- 27 Eylül 2009
- 671
- 1
- 118
- 37
bana gunayin size iyi aksamlar simdi dunku menumu yazip cikacagim.sonra bir ara sizinkileride okurum
sabah;2 dilim ekmek,1 dilim peynir,domates salatalik meyve cayi
oglen ton balikli yesil salata
aksam 1 top dondurma,yarim haslanmis misir
spor;yuruyusve karin egzersizeri toplam 1 saat
bana gunayin size iyi aksamlar simdi dunku menumu yazip cikacagim.sonra bir ara sizinkileride okurum
kız ne güzel az yiyosun nasıl doyuyosun fehiyem benim mide krizlerdede.ay kocan çok anlayışlıymış kız maşallah de valla :)
menünü beğendim şekerim :) zira ben detokstan çıkmış olsam bu kadarla yetinemezdim herhaldemenumu simdiden yazyim zira saat kacta gideriz ,kacta doneriz bilmiyorum
kahvalti; kk kadar peynir,1dilim ekmek, yari domates, 1 salatalik, 10 badem
ara;1.5 dilim hellim izgara(tutamadim kendimi)
ogle: 1tabak coban salata, 1kepce corba, 1/3 dilim ekmek, parmak kadar patlican dolmasi,1 elma dilimi patates
menün iyi hoş ama öğlen az gibiçok fena karnım ağrıyor yatıyorum evde o yüzden pek uğrayamadım bugün
menümü şimdiden yazayım
sabah
1dilim beyazz ekmek (evde kepek yada çavdar kalmamış)
2tane salatalık
1tane domates
2yeşil 2siyah zeytin
kk peynir
2bardak şekersiz çay
öğlen
çok az karpuz
2kaşık yoğurt
4kaşık kabak yemeği
akşam
2tane biber dolma
salata
bir ince dilim kavun
bir büyük bardak yeşil çay
çok ağrım var bugün spor yapamayabilirim
menünü beğendim tatlım afiyet olsunkızlar menümü paylaşayım bende
sabah bir buçuk dilim etimek az peynir salatalık 1 şekersiz çay
öğle yarım kepçe tarhana 1 bardak ayran 1 küçük kabak dolma
akşam da balık ve bol bol salata olacak
belki salataya bir patates eklerim kuzucum için çok seviyor teyzeleri :))
bende patatessiz yerim :))))
akşama kadar 2 lt su olur
2 bardak çay içtim
akşam da leslie 3 mil yapıcam ve temizlik var fırını temizlemem lazım :))))
Allah kolaylık versin kübra cım ..aç uyumak banada zor gelir hep:26:sabah yeşil çay
kahvaltı bir buçuk dilim tam buğday ekmeği yumurta peynir zeytin domates 45 dakika leslie,ender saraç hareketleri.
öğle 6yk taze fasülye,yarım dilm ekmek,2 kaşık pilav cacık
ara karpuz
1 saat spor yapıcam dışarda
akşam bilmiyorum ne yerim taze fasülyede ekmeksiz yenmiyo en iyisi nestle nesfit tercih ederim yanına salatayla sonrada yeşil çay içerim
gene aç geceler başlıo ahh ah
çok az yiyosun fehiyeee :) ama neyse tatilde telafi edeceksin anladığım kadarıylahemen menumu yazayım kızlarrrrrr:)))))))
sabah:1 bardak ballı lımonlu su,kkpeynır,2 çay k bal,1 şekersiz cay
öğle:6 yk bulgur pilavı,1 bardak ayran
ara:1 dilim karpuz,2kupa yeşil çay,2 litre su,15 dak ender saraç,15 dak lesli
akşam: bolll salata,1 bardak ayran
vee sonnnnnnnnnn the endd
bugünlük bu kadar bıttı artık yemem yanı kızlarrrr.))
Hilalciğim masallah diyeyim sen bayağı toparladın ilk baslarda daha fazla yıyordun ilk girişini diyorum ama bakıyorum artık süpersin yaa:)
canım artık mıda alıştı ya fazlasını da kabul etmıyor kı ben memenunum bu halımden rahatım aynı kocama gelınce çok şukur bana çokk düşkün ve elinden geldiğini yapar maddı manevvı mutlu etmek için onun için etrafımda cekemeyenım çok yaa malsef(
sporunu çokk beğendim güzelmiş ama keske ekmek çeyrek de olsa akşam yamasydin zaten kuvvetlıymıs akşam ve diğer menulerin aslında seker katmayabılırsın kahvene ben tam 14 senedir ne kahveme ne çayıma seker kullanmıyorum 1 gr da olsa atılsa seker hemen damağım farkediyor ve asla içemem çokk kotu yaa sekerlıı21 Haziran 2012
sabah--1 kk beyaz peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek, 1 çay kaşığı bal
ara--1 yemek kaşığı kurudut
öğlen--yarım kepçe domates çorbası, 1 karnıyarık, 4 kaşık pilav
ara--10 badem
ara--1 fincan az şekerli kahve
akşam--2 kepçe yoğurtlu soğuk çorba, 4 kaşık patates kavurma, çeyrek dilim ekmek
ara--1 dilim karpuz
-----------------------------
su--2 lt
spor--1 saat karın kasları, sırt, bel v.s. egzersizleri
yeşil çay--2 bardak
her kese merhabalarrrrr.
aksam menum;2 dilim ekmek,1 kasik pilav.1 parca tavuk,1 patlican,3 kasik fasulye,2 catal pasta.1 armut.
tatılde telafı ederım dıye düşünüyorum ama bılemıyorum belkı de her seyden az az yerim bana hıçç bellı olmaz o kadar emek verip kılolarımı vermişim bırde geri almak istemem vallahı moralım bozulur rahat rahat yyıyemem heralde yaabooşveerr seni çekemeyenler çatlasınlar
kizmim sen naaapmisin???aclikan mi ciktin yoksa,sonuncu olsun
sen hak ettin bıtanem zira kaçgundur açsın yaa bosver bugün senın günün olsun kızzzz Türkanımm bu arada yenı step aletimi gördün mu bı bak beğendin mi???her kese merhabalarrrrr.
aksam menum;2 dilim ekmek,1 kasik pilav.1 parca tavuk,1 patlican,3 kasik fasulye,2 catal pasta.1 armut.
sen hak ettin bıtanem zira kaçgundur açsın yaa bosver bugün senın günün olsun kızzzz Türkanımm bu arada yenı step aletimi gördün mu bı bak beğendin mi???
kizmim sen naaapmisin???aclikan mi ciktin yoksa,sonuncu olsun
ama souel dusunelim bunlarin hepsini bir tabakta,yani sofradan patlayarak kalkmadim ki,lutfen kizmaaaa
tatlım bu kıraz detoksu yaramadı heralde kendi kendine mı kızıyorsun???
haa bır de cevap mı yazıyosun yaaa demekkı neymış asla detoks yapmıyormusuz yoksa kafayı yıyormusuzzzzzz
suuuupeeer otesi,harika,mukemmel, RABBIM kocani basinin ustunden eksik etmesin,
iyice siyirdin diyosun yaanisizden once davranmak istedim.
Estağfürüllah kız olur mu ne kızması sana sen daha fazlasını hak ettin bence yaaa rahat ol bıtanem:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?