ayyy canim yaa,senin adina cook sevindiiim.INSAALLAH cok mutlu olursunuz hep.menun guzel,aksami saymazsak.biraz dengesizbugün kimsecikler uğramamış yaa tek kaçak ben değilmişim
kızlar dün 3.yılımızı doldurmamızın şerefine doyasıya eğlendik gezdik çok güzel bi gün geçirdim
2dilim pasta dışında değişik bişey yemedim düşündüğüm kadar abartmadım üstüne 1saat yüzdüm 1saatte ağır tempolu yürüyüş var :)
bugünde temizlik yaptık öldüm vallahi tüm evin camlarını sildim bi yandan da güneş epey ter döktüm
sil süpür kaldır kondur yıka pakla...derken gün bitti ama bende bittim
neyse bugün menümü yazayım lafı daha fazla uzatmadan
sabah
1yumurta
1dilim ekmek
2tane zeytin
1bardak şekersiz çay
öğlen
1bardak ayran
bir tane biber bir tane patlıcan dolma
akşam
4kaşık patates salatası
bir tane küçük ev yapımı poğaça
2dilim pastırma
3bardak şekersiz çay
2tane de kaymaklı bisküvi
akşamı epey abarttım ama yarın toparlayacağım inşallah
ama temizliğe rağmen akşamüstü sahile inip 1saat yürüdüm
ayyynen benim de derdim o,ama yavas yavas kizim,acele etmebeni gören herkes bu kız zaafiyet geçirio dio kızlar benı deli ediyolar ya hey allam yarabbim.bacaklarımı bi inceltemiyorum zaten sinir oluyorum en az 45 dakika leslie yapıyorum artı bişiy tavsiye edermisiniz şu yağlar falan yapsammı streche sarıp yaa gerek varmı sizcee?:44:
cook uzuldum,cok gecmis olsun,canim siz nazara geldiniz ,boyle biseye benziyor,sikinti hastalik bitmiyorsa nazara benziyor,ama buyu de ola bilir,nazar,buu neler yapar,neler.ALLAH korusun,ayetel kursi,nas felek suresini,fatiha suresini cokca oku canim.ALLAH sifa versindiger sayfalari okuyamadim cok bitkinim bi iugrayip ses vermek istedim , en son mesajimi yazdigim gün persembe sabahindan sonra ögleye dogru fenalastim Allahtan komsum vardi sagolsun beni hastaneye götürdü , bademciklerim iltihaplanmis yüksek ates de cabasi tansiyonum düsmüs doktor bana bu kadar nasil dayandin cok ilerlemis dedi, bende girptir dedim gecer dedim , halbuki iki hafta girp sürer mi hemde siddeti artarak, neyse bana iki gün dinleneceksindedi, oglumu gördü yanian birini cagir cocuga bakamazsin dedi , komsum sagolsun beni evine götürdü birakmadi kendisinin esi yok ayri iki gün onda kaldim aksam esim geldi aldi bizi , simdi biraz daha iyiyim ama cok halsizim sürekli uyumak istiyorum .
