Turkan88'in Diyet Günlüğü

bugün kimsecikler uğramamış yaa tek kaçak ben değilmişim
kızlar dün 3.yılımızı doldurmamızın şerefine doyasıya eğlendik gezdik çok güzel bi gün geçirdim
2dilim pasta dışında değişik bişey yemedim düşündüğüm kadar abartmadım üstüne 1saat yüzdüm 1saatte ağır tempolu yürüyüş var :)
bugünde temizlik yaptık öldüm vallahi tüm evin camlarını sildim bi yandan da güneş epey ter döktüm
sil süpür kaldır kondur yıka pakla...derken gün bitti ama bende bittim
neyse bugün menümü yazayım lafı daha fazla uzatmadan

sabah
1yumurta
1dilim ekmek
2tane zeytin
1bardak şekersiz çay

öğlen
1bardak ayran
bir tane biber bir tane patlıcan dolma

akşam
4kaşık patates salatası
bir tane küçük ev yapımı poğaça
2dilim pastırma
3bardak şekersiz çay
2tane de kaymaklı bisküvi

akşamı epey abarttım ama yarın toparlayacağım inşallah
ama temizliğe rağmen akşamüstü sahile inip 1saat yürüdüm

beni gören herkes bu kız zaafiyet geçirio dio kızlar benı deli ediyolar ya hey allam yarabbim.bacaklarımı bi inceltemiyorum zaten sinir oluyorum en az 45 dakika leslie yapıyorum artı bişiy tavsiye edermisiniz şu yağlar falan yapsammı streche sarıp yaa gerek varmı sizcee?:44:

diger sayfalari okuyamadim cok bitkinim bi iugrayip ses vermek istedim , en son mesajimi yazdigim gün persembe sabahindan sonra ögleye dogru fenalastim Allahtan komsum vardi sagolsun beni hastaneye götürdü , bademciklerim iltihaplanmis yüksek ates de cabasi tansiyonum düsmüs doktor bana bu kadar nasil dayandin cok ilerlemis dedi, bende girptir dedim gecer dedim , halbuki iki hafta girp sürer mi hemde siddeti artarak, neyse bana iki gün dinleneceksindedi, oglumu gördü yanian birini cagir cocuga bakamazsin dedi , komsum sagolsun beni evine götürdü birakmadi kendisinin esi yok ayri iki gün onda kaldim aksam esim geldi aldi bizi , simdi biraz daha iyiyim ama cok halsizim sürekli uyumak istiyorum .

ayyy canim yaa,senin adina cook sevindiiim.INSAALLAH cok mutlu olursunuz hep.menun guzel,aksami saymazsak.biraz dengesiz
ayyynen benim de derdim o,ama yavas yavas kizim,acele etme
cook uzuldum,cok gecmis olsun,canim siz nazara geldiniz ,boyle biseye benziyor,sikinti hastalik bitmiyorsa nazara benziyor,ama buyu de ola bilir,nazar,buu neler yapar,neler.ALLAH korusun,ayetel kursi,nas felek suresini,fatiha suresini cokca oku canim.ALLAH sifa versin

aysebayezıd canım kendine çok dikkat et diyet yaptıım sırada banada aynısı olmuştu kaptım şifayı çok zor toparladım canım allah şifalar versin
türkanım yavaş yavaş doğru ne dicem kız sana ben diyet yapmadıım halde şu an gayetde yiyorum gece hariç.gram gramda olsa veriyorum kız ne güzek iş bu böyle spırdan herhalde

bacaklarını ger ve öyle kal canım 3-4 dk. sağa, sola, içe, yana aklına ne geliyosa yap.. faydasını görüceksin..

oooo gunler sonra bakiyorum da yavaaas yavas toplanmissiniz....gelip de burayi bos gormek fehiyeyle beni gunlerdir yordu.diyete hevesimbile kaciyor,tabi her kesin isi var,ona lafim yok.ne de olsa ben calismiyorum.yoksa ben de zaman bulamazdim,hatta diyet bile hikaye olurdu benimcin,ev isinimi yetistirsem yoksa cocugami kossam diye dusup dururdum herhalde.neyse,karnim acayip agriyor,olu gibiyim.zira 1.adet gunum.ama sabahdan beri ev isi ev isi.biraz dinlensemmi yoksa banyoyumu temzlesem bilmiyorum,ama vucudum sadece 1 saat uyu diyor.:106:

kubra aldanma oyle verdigine falan,dikkat etmezsen oyle bir alirsin ki ,ALLAH korusun,sakin birakma,sakin.

geçmişi okuyamadım
Akşam evde bakacağım
menülerimi paylaşıyorum

C.tesi

Sabah
Nişanlımda dışarda kahvaltı yaptık
Domates
Salatalık
Peynir
2 kepek ekmeği
1 böre2
2 kupa yeşil çay
1 lt su

Öğle yok kahvaltı çok olunca çarşıdaydık salata yiyecek yer bulamadım bende yemedim

Akşam
2 kaşık prinç pilavı
3 kaşık tavuk sote
1 bardak ayran

Spor
Düğündeydim
200 twester
200 ip
50 sağ-sol bacak
50 mekik

2,5 lt su
3 kupa çay

Pazar

Sabah
Dışarda olduğumuz için
yarım simit+peynir
1 bardak bitki çayı

Öğle
3 köfte
1 bardak ayran
salatalık+domates

Akşam
Salatalık domates
1 kepçe mercimek çorbası

Spor 1 sa yüzdümmmm
2 lt su
3 kupa çay

evet bende esime sakayla acaba bize nazar mi degdi dedim , esimde ayni sekilde cünkü. Allahtan oglum cabuk atlatti, gerci üst üste o kadar hastalandiki sanirim vücudü artik direnc sagladi , yavrum nasil zayifladi.

evet, belki vucud savunmasiz kaliyor ondan mi acaba , valla hayatimda böyle hastalik görmedm bide övünürüm hic hasta olmam cok direncliyim diye , suan bunlari yazarken ellerim uyusuyor , sanirim ilaclardan terliyorum sonra halsizlik geliyor ama bogazlarim düzeldi , bademciklerim kulaklarimdan cikacak sandim valla .

yiyerek kilo vermende iyiyiymis cok hareket ediyorsun belki ondandir , bende yazin annemelre giitim mi cok yedigim halde hic almam cünkü cok gezerim annemin evi büüyk iside hic bitmez...

