan88'in Diyet Günlüğü

öncelikle yenı ev ve sehırınız hayırlı olsun ama bız senı özleriz yaaaa arada da olsa gel bıtanem kolay gelsın keske yakın olsaydıkda yardım etseydım sana

gözümün önünde mantılar baklavalar uçuşuyo fehiyem:18::18::18:

mantı mı baklavaya tamam da ne mantısı kız aa abrtma haa sakın dikkat et baska seyler düşün sakın zaten az verıyoruz kılo bu da bıze geri gelır vallahı söylıyeyım dondurma ye sade bır top ya da karpuz ye gecer insallah nurgulum:))

fehiyecim Allah razı olsun bir şekilde halledicem kardeşim falan gelecek inşallah yardıma ama şimdiden gözümde büyüyor. bir de benim tayin sorunum var. eş durumu tayinleri hala açılmadı korkuyorum eşim gider ben kalırım diye.
bilmiyorum bakalım girmeye çalışırım yine ama bakalım.
nurgülcüm çok teşekkür ederim işte arada girmeye çalışırım sanırım. ama düzenli olmaz herhalde. ben mersinin uzak bir ilçesindeyim şimdi mersin merkeze çıktı eşimin tayini.oraya taşınıcaz işte. bende kendi tayinimi bekliyorum

inşallah sizin için çok hayırlı olur arzucum
inşallah senin tayinde kısa zamanda hallolur

Kızlar Merhaba beni hatırladınız mı aranızdan ayrılmıştım
Şimdide bı uğrayım dedim diyete devam ediyorum
Burdan ayrılırken kaçtım hatırlamıyorum ama ben diyete başlayalı 2 ay oldu ve 86 kilodan 79.6 ya düştüm
Bu sabah tartildim ilk hedefim 80 di suan 75
İns devam eder düşmeye kilom.

merhaba cnm hoşgeldin
çok sevindim senin adına
inşallah istediğin bu hedefe de kısa zamanda ulaşırsın

Canım İzmir içi gelin oluyorum
ama gelin olup evimden ayrılmak bile yetiyor
Şehirler farketmiyor
sonuçta o evden çıkıyorsun

merhabalar herkese.ben sabah geldim,sonrasinda esimle alisverise gittik,aksam da eltimlere misafirlige gidicegiz,o sebepten bugun spor yok,

arzucugum,bitanem benim,kolay gelsin.sag salim gidin INSAALLAH,RABBIM her zaman hayri nasip etsin INSAALLAH.Sana nasil uygunsa oyle yap canim,kurallar var ama yine de tekrar edeyim goz ardi edilemeyecek degil,agar ki kurallar benim canim arkadaslarimla asrami acacaksa olmaz olsun,zaten ozlemimi de kirdim dun,neyse sagolsun ki 3 gunluk azlik ve asabi halimi anlayisla karsiladi ve aramiza donucak INSAALLAH.dusunun ki 3 gundur sesim bile cikmiyordu.bugun annem siki siki tenbihledi,yeter artik bu kadar aclik.tamam,tamam dedim ama,ben bugun yine diyetime devam

Son düzenleme:
menumu simdiden yazyim zira saat kacta gideriz ,kacta doneriz bilmiyorum

kahvalti; kk kadar peynir,1dilim ekmek, yari domates, 1 salatalik, 10 badem

ara;1.5 dilim hellim izgara(tutamadim kendimi)

ogle: 1tabak coban salata, 1kepce corba, 1/3 dilim ekmek, parmak kadar patlican dolmasi,1 elma dilimi patates

simdilik menulere bakamiycam zira utum ve agdan ve suslenmem lazim misafirlik icin:115:

bu arada kubraaa nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin?????ozledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.sinemmmmmmmmm?????????

Afiyet olsun canım
Yemek yemeyi özlemişsindir sen

İyi eğlenceler şimdiden sana

çok fena karnım ağrıyor yatıyorum evde o yüzden pek uğrayamadım bugün

menümü şimdiden yazayım

sabah
1dilim beyazz ekmek (evde kepek yada çavdar kalmamış)
2tane salatalık
1tane domates
2yeşil 2siyah zeytin
kk peynir
2bardak şekersiz çay

öğlen
çok az karpuz
2kaşık yoğurt
4kaşık kabak yemeği

akşam
2tane biber dolma
salata
bir ince dilim kavun

bir büyük bardak yeşil çay
çok ağrım var bugün spor yapamayabilirim

Şehirler farketmiyor

haklısın cnm zor inşallah yuvanda çok çok mutlu olursun ailende senin mutluluğunla daha da mutlu olur cnm benim

gayet güzel cnm

cnm geçmiş olsun menün güzel olsun yarın yaparsın cnm

ooooo Elifciğim hosgeldin ttalım çokk sevındim senı gördüğüme bu arada afferin bayağı zayıflamıssın istersen aramıza katıl bıtanem:))

Şehirler farketmiyor
haklısın tabıı ama ınan kendı evıne adım attığında artık hıçbır evı benımseyemıyceksın annenelere gittiğinde bıle kendı evını özlıyceksın Allah yuzunu guldursun canım:))

menunde sen de mukemmelsınızzzz Turkanımmmmmm canım benımmmmmm afıyet bal şeker kaymak yağğ olsunnnn :)))

bence de spor yapma canım menun guzel çok gecmiş olsun tatlımm öptum senı:))

kızlarrrr merhabalarrr nasılsınız ben bomba gıbıyım çunku 9 senedir kullandğım step aletım bozuldu gerçi sinyallerinı verıyordu da simdi tam bozuldu esim bana az önce daha fonksiyonelını sipariş etti sağolsun çok daha güzel ve kullanışlı çokk mutluyummm cok güzel bır sey elinle tutup step yapıyorsun kalori ve adım sayma göstergesi var dambılı var kollar için diğer tarafına da gecip belını inceltmek için bır yeri var süper yaa fiatı da süper 190 tl 3 güne kadar gelecek bu arada ben de ender sarac ve lesli yaparım daha fıstıklarrr mutluyummmm:))))))

kızlar bende burdayım :) takip ediyorum yazdıklarınızı hepinizi çok özledimm fıstıklarr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…