beni gören herkes bu kız zaafiyet geçirio dio kızlar benı deli ediyolar ya hey allam yarabbim.bacaklarımı bi inceltemiyorum zaten sinir oluyorum en az 45 dakika leslie yapıyorum artı bişiy tavsiye edermisiniz şu yağlar falan yapsammı streche sarıp yaa gerek varmı sizcee?:44:
aysebayezıd canım kendine çok dikkat et diyet yaptıım sırada banada aynısı olmuştu kaptım şifayı çok zor toparladım canım allah şifalar versin
türkanım yavaş yavaş doğru ne dicem kız sana ben diyet yapmadıım halde şu an gayetde yiyorum gece hariç.gram gramda olsa veriyorum kız ne güzek iş bu böyle spırdan herhalde
cook uzuldum,cok gecmis olsun,canim siz nazara geldiniz ,boyle biseye benziyor,sikinti hastalik bitmiyorsa nazara benziyor,ama buyu de ola bilir,nazar,buu neler yapar,neler.ALLAH korusun,ayetel kursi,nas felek suresini,fatiha suresini cokca oku canim.ALLAH sifa versin
aysebayezıd canım kendine çok dikkat et diyet yaptıım sırada banada aynısı olmuştu kaptım şifayı çok zor toparladım canım allah şifalar versin
türkanım yavaş yavaş doğru ne dicem kız sana ben diyet yapmadıım halde şu an gayetde yiyorum gece hariç.gram gramda olsa veriyorum kız ne güzek iş bu böyle spırdan herhalde
bugün kimsecikler uğramamış yaa tek kaçak ben değilmişim
kızlar dün 3.yılımızı doldurmamızın şerefine doyasıya eğlendik gezdik çok güzel bi gün geçirdim
2dilim pasta dışında değişik bişey yemedim düşündüğüm kadar abartmadım üstüne 1saat yüzdüm 1saatte ağır tempolu yürüyüş var :)
bugünde temizlik yaptık öldüm vallahi tüm evin camlarını sildim bi yandan da güneş epey ter döktüm
sabah
1yumurta
1dilim ekmek
2tane zeytin
1bardak şekersiz çay
öğlen
1bardak ayran
akşam
4kaşık patates salatası
2dilim pastırma
3bardak şekersiz çay
geçmişi okuyamadım
Akşam evde bakacağım
menülerimi paylaşıyorum
C.tesi
Sabah
Nişanlımda dışarda kahvaltı yaptık
Domates
Salatalık
Peynir
2 kepek ekmeği
1 böre2
2 kupa yeşil çay
1 lt su
Öğle yok kahvaltı çok olunca çarşıdaydık salata yiyecek yer bulamadım bende yemedim
Akşam
2 kaşık prinç pilavı
3 kaşık tavuk sote
1 bardak ayran
Spor
Düğündeydim
200 twester
200 ip
50 sağ-sol bacak
50 mekik
2,5 lt su
3 kupa çay
Pazar
Sabah
Dışarda olduğumuz için
yarım simit+peynir
1 bardak bitki çayı
Öğle
3 köfte
1 bardak ayran
salatalık+domates
Akşam
Salatalık domates
1 kepçe mercimek çorbası
Spor 1 sa yüzdümmmm
2 lt su
3 kupa çay
hee kız bız ikimiz duvarlara konusa konusa dün 500.sayfa yapmısız rekor kırmısız desene tatlım masallah bıze:)fehiye ben parkda gorumcemle cekirdek citledim yaaaaaaiste sohpet ede ede .....
ayy yarin dengelemem laziiim,yoksa kisa surede kilolari hooop geri.
bu arada ben kaciyorum,sebeke basliycak,ayy oluyorum gulmekteeennn
haa fehiye,bide sen ve been bugun 500 cu sayfadayiiiiiizzzzz.tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hümeyracığım akşam hariç tüm öğünlerin güzel sporların da çok süper ama neyse hadi kutlama diye hosgörülebılır bıtanem Allah yuzunu güldürsün tatlım:)bugün kimsecikler uğramamış yaa tek kaçak ben değilmişim
sabah
1yumurta
1dilim ekmek
2tane zeytin
1bardak şekersiz çay
öğlen
1bardak ayran
akşam
4kaşık patates salatası
2dilim pastırma
3bardak şekersiz çay
evet bence de çokk zayıfsın bacak hareketleri süper btanem lesli,ender saraç,yuzme,yurume bence bunları yap ee sen zatenspor yapıyosun ya devam et işte bıtanem:)beni gören herkes bu kız zaafiyet geçirio dio kızlar benı deli ediyolar ya hey allam yarabbim.bacaklarımı bi inceltemiyorum zaten sinir oluyorum en az 45 dakika leslie yapıyorum artı bişiy tavsiye edermisiniz şu yağlar falan yapsammı streche sarıp yaa gerek varmı sizcee?:44:
inanmıyorum bu çok kou olmus yaa çok üzüldüm Allahım şifa versin dikkat et yoksa atlatamazsın ve diet yapma vucudunun dinlenmesi lazım canımdiger sayfalari okuyamadim cok bitkinim bi iugrayip ses vermek istedim , en son mesajimi yazdigim gün persembe sabahindan sonra ögleye dogru fenalastim Allahtan komsum vardi sagolsun beni hastaneye götürdü , bademciklerim iltihaplanmis yüksek ates de cabasi tansiyonum düsmüs doktor bana bu kadar nasil dayandin cok ilerlemis dedi, bende girptir dedim gecer dedim , halbuki iki hafta girp sürer mi hemde siddeti artarak, neyse bana iki gün dinleneceksindedi, oglumu gördü yanian birini cagir cocuga bakamazsin dedi , komsum sagolsun beni evine götürdü birakmadi kendisinin esi yok ayri iki gün onda kaldim aksam esim geldi aldi bizi , simdi biraz daha iyiyim ama cok halsizim sürekli uyumak istiyorum .