Son düzenleme:

bencede aksami epey abartmissin biskuvi ve pogaca kalorisi cok yüksek yiyecekler , ama sonra yürümüssun yakmissindir büüyk ihtimal.

menün iyi , güzelde spor yapiyorsun , senin gibi spor yapmak isterim özellikle yüzmek en iyisi bence.

ben sabah firinda patetes yaninida dometes koydum öyle yedim ekmeksiz diyet olsun diye degil midem ancak bunlari aldi, yanina da iki bardak su cay yapamamadim. simdi öglen aciktim patlican yemegi yapacagim kiymali yanina yogurt salata ekmeksiz arada yesil elma , spor yapamacagim henüz o kadar düzelmedim.

hee kız bız ikimiz duvarlara konusa konusa dün 500.sayfa yapmısız rekor kırmısız desene tatlım masallah bıze:)

Hümeyracığım akşam hariç tüm öğünlerin güzel sporların da çok süper ama neyse hadi kutlama diye hosgörülebılır bıtanem Allah yuzunu güldürsün tatlım:)

evet bence de çokk zayıfsın bacak hareketleri süper btanem lesli,ender saraç,yuzme,yurume bence bunları yap ee sen zatenspor yapıyosun ya devam et işte bıtanem:)

inanmıyorum bu çok kou olmus yaa çok üzüldüm Allahım şifa versin dikkat et yoksa atlatamazsın ve diet yapma vucudunun dinlenmesi lazım canım

uyu uyu sen benım kafamı kasıycak vaktim yok sen uyu :))canım adetin için geçmş olsun diycem ayaklarını üşütme yoksa karnın daha çokk ağrırı bıtanem :)

ayyy yaa süpersin inanmıyorum dışarda olduğun halde ne kadar az yemıssın bravo sana kız hem sporların ise şaşıracak sekılde nasıl yapıyorsun afferim sana keske ben de yapabılsem o kadar çok heveslendim sana şimdi:)

çokk az yıyorsun bak güçten düşersin yapma bır evladın var ona bakamazsın zorlan ye bence güçlenmek için yanı

kızlarr herkese merhaba bugünn koşusuturmacalı bır gundu akşam insallah menumu yazacağım ama buyuk ihtimalle kızacaksınız çunku az yedim canım hiçbir sey istemıyor ayakta atıştırdım sadece neyse kaçgündür basım çokk ağrıyordu daha doğrusu ağrılarım sıklastı ben bılıyorsunuz gözluk takıyorum iki gözümde 3.50 numarası güneş gözlüğümde aynı numaralı yaptırmısstım neyse göz doktoruna gittim doktor sağ gözümğn numarasının 5 derce düştüğünü solıun numarasının aynı kaldığını ancak solda astiğmat olduğunu söyledi astiğmatım yoktu uzuldum neyse basımın ağrısı ondanmıs numara düştüğü için kullandığım gözluk gözüme ağır geldiği için süreklı basım ağrıyormus neysehem kullandığım günlük gözlüğümü hem de güneş gözlüğümü değiştirdim guneş gözlüğümü çarşambaya kaldı yapılacak çunku özel yapım camları off yaa Allah kımsenın gözünü mıyop ve astiğmat yapmasın çok zor gözlüksüz var ya hayatbulanık gibi görmemek çok zor ya kor olanlar ne yapıyor Allahım korusun yaa işte boyle esimde akşam için harputa götürcek bizi döndüğümde yazarım menulerimi kızlarr bana musade bayyyyy:)

fehiyecim geçmiş olsun bitaanem..baş ağrısı yapar diye biliyorum göz durumları.
türkancım uyarın cebimde hiç mrk etme abartmıyorum abartırmıyım kız hiç anca forma girmişiiim :)

afferin kız nurgül vallahı ben de prefitörele dayanamıyorum eğeryapmıssam geri kalanları anama göturuyorum zira çokk yakınız kaynana zıkkımın pekını yesin (tövbe tövbe)

ayyy çok tatlısın sen fehiyemmmm :))))

Allah yardımcın olsun valizi hazırla bi dert boşalt ayrı dert

maşşallah Türkanımmmmmm Allah nazarlardan saklasın:)

fehiyem öğle az yemişsin yine cnm ya

cnm sporlar çok güzel ama kahvaltı biraz fazla olmuş sanki
gerçi gün içinde yakmışsın cnm

cnm bisküviler fazla olmuş ama yürüyüşle eritmişsin:)

cnm fıstık gibisin maşşallah hiç takma kafana

cnm tekrar tekrar çok geçmiş olsun
c vitamini almaya çalış enerji verir

Geçmiş olsun canım Türkanımm yat dinlen cnm biraz kendine yüklenme sonra yaparsın

cnm bence de zorla kendini biraz daha yemek için güçten düşeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…