Amin inşallahhhaklısın cnm zor inşallah yuvanda çok çok mutlu olursun ailende senin mutluluğunla daha da mutlu olur cnm benim
gayet güzel cnm
cnm geçmiş olsun menün güzel olsun yarın yaparsın cnm
ooooo Elifciğim hosgeldin ttalım çokk sevındim senı gördüğüme bu arada afferin bayağı zayıflamıssın istersen aramıza katıl bıtanem:))
haklısın tabıı ama ınan kendı evıne adım attığında artık hıçbır evı benımseyemıyceksın annenelere gittiğinde bıle kendı evını özlıyceksın Allah yuzunu guldursun canım:))
menunde sen de mukemmelsınızzzz Turkanımmmmmm canım benımmmmmm afıyet bal şeker kaymak yağğ olsunnnn :)))
bence de spor yapma canım menun guzel çok gecmiş olsun tatlımm öptum senı:))
kızlarrrr merhabalarrr nasılsınız ben bomba gıbıyım çunku 9 senedir kullandğım step aletım bozuldu gerçi sinyallerinı verıyordu da simdi tam bozuldu esim bana az önce daha fonksiyonelını sipariş etti sağolsun çok daha güzel ve kullanışlı çokk mutluyummm cok güzel bır sey elinle tutup step yapıyorsun kalori ve adım sayma göstergesi var dambılı var kollar için diğer tarafına da gecip belını inceltmek için bır yeri var süper yaa fiatı da süper 190 tl 3 güne kadar gelecek bu arada ben de ender sarac ve lesli yaparım daha fıstıklarrr mutluyummmm:))))))
kızlarrrr merhabalarrr nasılsınız ben bomba gıbıyım çunku 9 senedir kullandğım step aletım bozuldu gerçi sinyallerinı verıyordu da simdi tam bozuldu esim bana az önce daha fonksiyonelını sipariş etti sağolsun çok daha güzel ve kullanışlı çokk mutluyummm cok güzel bır sey elinle tutup step yapıyorsun kalori ve adım sayma göstergesi var dambılı var kollar için diğer tarafına da gecip belını inceltmek için bır yeri var süper yaa fiatı da süper 190 tl 3 güne kadar gelecek bu arada ben de ender sarac ve lesli yaparım daha fıstıklarrr mutluyummmm:))))))
gayet iyi tatlımcanım ptesi başıcaktım ama bugun başladım sanki biraz almış gibi hissediyorum kendimi kötü hissettm hemen
sabah aç karnına yeşil çay
kahvaltı 1 yumurta peynir zeytin 1.5 dilim tam buğday ekmeği ve domates
fehiyeem ben katı diyet yapmıycam ama 4 kiloyu 2 aydada versem olur sıkıntı değil
az öncede 45 dakika leslie ender saraç yabdım birazda terden ölüyorum şuanda.
MAKARNA SALATASI
Bugün sizlere yapımı ve malzeme temini kolay, aynı zamanda hafif olan ve düşük kalori içeren Makarna Salatası tarifini sunuyoruz.
MALZEMELER
125 gram ( Çeyrek paket ) Kepekli makarna
2 adet Salatalık
2 adet Domates
Maydanoz
4-5 yaprak Marul
2 adet Kapari turşusu
Limon suyu
HAZIRLANIŞI
125 Gram makarnamızı hafif şekilde haşlıyoruz. Marul yapraklarımızı elimizle iri iri kopararak, salata kabına koyuyoruz.Maydanoz yapraklarını üzerine atıyoruz.Salatalıklarımızı ince ince doğruyoruz. Domateslerimizi arzu ettiğimiz boyda doğrayıp salatamıza ilave ediyoruz. Kapari turşularını ve makarnayı ekleyip elde ettiğimiz karışımı karıştırıyoruz, limon suyumuzu üzerinde gezdirerek servis ediyoruz.