uyu uyu sen benım kafamı kasıycak vaktim yok sen uyu :))canım adetin için geçmş olsun diycem ayaklarını üşütme yoksa karnın daha çokk ağrırı bıtanem :)oooo gunler sonra bakiyorum da yavaaas yavas toplanmissiniz....gelip de burayi bos gormek fehiyeyle beni gunlerdir yordu.diyete hevesimbile kaciyor,tabi her kesin isi var,ona lafim yok.ne de olsa ben calismiyorum.yoksa ben de zaman bulamazdim,hatta diyet bile hikaye olurdu benimcin,ev isinimi yetistirsem yoksa cocugami kossam diye dusup dururdum herhalde.neyse,karnim acayip agriyor,olu gibiyim.zira 1.adet gunum.ama sabahdan beri ev isi ev isi.biraz dinlensemmi yoksa banyoyumu temzlesem bilmiyorum,ama vucudum sadece 1 saat uyu diyor.:106:
ayyy yaa süpersin inanmıyorum dışarda olduğun halde ne kadar az yemıssın bravo sana kız hem sporların ise şaşıracak sekılde nasıl yapıyorsun afferim sana keske ben de yapabılsem o kadar çok heveslendim sana şimdi:)geçmişi okuyamadım
Akşam evde bakacağım
menülerimi paylaşıyorum
C.tesi
Sabah
Nişanlımda dışarda kahvaltı yaptık
Domates
Salatalık
Peynir
2 kepek ekmeği
1 böre2
2 kupa yeşil çay
1 lt su
Öğle yok kahvaltı çok olunca çarşıdaydık salata yiyecek yer bulamadım bende yemedim
Akşam
2 kaşık prinç pilavı
3 kaşık tavuk sote
1 bardak ayran
Spor
Düğündeydim
200 twester
200 ip
50 sağ-sol bacak
50 mekik
2,5 lt su
3 kupa çay
Pazar
Sabah
Dışarda olduğumuz için
yarım simit+peynir
1 bardak bitki çayı
Öğle
3 köfte
1 bardak ayran
salatalık+domates
Akşam
Salatalık domates
1 kepçe mercimek çorbası
Spor 1 sa yüzdümmmm
2 lt su
3 kupa çay
çokk az yıyorsun bak güçten düşersin yapma bır evladın var ona bakamazsın zorlan ye bence güçlenmek için yanıben sabah firinda patetes yaninida dometes koydum öyle yedim ekmeksiz diyet olsun diye degil midem ancak bunlari aldi, yanina da iki bardak su cay yapamamadim. simdi öglen aciktim patlican yemegi yapacagim kiymali yanina yogurt salata ekmeksiz arada yesil elma , spor yapamacagim henüz o kadar düzelmedim.
afferin kız nurgül vallahı ben de prefitörele dayanamıyorum eğeryapmıssam geri kalanları anama göturuyorum zira çokk yakınız kaynana zıkkımın pekını yesin (tövbe tövbe)
kızlarr haftaya cumartesi sabah çokk erken yola cıkıyoruz insallah 1 gece konya da kalacağız yer ayırtık öğretmen evınden sonra tekrar kalkıp yola düşeceğiz Antalya ya dönuste de 1 gece konya da kalacağız eşim araba kullandığı için dinlenmesi lazım malum Elazığ Antalya arası 15 saat sürüyor eşim dönuşte kapadokya ya da uğrarız diyor bu hafta valiz hazırlıycam,evi temızlıycem,ağda yapacam utu falan yapacağım yolluk hazırlamam lazım alışveriş bıttı sadece cocuklara plaj terliği kaldı o kadar geri her sey tamam yanı ha bır de yarın göz doktoruna gideceğim gözlüğümü değiştircem insallah bakalım yaaa bır suru iş yanı haa yardıma gelın haaaa
ay benim giyinecek biseyim kalmaidi pantolon kismindan,istanbuldan 1 ay once aldiklarim da boll.28 bedene dustum,hepsi de 29.30 da var eskiler,onlarin yanina bile yaklasamiyorum,napsam acaba terzi dedi ki getir hepsini 1 beden kuculturum ama bozulurlar diye de korkuyorum.
