Turkan88'in Diyet Günlüğü

canım menun gayet güzel sizin menülere bakınca ben harbiden çok yiyomuşum anladım. 1 top dondurma ve mısırla nasıl sabah ediosun ya ben ölürüm acımdan

Hilalciğim masallah diyeyim sen bayağı toparladın ilk baslarda daha fazla yıyordun ilk girişini diyorum ama bakıyorum artık süpersin yaa:)
kız ne güzel az yiyosun nasıl doyuyosun fehiyem benim mide krizlerdede.ay kocan çok anlayışlıymış kız maşallah de valla :)

canım artık mıda alıştı ya fazlasını da kabul etmıyor kı ben memenunum bu halımden rahatım aynı kocama gelınce çok şukur bana çokk düşkün ve elinden geldiğini yapar maddı manevvı mutlu etmek için onun için etrafımda cekemeyenım çok yaa malsef(

selamlar kızlar... fehiye spor aletini çok beğendim cnm hayırlı olsun .. güle güle kullan :)

bende bi geçmişe bakıp yorumlarımı yapayım ..

menünü beğendim şekerim :) zira ben detokstan çıkmış olsam bu kadarla yetinemezdim herhalde sana iyi gezmeler şekerim..
menün iyi hoş ama öğlen az gibi en azından yoğurdunu 1 kase kadar yeseysin..
menünü beğendim tatlım afiyet olsun temizlik içinde kolay gelsin..
Allah kolaylık versin kübra cım ..aç uyumak banada zor gelir hep:26:
çok az yiyosun fehiyeee :) ama neyse tatilde telafi edeceksin anladığım kadarıyla

sende çok az yemişsin cnm ya... bu arada sen nerede yaşıyorsun ki ?

booşveerr seni çekemeyenler çatlasınlar

21 Haziran 2012

sabah--1 kk beyaz peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek, 1 çay kaşığı bal
ara--1 yemek kaşığı kurudut

öğlen--yarım kepçe domates çorbası, 1 karnıyarık, 4 kaşık pilav
ara--10 badem
ara--1 fincan az şekerli kahve

akşam--2 kepçe yoğurtlu soğuk çorba, 4 kaşık patates kavurma, çeyrek dilim ekmek
ara--1 dilim karpuz

-----------------------------
su--2 lt
spor--1 saat karın kasları, sırt, bel v.s. egzersizleri
yeşil çay--2 bardak

sporunu çokk beğendim güzelmiş ama keske ekmek çeyrek de olsa akşam yamasydin zaten kuvvetlıymıs akşam ve diğer menulerin aslında seker katmayabılırsın kahvene ben tam 14 senedir ne kahveme ne çayıma seker kullanmıyorum 1 gr da olsa atılsa seker hemen damağım farkediyor ve asla içemem çokk kotu yaa sekerlıı

booşveerr seni çekemeyenler çatlasınlar
tatılde telafı ederım dıye düşünüyorum ama bılemıyorum belkı de her seyden az az yerim bana hıçç bellı olmaz o kadar emek verip kılolarımı vermişim bırde geri almak istemem vallahı moralım bozulur rahat rahat yyıyemem heralde yaa

her kese merhabalarrrrr.

aksam menum;2 dilim ekmek,1 kasik pilav.1 parca tavuk,1 patlican,3 kasik fasulye,2 catal pasta.1 armut.

sen hak ettin bıtanem zira kaçgundur açsın yaa bosver bugün senın günün olsun kızzzz Türkanımm bu arada yenı step aletimi gördün mu bı bak beğendin mi???

kizmim sen naaapmisin???aclikan mi ciktin yoksa,sonuncu olsun

tatlım bu kıraz detoksu yaramadı heralde kendi kendine mı kızıyorsun???
ama souel dusunelim bunlarin hepsini bir tabakta,yani sofradan patlayarak kalkmadim ki,lutfen kizmaaaa

haa bır de cevap mı yazıyosun yaaa demekkı neymış asla detoks yapmıyormusuz yoksa kafayı yıyormusuzzzzzz

Estağfürüllah kız olur mu ne kızması sana sen daha fazlasını hak ettin bence yaaa rahat ol bıtanem:))))

yok ya soyle oldu,aksama kadar iyi gidiyordu,yazmistim zaten,aksam da 2 dilim ekmek,3 kasik fasulyemi yedim,ok bu kadar dedim bugunluk.eltimlerde israr kiyamet,her kes bi taraftan bakiyor,3 elti,1 kaynana ,show yapmamakcin yedim,

Türkanım hatırladığım kadarıyla sen akşam eltinlere gitmıycekmıydın yoksa onlardan mı yazıyorsun kız???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…