Sizce bu menü akşam için nasıl
125 gr makarna değilde
1 çay bardağı yapmayı düşünüyorum ölçü olarak
yanında da light ayran???
kızlar menümü paylaşayım bende
sabah bir buçuk dilim etimek az peynir salatalık 1 şekersiz çay
öğle yarım kepçe tarhana 1 bardak ayran 1 küçük kabak dolma
akşam da balık ve bol bol salata olacak
belki salataya bir patates eklerim kuzucum için çok seviyor teyzeleri :))
bende patatessiz yerim :))))
akşama kadar 2 lt su olur
2 bardak çay içtim
akşam da leslie 3 mil yapıcam ve temizlik var fırını temizlemem lazım :))))
MAKARNA SALATASI
Bugün sizlere yapımı ve malzeme temini kolay, aynı zamanda hafif olan ve düşük kalori içeren Makarna Salatası tarifini sunuyoruz.
MALZEMELER
125 gram ( Çeyrek paket ) Kepekli makarna
2 adet Salatalık
2 adet Domates
Maydanoz
4-5 yaprak Marul
2 adet Kapari turşusu
Limon suyu
HAZIRLANIŞI
125 Gram makarnamızı hafif şekilde haşlıyoruz. Marul yapraklarımızı elimizle iri iri kopararak, salata kabına koyuyoruz.Maydanoz yapraklarını üzerine atıyoruz.Salatalıklarımızı ince ince doğruyoruz. Domateslerimizi arzu ettiğimiz boyda doğrayıp salatamıza ilave ediyoruz. Kapari turşularını ve makarnayı ekleyip elde ettiğimiz karışımı karıştırıyoruz, limon suyumuzu üzerinde gezdirerek servis ediyoruz.
Sizce bu menü akşam için nasıl
125 gr makarna değilde
1 çay bardağı yapmayı düşünüyorum ölçü olarak
yanında da light ayran???
hadı yaa senın de nısanlın var kız öyle deme ama gerçekten güzel değil mi süper yaaa)ohhh seninki gibi koca yok ki bizde anacım
kocası olmayanalr kime aldıracak
kolay gelsin canım öncelikle sonra da menun gayet güzel sporunsa :))kızlar menümü paylaşayım bende
sabah bir buçuk dilim etimek az peynir salatalık 1 şekersiz çay
öğle yarım kepçe tarhana 1 bardak ayran 1 küçük kabak dolma
akşam da balık ve bol bol salata olacak
belki salataya bir patates eklerim kuzucum için çok seviyor teyzeleri :))
bende patatessiz yerim :))))
akşama kadar 2 lt su olur
2 bardak çay içtim
akşam da leslie 3 mil yapıcam ve temizlik var fırını temizlemem lazım :))))
sabah yeşil çay
kahvaltı bir buçuk dilim tam buğday ekmeği yumurta peynir zeytin domates 45 dakika leslie,ender saraç hareketleri.
öğle 6yk taze fasülye,yarım dilm ekmek,2 kaşık pilav cacık
ara karpuz
1 saat spor yapıcam dışarda
akşam bilmiyorum ne yerim taze fasülyede ekmeksiz yenmiyo en iyisi nestle nesfit tercih ederim yanına salatayla sonrada yeşil çay içerim
gene aç geceler başlıo ahh ah
fehiyecim çok güzelmiş güle güle kullan cnm bu arada bu aletin adı ne bende araştırayım bi
gayet iyi tatlım
bence iyiymiş cnm lezzetli olacak gibi
hadı yaa kız annelerin hepsi bol bol yemek,pasta yaparlar kı kızma anacığına canımfehiyem ne güzel kocacığın destek oluyor sana benım annemde yağları bocalasın yemeklere hamurişleri yapsın beni çıldırtsın ewde
hemen menumu yazayım kızlarrrrrr:)))))))
sabah:1 bardak ballı lımonlu su,kkpeynır,2 çay k bal,1 şekersiz cay
öğle:6 yk bulgur pilavı,1 bardak ayran
ara:1 dilim karpuz,2kupa yeşil çay,2 litre su,15 dak ender saraç,15 dak lesli
akşam: bolll salata,1 bardak ayran
vee sonnnnnnnnnn the endd
bugünlük bu kadar bıttı artık yemem yanı kızlarrrr.))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?