MASAALLAH LA KUVVETE ILLA BILLAH.
bugün yıne kımse yok hemen menumu yazıp çıkıyorum :
sabah:1 bardak ballı lımonlu su,2 şekersiz cay,kk peynır,2kepek ekmeği,1 katı yum,2 çay k bal
öğle:1 dilim karpu,kk peynır
akşam:1 bardak ayran,1 tabak bulgur pilavı,salata
etkınlıkler:2 litre su,2 kupa yeşil çay,300 ip atlama
spor aletim insallah yarın gelıyor yarın daha düzenli yaparım sporumu insallah:)
herkese iyi tatiller yarın görüşürüz kızlarrrr:)
Kahvaltı; 2 krep. 1dılım ekmegın yarısına ınce yag bal,yarısına yarı kk kadar peynır, 1 dılım kasar
ara;2catal irmik helvasi
ogle;taze fasulye yemegı, 1kase yogurt, 1d ekmek, salata
ara; 1avuc lebelbi,kucucuk bittercikolata
aksam; 2 kepce corba, 1 kofte, meyve
spor
15 dk kosu
15 dk leslie
100 ip
250 twistwr
30 ab king pro
bugün kimsecikler uğramamış yaa tek kaçak ben değilmişim
sabah
1yumurta
1dilim ekmek
2tane zeytin
1bardak şekersiz çay
öğlen
1bardak ayran
akşam
4kaşık patates salatası
2dilim pastırma
3bardak şekersiz çay
beni gören herkes bu kız zaafiyet geçirio dio kızlar benı deli ediyolar ya hey allam yarabbim.bacaklarımı bi inceltemiyorum zaten sinir oluyorum en az 45 dakika leslie yapıyorum artı bişiy tavsiye edermisiniz şu yağlar falan yapsammı streche sarıp yaa gerek varmı sizcee?:44:
diger sayfalari okuyamadim cok bitkinim bi iugrayip ses vermek istedim , en son mesajimi yazdigim gün persembe sabahindan sonra ögleye dogru fenalastim Allahtan komsum vardi sagolsun beni hastaneye götürdü , bademciklerim iltihaplanmis yüksek ates de cabasi tansiyonum düsmüs doktor bana bu kadar nasil dayandin cok ilerlemis dedi, bende girptir dedim gecer dedim , halbuki iki hafta girp sürer mi hemde siddeti artarak, neyse bana iki gün dinleneceksindedi, oglumu gördü yanian birini cagir cocuga bakamazsin dedi , komsum sagolsun beni evine götürdü birakmadi kendisinin esi yok ayri iki gün onda kaldim aksam esim geldi aldi bizi , simdi biraz daha iyiyim ama cok halsizim sürekli uyumak istiyorum .
oooo gunler sonra bakiyorum da yavaaas yavas toplanmissiniz....gelip de burayi bos gormek fehiyeyle beni gunlerdir yordu.diyete hevesimbile kaciyor,tabi her kesin isi var,ona lafim yok.ne de olsa ben calismiyorum.yoksa ben de zaman bulamazdim,hatta diyet bile hikaye olurdu benimcin,ev isinimi yetistirsem yoksa cocugami kossam diye dusup dururdum herhalde.neyse,karnim acayip agriyor,olu gibiyim.zira 1.adet gunum.ama sabahdan beri ev isi ev isi.biraz dinlensemmi yoksa banyoyumu temzlesem bilmiyorum,ama vucudum sadece 1 saat uyu diyor.:106:
ben sabah firinda patetes yaninida dometes koydum öyle yedim ekmeksiz diyet olsun diye degil midem ancak bunlari aldi, yanina da iki bardak su cay yapamamadim. simdi öglen aciktim patlican yemegi yapacagim kiymali yanina yogurt salata ekmeksiz arada yesil elma , spor yapamacagim henüz o kadar düzelmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?